- 22 Kasım 2008
- 14.941
- 481
- 1.708
Bu akşam yarışma olur, ahali hazır 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorma ya çok talihsizlik oldu. Hep bilgisayar başında olmadığım zamanlara denk getirdi senin organizatörler ne hikmetse artıkOnu diyorum işte. Sen kolay kolay yarışma kaçırmazdın eskiden.![]()
Hocam olsun vallahi yav 4. yarışmayı kaçırmayayım artık senin mentionlara zamanında tepki verebileyim :asd22:Bu akşam yarışma olur, ahali hazır![]()
Bu akşam yarışma olur, ahali hazır![]()
Sorma ya çok talihsizlik oldu. Hep bilgisayar başında olmadığım zamanlara denk getirdi senin organizatörler ne hikmetse artıkley: Bana karşı bir garezleri mi var anlamadım ki :38573:
Abi çok pis işler dönüyor son zamanlar. Hatta dikkat çekmesin ve kolay kolay şike yapsınlar diye geçtiğimiz yarışmayı Tuncay gibi saf, temiz, karakterli kardeşime yaptırdılar. Sadece benim en az 15-20 oyumu çaldılar.
Yok bende şike olmaz , oylari aynen katilimcilarin gonderdigi gibi işledim![]()
Yok bende şike olmaz , oylari aynen katilimcilarin gonderdigi gibi işledim![]()
Sen benim oylar neden ve nasıl kayboldu sanıyorsun?![]()
O zaman gercekten sistemde sorun vardi , bir yarisma icin adminlerimiz sistemi cokertmezler herhalde![]()
Kardeş sen hala yarışmayı kendin mi yaptın zannediyorsun?Bu yarışmayı kim yaparsa yapsın gerçek yapanı her zaman Emrah'tır. Üzülerek diyorum ki, sen şike yapmasan bile yapanlar yapmıştır.
"Şike bilmeyen yarışmaya katılmasın" sloganıyla nam sahibi olmuş bir Emrah'tan bahsediyoruz.
Bir daha düşün![]()
Yarışma geliyor anlaşıldıBizi sevenleri üzmeyelim o zaman![]()
Yarışma geliyor anlaşıldıŞike hazırlıklarına başlayalım eskisi gibi voltranı oluşturalım Derin GSC'ye yeniden hayat verelim @Aslan Türkoğlu @Alpay Asma :H