37. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Mustafa Akan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu akşam yarışma olur, ahali hazır :)

Onu diyorum işte. Sen kolay kolay yarışma kaçırmazdın eskiden. :)
Sorma ya çok talihsizlik oldu. Hep bilgisayar başında olmadığım zamanlara denk getirdi senin organizatörler ne hikmetse artık :oley: Bana karşı bir garezleri mi var anlamadım ki :38573:

Başlık açılırsa beni de yazdırın kaçırmayalım bu sefer :D

Sorma ya çok talihsizlik oldu. Hep bilgisayar başında olmadığım zamanlara denk getirdi senin organizatörler ne hikmetse artık :oley: Bana karşı bir garezleri mi var anlamadım ki :38573:

Abi çok pis işler dönüyor son zamanlar. Hatta dikkat çekmesin ve kolay kolay şike yapsınlar diye geçtiğimiz yarışmayı Tuncay gibi saf, temiz, karakterli kardeşime yaptırdılar. Sadece benim en az 15-20 oyumu çaldılar.

Abi çok pis işler dönüyor son zamanlar. Hatta dikkat çekmesin ve kolay kolay şike yapsınlar diye geçtiğimiz yarışmayı Tuncay gibi saf, temiz, karakterli kardeşime yaptırdılar. Sadece benim en az 15-20 oyumu çaldılar.

Yok bende şike olmaz , oylari aynen katilimcilarin gonderdigi gibi işledim :)

Buldum ben buldum şarkımı. Bu hafta 1.yim.
Diğer arkadaşlar kendilerine 2 ve daha aşağıdaki derecelerden yer beğenebilir. :nargile:

Yok bende şike olmaz , oylari aynen katilimcilarin gonderdigi gibi işledim :)

Kardeş sen hala yarışmayı kendin mi yaptın zannediyorsun? :D Bu yarışmayı kim yaparsa yapsın gerçek yapanı her zaman Emrah'tır. Üzülerek diyorum ki, sen şike yapmasan bile yapanlar yapmıştır.

"Şike bilmeyen yarışmaya katılmasın" sloganıyla nam sahibi olmuş bir Emrah'tan bahsediyoruz.

Kardeş sen hala yarışmayı kendin mi yaptın zannediyorsun? :D Bu yarışmayı kim yaparsa yapsın gerçek yapanı her zaman Emrah'tır. Üzülerek diyorum ki, sen şike yapmasan bile yapanlar yapmıştır.

"Şike bilmeyen yarışmaya katılmasın" sloganıyla nam sahibi olmuş bir Emrah'tan bahsediyoruz.

Emrah o gun mesguldu şike yapacak zamani oldugunu dusunmuyorum , oyle sey yapmaz :D

Yarışma var dediler geldik.

Şarkım hazır değil. Ama göndeririz bir şeyler elbet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt