Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak gibi hayal mi satsın, tivitterdaki trollerine red bull vs saçmalıkları mı üfürtsün. Küçüleceğiz tabi ki. Falcoaya 7, feguliye 4, cagneye 20, olsaydi irfana 10. Iyi di mi bunlar. Küçüleceğiz derken parayi dogru kullanmaktan bahsediyor.

Para saçmayı herkes bilir, sonuçta hiçbiri cebinden vermiyor. Beni baskan yapsınlar her sene 200 m euroluk transfer yapayım, 3 sene sonunda 5 milyar dolar borçla bırakıp cikayim. Hayal satmayip delikanli gibi cikip kuculecegiz diyen adamı başımızın üstünde taşımamız lazim.

doğru zaten o paraları verme lüksümüz yok da elmas niye sallasın hazır sponsor çoktan dedi

Metin ÖZTÜRK en doğru aday, basket takımları sponsorsuz kalınca bile o buldu, GSİAD zamanında da kaç defa maddi yardımları oldu, en önemliside popülist fanatik değil, Burak ELMAS aynı Adnan POLAT, Yıldırım DEMİRÖREN, Ali KOÇ gibi olur.
metin öztürk şey değil mi ya şov olsun diye 3-5 kişi toplanıp ikinci el minibüs hediye eden topluluk eski baskani

Yigit Sardan aday olacakmis. Üstelik Polat ve Cengiz destekli. Rezalet.

Esref Hamamcioglu facia olur gibi aciklamalarina falan bakarsak, ekibi bile yok sanirim.

Ya Burak Elmas ya Metin Öztürk umarim secilir ve iyi baskanlik yaparlar.

Burak Elmas fazla genc ve yasli üyelerden oy toplayamaz gibi.

Metin Öztürk daha sansli gözüküyor suan benim icin.

Şardan aday olursa çelebi niye alel acele kötü bi listeyle aday oldu

Polatın ekibindendi her iki isimde ve aynı saftalar

Bazıları muharrem ince gibi sadece oy bölmek için aday oluyo anlaşılan
Kendini gösterdi bu seçimde de Şardanın listesine girer muhtemelen.

Ufak reklamlar

Kendini gösterdi bu seçimde de Şardanın listesine girer muhtemelen.

Ufak reklamlar
Çelebi eleğini asmış bi adam emeklilik hayatı yaşıyo gibiydi son gördüğümden anladığım kadarıyla yani reklamlık bi durum sezmedim

Kötü olan normal vatandaş emekliliğinde ayvalıkta yazlık alıp domates salatalık ekme hayali kurarken bizim godomanlarda emekliliklerini başkanlık yaparak yaşamak istiyolar

-Adayların eşleri:bey emekli oldun napacaksın?
Adaylar:napıyım gidiyim bari aday oluyim

Gibi bi süreç oluyo

Çelebi eleğini asmış bi adam emeklilik hayatı yaşıyo gibiydi son gördüğümden anladığım kadarıyla yani reklamlık bi durum sezmedim

Kötü olan normal vatandaş emekliliğinde ayvalıkta yazlık alıp domates salatalık ekme hayali kurarken bizim godomanlarda emekliliklerini başkanlık yaparak yaşamak istiyolar

Gibi bi süreç oluyo
Listesindeki adamdan haberi yok ki adamın.

Garip harbiden

Gibi bi süreç oluyo
Bende daha çok söyle ölüyor

Bey emekli oldun ama torunlar yeteri kadar zengin değil 2 sene GALATASARAY'da başkanlık yapta onların torunlarınin da hayatı kurtulsun

ulan yatacak yeriniz yok, niye bukadar gec, nezaman hazirligini yapacak yeni yönetim, kimlerle calisacak? transferler? yeminle hepsi cikarci gs düsmani.

Burak gibi hayal mi satsın, tivitterdaki trollerine red bull vs saçmalıkları mı üfürtsün. Küçüleceğiz tabi ki. Falcoaya 7, feguliye 4, cagneye 20, olsaydi irfana 10. Iyi di mi bunlar. Küçüleceğiz derken parayi dogru kullanmaktan bahsediyor.

Para saçmayı herkes bilir, sonuçta hiçbiri cebinden vermiyor. Beni baskan yapsınlar her sene 200 m euroluk transfer yapayım, 3 sene sonunda 5 milyar dolar borçla bırakıp cikayim. Hayal satmayip delikanli gibi cikip kuculecegiz diyen adamı başımızın üstünde taşımamız lazim.

Senelik 200 milyon euro kredibiliten varsa bence başkan adayı olmalısın reis :asd: Bunlarda 20 milyon bile yokta :D

IMG_3860.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hamamcı eşreften yeni açıklamalar var mı

eşref gelirse muhtemelen bi 2 sezon sonunda birbirlerine sallamaya başlarlar.

Arkadaşlar hafızam beni yanıltmıyorsa daha önce 2 kere aday oldu Metin bey ve Burak bey ikisinde de doğru düzgün oy almadılar.Ben seçileceklerini düşünmüyorum ve istemiyorumda.
Mevcut adaylar arasında en mantıklısı Eşref bey zaten divan başkanı idi Galatasaray ın içindeydi.
Burak Elmas ılk defa aday oluyor dıye bılıyorum.Ben en fazla oyu ya Burak Elmas ya Yıgıt Sardan alır dıyorum Esref Hamamcıoglu bana gore Metın Ozturkun arkasından 4.olur sıralamada hayırlısı neyse Galatasarayımız ıcın o kazansın vızyonu olan Avrupada basarı dusunen bırı gelsın ısterım.

şardanın şansı var mı

hocayla arası nasıl acaba

uaya yanlar mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt