Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elmas dışında ekip açıklayan yok, düzgün aday da yok.

Ozan Korkut hiç piyasada yok
Aralık'ta seçim kararı alındığında onun da adı geçiyordu

son gün bir tane ağababa işaret edilip bütün parsayı toplayacak gibi.

Ali Koç gibi başarıyı! satın almış bir başkandansa başarıya lendi çabalarıyla ulaşmış M. Cengiz gibi bir başkanı tercih ederim.

Nitekim zenginliğin herşeyi çözmediği Ali Koç örneğinde görülmüştür önemli olan o serveti kendi kişisel başarısıyla elde etmiş olmasıdır. Ancak bu takdirde başarılı bir yönetim sergilenebilir.

Güçlü başkandan ziyade güçlü yönetim daha önemli Burak elmasın yönetimi gayet güçlü yoksa zaten en ufak şansı olmazdı eğer başka güçlü yönetimler çıkmazsa fosillerinde desteğiyle elmas ve ekibi alır gibi

yol geçen hanına döndü adaylık

aday çok ama ortada elmas harici ne konuşan var,ne listesi belli olan var,ne plan proje koyan var

elmas
Hamamcı
Öztürk
Hunca
Cengiz

Net 5 aday var gibi,daha 5 tane daha çıkar

Bu kadar aday varken 1 tanesine bile güvenemiyoruz gönül rahatlığıyla

Şu anki tabloda Mustafa Cengiz aday olursa Cengiz kazanır ama yönetimi yenilemeli.

''dursun özbek daha ne yapsın? şu anda kaç tane projeyi yürütüyor. galatasaray kulübünün geleceği için çok önemli işlere de imza attı. şimdi, bu projeleri çıkan bu adaylar mı devam ettirecek?hiç inanmıyorum. bir şey yapamazlar. bu projeleri dursun özbek’ten başkası bitiremez. çıkan ve çıkacak adaylar galatasaray’ı reklam aracı yapıyorlar.ancak galatasaray’ın genel kurulu aklı selimdir. en iyi kararı onlar verir.''

Bunları söyleyip M. Cengiz yerine Dursun'a oy verenden bize hayır gelmez.

Rodop bugün şu anda 5 aday var, en az iki aday daha bekliyorum demiş. Beklediği isimlerden birisi Yiğit Şardan’mış. Polat ile görüşmüş; aday olmayacağım demiş. Hamamcıoğlu ile M. Öztürk arasında birleşme için görüşmeler yapılmış, şu anda anlaşmaya varılmamış. Adaylar çıktıktan sonra birleşmeler bekliyorum demiş. Bu arada Elmas’ın listesindeki iki isim daha önce Galatasaray’a sıkıntı yaşatmış, ileride açıklayacakmış.

Eğer Şardan aday olursa MC ile birleşir. İbra oylamasının seçim sonrası yapılacağı ile ilgilide başka yerlerde yazılar gördüm. Bu durumda MC’nin aday olması ile ilgili bir sıkıntı olmaz.

Şu anda planlı programlı hazırlanan yalnız Burak elmas ve ekibi var geri kalanların yönetimi bile belli değil haliyle projede sunamazlar Faruk süren Mehmet Cansun faktöruyle fatih hocanın da oyu elmasa olur bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt