Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O isler öyle yürümüyor. Sen Feghouli'ye neredeyse 4 Milyon, Belhanda'ya 3,3 Milyon verirsen bu adamlari istersen havada takla at yine de kolay kolay satamazsin senden daha fazla ücret veren gözü dönmüs Arap ülkeleri disinda.

Orman'in transferde becerikli bir baskan oldugunu da düsünmüyorum. Bir Cenk'i iyi paraya sattilar sadece, Vida'ya ayni bizim Feghouli gibi neredeyse 4 Milyon para veriyorlar adamlar.
Maaşları fazlaydı evet ama getirileri de oldu. Feghouli'nin 2019'da kazandırdığı maçlar amorti ettirdi zaten maaşını. Belhanda'ya çok teklif geldi satmadı bizim yönetim ve hoca. Gomis'i sadece 6 milyona satmak başarısızlık mesela. Fernando'nun satışından artı hanelerde olduk. Ayrıca maaşları fazla olmasa bu oyuncuları buraya getiremezsin. Belhanda dışındakileri normal buluyorum.

Mevcut yonetimin hazirladigi projede ki fatih terim de destekledi projeyi 6 saha varken bural beyin yaptırdığında 4 saha mevcut. 6 saha daha dogru
Burak Elmas'ın projesine dikkatli bakarsanız aslında onda da 6 saha olduğunu göreceksiniz, 4 açık saha + 2 kapalı saha olarak.

finansmanı hazır demek kredilendirilebilir demektir yalnız. millet sanki ortada hazır bir para varmıs gibi anlıyor.
Evet evet, kredi ve bazı sponsorluklar olacaktır tahminen,bu devirde kredi bulmak bile zor aslına bakarsak.Tabi sonucu ne olur?Bekleyip görmek gerek.

Murat Yalcindag liseyi pek sevmiyor gibi

Başkan adaylarının içinde başkanlık için liyakatlı ve yeterli tek isim Işın Çelebi. Ama onunda ekibi çok zayıf. Camia içinde hak ettiği değeri bulamamış birisi seçileceğini sanmıyorum.

Yiğit Şardan sömürü düzeninden geliyor yani Mustafa Cengiz ve Adnan Polat gibi koltukla sevişen sapkınların olduğu koloniden geliyor. Bunlar kulüpü sömürür sonrada araplara satarlar.

Burak Elmas şuan için en doğru aday.

Başkan adaylarının içinde başkanlık için liyakatlı ve yeterli tek isim Işın Çelebi. Ama onunda ekibi çok zayıf. Camia içinde hak ettiği değeri bulamamış birisi seçileceğini sanmıyorum.

Yiğit Şardan sömürü düzeninden geliyor yani Mustafa Cengiz ve Adnan Polat gibi koltukla sevişen sapkınların olduğu koloniden geliyor. Bunlar kulüpü sömürür sonrada araplara satarlar.

Burak Elmas şuan için en doğru aday.
hayırlısı olsun

Murat yalçındağ adnan polat ile çok yakındı diye hatırlıyorum gölge başkan adnan polat olacak demekki yigit şardan kazanırsa ama ben abdurrahim albayrakı anlamadım adnan polat ile arası iyi degil diye biliyordum

Yiğit Şardan'a oy atanlar Galatasaray'ı düşünen insanlar değildir. Bu seçimin hakkı Metin Öztürk, Burak Elmas ve sevmesem de Divan başkanı olduğu için adaylığını erken açıklayamayacak mazereti olan Eşref Hamamcıoğlu'nu da dahil adil olan Galatasaray'ı düşünen kişiler bunlardan mantık olarak ona yakın olan kişiye atar son dakika aday çıkanlar , hiç bir hazırlığı olmayanların Galatasaray'ı düşündüğünü hiç sanmıyorum.

Birlikte başaracagız.

iages.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt