Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Elmas'ı liselilerin çok sevdiğini sanmıyorum. Elmas da bunun farkında olduğu için liseli ne kadar herif varsa doldurmuş ama liseliler yemez bunu. Ozan Korkut'un aldığı oyun benzerini alır.

Metin Öztürk Dursun'un listesindeydi ama bence Dursun'un oylarının çoğu Eşref'e gidecek liseli olduğu için. Eşref'in başkan olmaya pek niyeti yok gibi ama sanki liseli kimse çıkmayınca pohpohlamışlar gibi bunu.

Şardan liseliymiş. 2006'da Özhan'a kıl payı kaybettiğine göre normalde iddialı bence ama yönetiminde Cengiz yönetiminden bir sürü herif olursa dezavantajlı olur. Ciddi tepki var Cengiz'e. Şardan Cengiz'in devamı gibi görünürse şansı azalır.

Işın Çelebi birinin yönetimine girmek için yalandan aday oldu.

Son aday İbrahim niye girdi onu anlamadım isim falan yapmak istiyor herhalde nasıl olsa seçilmem diye.

Tahminim Eşref > Elmas > Şardan > Metin > Çelebi > İbo

iyi 1 tahlil

Forumda 4 veya 5 kisi var amaclari ne bilmiyorum Galatasaray icin hangisi en kotu secenekse her zaman onu destekliyolrar boyle adamlar nasil senelerce bu forumda kalabiliyor anlamiyorum .Gercek dusuncesi olsa bisey demiyecem ama sirf i.p..k olsun diye en kotu tercihi allayip pullayip onu hedef gosteriyorlar.Transfer doneminde oyle baskanlik secimindede,Td secimindede Bu adamlar Galatasarayliyim diye dolasiyor bide burda.

Forumda 4 veya 5 kisi var amaclari ne bilmiyorum Galatasaray icin hangisi en kotu secenekse her zaman onu destekliyolrar boyle adamlar nasil senelerce bu forumda kalabiliyor anlamiyorum .Gercek dusuncesi olsa bisey demiyecem ama sirf i.p..k olsun diye en kotu tercihi allayip pullayip onu hedef gosteriyorlar.Transfer doneminde oyle baskanlik secimindede,Td secimindede Bu adamlar Galatasarayliyim diye dolasiyor bide burda.

Isim ver tenhada kıstıralım renkdaş.

Şardan Cengiz kadar beceriksiz degildir insallah o olacak gibi duruyor. EN azindan genç

Şardan'ın olayını hiç bir zaman anlayamadım.

Reklamcı mı mafya mı belli değil

2006da nasıl o ekibi kurup liderleri olabilmiş çok ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt