Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Arif K.'nin bir Adayi yok cunku kim gelirse gelsin basarisiz olmasi icin dua edecekti ve Basarisizlik halinde ben demistim diyecek .Kendini Futbol üstadi saniyor bu adam.
Sendeki zekaya hayranım Renktaş.
Bu zekayla bu yaşa kadar iyi gelmişsin.
En azından forum hesabı açıp 2 kelime yazma kabiliyeti edinmişsin tebrikler.
Benim derdim seni baya bir germiş.
Sana tavsiyem; soda iç belki hazmedersin yada bitki çayı iç gerginliğini alır.

Kim başarısızlık için dua ediyorsa ona lanet gelsin diyorum.

Kim başarısızlıgimiz için çaba harcıyorsa onlarda, kazandıklarından ve yediklerinden hayır görmesin oyunları kendine dönsün.

Sendeki zekaya hayranım Renktaş.
Bu zekayla bu yaşa kadar iyi gelmişsin.
En azından forum hesabı açıp 2 kelime yazma kabiliyeti edinmişsin tebrikler.
Benim derdim seni baya bir germiş.
Sana tavsiyem; soda iç belki hazmedersin yada bitki çayı iç gerginliğini alır.

Kim başarısızlık için dua ediyorsa ona lanet gelsin diyorum.

Kim başarısızlıgimiz için çaba harcıyorsa onlarda, kazandıklarından ve yediklerinden hayır görmesin oyunları kendine dönsün.
Bak isine,Bi insanin tuttugu takim ile ilgili bi tane mi olumlu yorumu olmaz.Seni gibi Galatasarayli olmaz olsun.Mac kazaniyoruz agliyorsun,Mac kaybediyoruz agliyorsun,Transfer sezonu geliyor agliyorsun.Baskanlik secimleri oluyor agliyorsun.Bi kere be Allahin cezasi bi kerr olumlu yorumun yok isine gelmeyince hakarete bas vurursun ancak .Herseyi sen biliyorsun ya.En son ettigin duaya en icten dileklerimle amin diyorum.Sen Galatasaray gol attiginda sevinmiyorsundur bile.Bana bi daha zeka konusunda hakaret edersen ana avrat soverim a nca yasinin adami ol .Sen kimsin lan benim zekama laf ediyorsun.Adam gibi konus sinirini aşma 1 seneye yakindir ceza almadim.Bana boyle cahlliktir, zekadir vs konulariyla gelen adamlara tahammulum yok.Insan gibi tartisacaksan tartis, bir daha diyorum zeka konusundan vurmaya kalkarsan Agzima geleni soylerim.Ben sana hakaret etmiyorsam sen de bana etmeyeceksin.

Son düzenleme:
Tarihimizde bir ilk olsa gerek. 4 adaydan fazlasi hic olmamistir muhtemelen.

Gelmiş geçmiş en ilginç seçimimiz olacağı aşikar gibi durmakta

Tarihimizde bir ilk olsa gerek. 4 adaydan fazlasi hic olmamistir muhtemelen.
Onu deyip duruyoruz. Hic te hayra alamet degil. Yonetime girmeye calisanlqr ya klupten nemalanmak istiyolar ya da isim yapip kendi ozel isleri icin kullanmak istiyorlar. Burak Elmas mesela. Sahsen tanimam etmem. Benimle yasit biri. Avusturya Lisesini bitirmis benim agabeyim gibi. Zor bi okuldur. Iyi bi egitim aldigina eminim. Ama bunun kayinpederi zamaninda klup 4 sene ustuste futbolda sampiyon oldu, Avrupa'da basarili oldu bi dolu para kazandi qma giderken de borc icinde birakti. Ben bu adama biye guveneyim? Yigit Sardan Cengiz'in yonetiminde kim varsa yazmis. Baskanlar degisiyo AA her yonetimde yer aliyo. Hukumetin adami oldu cikti. Esref'e falan hic girmiyorum. Tipinde meymenet yok. Metin Ozturk yillardir aday oluyo ya da cekiliyo. Cesareti yok herhalde. Isin Celebi siyasetci hic bulasmamali.

Hep diyorum yine diycem. Klup mali acidan az duzluge cikar gibi oldu, FFP bitiyor, Kemwrburgaz, Florya arqzileri agizlarini sulqndiriyo. Bu kadar xok adayin cikmasinin tek aciklamasi bu. Zengin veya cebinden pqra cikarip vermek zorunda degiller. Borclar yeniden yapilqndirilmis nasilsa. Onumuzdeki sene seyirci hasilati falan da olmasi muhtemel. Yani tek dertlwri arazileri kime nasil peskes cekeriz, cebimize ne kqdar girer.

düzlüğe çıktığımız yok. geleceğimiz karanlık.

mali olarak bitik vaziyetteyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt