Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız nef elmastan bağımsız başkan kim olursa desteğe hazır olduklarını açıkladı

Seçimin başındaki Burak Elmas'a bakışımla şuanki bakışım arasında Kuzey-Güney , Yaz-Kış gibi fark var. Valla muazzam ilerliyor. Gerek açıklamaları gerek projeleri gerek vizyonu ... Kazanmasını çok istiyorum hatta heyecanlıyım. Bu kadar rol yapabileceğini zannetmiyorum . Tek çekindiğim nokta Ünal Aysal gibi masaya yumruk vuracak bir otorite olarak görülmemesi . Yani TFF'nin olası haksızlıklarına nasıl bir tepki vereceği. Orasını da göreceğiz ama dört gözle kazanmasını bekliyorum.

Metin Öztürk'ün son açıklamaları maalesef talihsizlik. Elbette ki taraftarlar oy vermiyor ama özellikle bugün seçimin kendisi ile Yiğit Ş. arasında geçeceğini açıklaması bile çok büyük talihsizlik.

Gelir açısından da iyi bir miktar fakat uluslararası kaliteli bir markaysa bunun da prestij açısından bir önemi vardır. Ne kadar geniş sponsor yelpazesi olursa gelecekte o kadar kolay olur sponsor bulmamız. Ayrıca bu yönetim dahil önceki yönetimler gibi sponsorları para sağma makinesi yerine partner olarak kullanıp onları daha da dahil edebilirsek çok iyi olur. Bunu da en iyi yapabilecek ekip Burak başkanın ekibi gibi geliyor.

Burak Elmas: ''Stadyumun yanında forma sponsorluğu dahil 100 milyon doların üzerinde bir gelir diyelim.''

5 yıllık mı 10 mu acaba

Bu arada kasa kolaylığı içinde atlanmasın 40 milyon dolar verecek bunun için söz veren yönetimde arkadaşlarımız var dedi ki. Bankalar Birliği anlaşmasında bunu koyunca bankalar birliği borcu bitmeden geri alamıyor sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt