Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes seçmenini seçime çağıracağı için 12sinde seçimin tamamlanma ihtimali var mı acaba ?

Raşit Altun: "Fatih Altaylı, Yiğit Şardan ve Eşref Hamamcıoğlu'nun Fatih Terim'le çalışmayacağını söyledi."

Tamam aciklamalar hos güzelde
Ugulamaya gelince birseyler tikaniyor olmuyor sözler tutulmuyur
Ne baskan adaylari gördük yok ilk isim catiyi kapatmak olacak yok su olacak yok bu olacak
Sonuc: fos

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şu ana kadar burak beyin ya da diğerlerinin söylediği hiçbir şeye zaten koşulsuz inanmamak lazım

burak beyin bana göre arda ve terim konusunda söyledikleri büyük falso ve büyük hata ama bir tane detayı var ki o beni ümitlendiriyor

o da ışıtan gün beyin listesinde olması

keşke onun futbol idareciliğinin önderliğinde çok kaliteli bir yabancı hoca getirip yeniden yapılansak

Blombergteki programsa yigit sardan icin net konustu ama esref icin sahsi yorum yapti sadece
Esref'in konusma tarzi falan Terim'le hic alakasi olmadigini gösteriyor bence. Kesinlikle calismaz onunla. Hamamcioglu'nu baskan secersek yaziklar olsun zaten.

Raşit Altun: "Fatih Altaylı, Yiğit Şardan ve Eşref Hamamcıoğlu'nun Fatih Terim'le çalışmayacağını söyledi."
Şardan neyse adamın niyeti belli de Hamamcıoğlu 'tabi ki hocayla devam edeceğiz' deyip gelince hocayı gönderirse kişilik yapısını daha iyi anlamış oluruz

Net konuşan bir Burak Elmas bir de Metin Öztürk var. Bunlar arasında da listelerine ve konuşmalarına baktığımda net Burak Elmas'ı seçiyorum ben birde ondan yepyeni yükselişte bir yabancı komple ekibiyle ama getirip yepyeni bir Galatasaray olması daha iyi olurdu ama bu sene için Fatih Terim ile çalışma isteğini de anlayabiliyorum.

Kayıtlı üye ile oy kullanabilen üye sayısı arasında fark vardı sanırım. O yüzden %51'i yakalamak çok zor.
Mesela; 12 bin kişi üye diyelim 7bin oy kullanma hakkına sahip. Onlardan da 6001 kişi gelmez gibi
9000 civarı üye var aidatını yatıran bilidiğim kadarı ile, bunlardan 4500 kişi toplamak imkansız sabah saatlerinde, o yüzden çoğunluk aranmayan 19 haziran oluyor seçim bu net ,12 haziran gündemde değil.

Geçen yazdığımı tekrar yazayım. Genellikle Burak Elmas’ın olduğu yayınları hep bana denk geliyor. Ve sonuna kadar izliyorum. Yalancı biri olsa samimiyetsiz olsa mimiklerinden belli olur. Yalan söylemiyor ve popülizm peşinde değil. Benimde başlarda kafamda soru işaretleri vardı ama tamamen giderdi. Her söylemiyle planlı programlı ve donanımlı hazırlanmış. Başarılar diliyorum kendisine. İnşAllah başkan olarak görürüz.

Yapamayacağım şeyin sözünü vermiyorum diyor uçma kaçma yok ki bunda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt