Osman Arabacı
Parçalı Üye
- 27 Kasım 2008
- 4.674
- 2.037
- 1.893
Olay şu burda bir kaç kişi salladı işkembeden Burak Elmas gelirse kulübü batiracak cebini dolduracak vs diye...Burak Elmas hakkında bir kesimin neden bu kadar olumsuz görüşü olduğunu anlamıyorum, Adam nerdeyse 1 yıldır bu seçime hazırlanıyor ekibini kurmuş tüm çalışmalarını yapmış, Stad ve forma sponsoru meselesine yoğunlaşmış aynı şekilde Erkek basketbol için sponsorluk konusunda çözüm üretmiş. Fatih Terim gibi Galatasaray'ın belkide en büyük efsanesini desteklediği ve onunla devam edeceğini belirttiği için mi eleştiriliyor bu kadar anlamıyorum. Burak Elmas Galatasaray'ın belkide tarihindeki en başarılı dönem olan 96-2000 arasında yönetici olarak görev almış ve takımın en iyi seviyelere nasıl çıktığına bizzat şahit olmuş bir isim ayrıca yaşına göre yöneticilik açısından çok tecrübeli birisi. Burak Elmas Galatasaray'ın geleceği için en doğru adaydır umarım başkan olur.
Bu bir kaç kişi öyle hissetmiş olabilir yada Burak Elmas ı tanıyordur sevmeyebilir istemeyebilir güven duymaz anlarım.
Ammma burda bir kaç kişi böyle dedi diye adamı bir kez dinlememiş tanımayan bilmeyen onlarca kişi defalarca papağan misali tekrarladı bu saçma argümanı.
10 küsür yıldır üyeyim bu foruma artık sasirmiyorum.sende öyle yap derim
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi