- 6 Eylül 2014
- 94.097
- 64.887
- 4.608
O kim yav. Parası var mi parası. Culsuz değildir umarimİbrahim Özdemir'in genç ve dinamik listesi baya cezbetti beni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kim yav. Parası var mi parası. Culsuz değildir umarimİbrahim Özdemir'in genç ve dinamik listesi baya cezbetti beni
ne diyorLevent Tuzemeni dinlemek lazım. Nederse tersi oluyor
Daha birsey demiyor. Ekrana cikinca anlayacagiz neler diyor.ne diyor
ahmet denizci kimi destekledigini acıkladı mı?Daha birsey demiyor. Ekrana cikinca anlayacagiz neler diyor.
KAÇTIEşref Hamamcıoğlu: “Burak Elmas'ı bir kaç kişi Fatih Terim ve Arda konusunda çok eleştirdi masada. O akşam gergindi fevri tepki gösterdi ve ben gidiyorum diyerek çıktı salondan.”
zombi başkan istemiyoruz2 hafta sonra ÇAKACAK
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Levent üstad korona olduktan sonra aklı melekelerini kaybetmiş gibi. Allah sağlık sıhhat versin ama ben onu hiç dinlemiyorum. Yaşına mahsuben bişey demeyelim daha fazla.Levent Tuzemeni dinlemek lazım. Nederse tersi oluyor
Basketbol ile ilgili birşey dedi mi ?
Şu an konuşuyor. Sponsorlar ile görüşüyormuş ama daha hazır bir sponsor yokmuş. Düşüncesi ligte olan şirket vs takımları ile birleştirmekmiş. (Beşiktaş gibi) Somut bir şey yok. Basketbol AŞ'ye sıcak bakıyor musunuz sorusuna Evet dedi. Sponsorlar çok para vermiyormuş dedi. Bu sene bütçesi açıklandığı için devam ediyormuş. Bütçeyi birleşmelere sponsorlara göre belirleyecekmiş. Kesin bir şey demedi.Basketbol ile ilgili birşey dedi mi ?
Ebru Köksal Eşrefle çalışıyormuş ya la
Kim konuşsa ona yanlıyoruz yavIsler degisir