Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya eşreftir,şardandır diğerleridir bunlar kim ya Fatih Terimle çalışıcaz yada çalışmıcaz diyorlar hoca bunlarla çalışmaz zaten.Maaşlı adam başkanını seçermi diyenlerede Fatih Terim aday olsa bunların toplamının 2 katı oy alır ki 3 sene sonrada çok büyük ihtimal başkan olacak rekor oyla eşref falanda twitterdan eleştiri falan yapar en fazla.Hala hocayı sıradan bir teknik adam olarak görenlere yazık.Bu adam kulübün divan üyesi ve en büyük efsanesi istediği zaman başkan olur kendi başkanınıda kendi seçer bu kadar basit.2 yıldızı tek başına takmış, bu kulübe eşrefin,şardanın ne katkısı olmuş sanırsın Faruk Süren.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
:asd:

İyidir ftcimbom sitesinde bazı yorumları okuyup şaşırıyorum. FTyi başkan, sportif direktör ve TD olarak aynı anda görecez bu gidişle.

Şaşırdığım yorumlardan biride seninki yalnız. Muro ne alaka Sn. Duz? Counter-Terim olduğun için içimde oluşan sevgi kelebeklerini öldürme pliz.

İyidir ftcimbom sitesinde bazı yorumları okuyup şaşırıyorum. FTyi başkan, sportif direktör ve TD olarak aynı anda görecez bu gidişle.

Şaşırdığım yorumlardan biride seninki yalnız. Muro ne alaka Sn. Duz? Counter-Terim olduğun için içimde oluşan sevgi kelebeklerini öldürme pliz.

70lik vodka ictim kb

1622876778560.webp

Reis sana saygım vardır severim de ama böyle "ftcimbom" gibi ifadeler kullanmak hem sana yakışmıyor hem de artık bu kısır tartışmaları okumaktan çok yoruldum.

Bu kutuplaşma bu şekilde devam ederse bu forumun da açık olmasının bir anlamı kalmayacak, herkesi sağduyuya davet ediyorum bu konuda.

bu yiğit adam rijkaard'ı takımın başına getirip 1.5 yıl sonra terim'in paçasına tutunan adam değil miydi yav. gene barca şov yapıp valverde filan getirse en çok 1.5 yıl sonra bodrum'a el öpmeye gidecek, ne anladım ben bu işten.

ışın çelebi, ibrahim öztürk, eşref hamamcı

dedeler bi salın artık şu takımı ya.

Işın Çelebi: "Stadın isim hakkı karşılığı yılda 10 milyon dolar gelir elde etmeyi hedefliyoruz. Körfez ülkelerinde görüşmeler yapıyoruz. Emirates ile görüşüyoruz"

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu yiğit adam rijkaard'ı takımın başına getirip 1.5 yıl sonra terim'in paçasına tutunan adam değil miydi yav. gene barca şov yapıp valverde filan getirse en çok 1.5 yıl sonra bodrum'a el öpmeye gidecek, ne anladım ben bu işten.
Rijkaard'ı isteyen ve getiren Üstünel diye biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt