Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu bu tişört takıntısı bende de oluştu. Siyah,koyu lacivert çok nadirde olsa beyaz.

Hiç bir başkan adayının güven vermediği bi an önce yapılması gereken(tezata bak) seçimli genel kurul.

Aysal geldiğinde 230 m dolar - 400 milyon bandında
Aysal bıraktığında 238 m dolar - 550 milyon
Dursun bıraktığında 300 m euro - 1.4 milyar
Cengiz bıraktığında 200 euro - 2.1 milyar

Son 3 senede borçların çoğu TLye çevrildi, sözleşmelerin de yarısı TL oldu.

Hiç bir dönemi tek başına değerlendiremezsin. Onlar yönetimdeyken kur 1.3-1.5 arası değişmiş, şu anki yönetim geldiğinde euro 4.60tı şimdi 10.60.

Bunun artısı da var eksisi de lakin Polat dönemindeki reel zarar daha fazla çünkü kur düşüktü, ekonomi iyidi lakin takım başarısızdı ve sportif geliri yoktu.bu veriler
Bu verilerin bir kaynağı var mı? Aysal bıraktığı dönem verdiği bir röportajda 375 m dolar ile bıraktığını söylüyor. Başkalarına göre ise daha fazla.

Burak elmas her turlu kazanacak. Aksi halde zaten yarismaci bir galatasaraydan bahsedemicez herhalde

Eşref Hamamcıoğlu: "Fatih Terim, başkan adaylarına ayar verdi' söylemlerini yanlış buluyorum. Kimse bana ayar veremez. Yönetimin ayrı, hocanın ayrı görevi var. Herkes yerini ve sorumluluğunu bilecek."

Eşref Hamamcıoğlu: "Mecidiyeköy'deki binayı Genel Kurul'dan yetki alarak satmayı düşünüyoruz. Futbolu profesyoneller yönetecek. Sportif A.Ş. yönetiminde değerli Ebru Köksal olacak."

Eşref Hamamcıoğlu: "Birleşme isteği çok iyi ama bu konuda bir öneri getirilmesi gerekiyordu. Galatasaray'daki tecrübem gereği benim başkanlığım altında birleşilmesi mantıklıydı. Burak Bey (Elmas) kabul etmedi. Çok da saygılı davranmadı."

Eşref Hamamcıoğlu: "Sponsorluk konusunda başkan adaylarının ortaya attığı rakamlar boş iş. Katar havayolundan bahsettiler. Arkadaşlarımız yetkililerle konuştu. Bize söylenen böyle bir anlaşmanın olmadığı."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eşref Hamamcıoğlu: "Fatih Terim, başkan adaylarına ayar verdi' söylemlerini yanlış buluyorum. Kimse bana ayar veremez. Yönetimin ayrı, hocanın ayrı görevi var. Herkes yerini ve sorumluluğunu bilecek."

Eşref Hamamcıoğlu: "Mecidiyeköy'deki binayı Genel Kurul'dan yetki alarak satmayı düşünüyoruz. Futbolu profesyoneller yönetecek. Sportif A.Ş. yönetiminde değerli Ebru Köksal olacak."

Eşref Hamamcıoğlu: "Birleşme isteği çok iyi ama bu konuda bir öneri getirilmesi gerekiyordu. Galatasaray'daki tecrübem gereği benim başkanlığım altında birleşilmesi mantıklıydı. Burak Bey (Elmas) kabul etmedi. Çok da saygılı davranmadı."

Eşref Hamamcıoğlu: "Sponsorluk konusunda başkan adaylarının ortaya attığı rakamlar boş iş. Katar havayolundan bahsettiler. Arkadaşlarımız yetkililerle konuştu. Bize söylenen böyle bir anlaşmanın olmadığı."

Bu adam Galatasaray İçin büyük bir tehlike küme düşürecek bir profil var bu adamda Allah korusun

Her aday bir şekilde Burak Elmas’a dokundurmadan edemiyor kimin favori olduğu belli oluyor.

Görüşmenin sebebi de ortaya çıktı Burak elması sıkıştırıp Eşref’in altına almak.

buna ön ayak lan da Ünal Aysal görün işte camianın leşçillerini, dertleri sportif başarı değil kendi nam ve servetleri..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt