Mikail Çöloğlu
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2015
- 5.853
- 3.421
- 1.048
İhanet hano i aint
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İhanet hano i aint
Yiğit Şardan: "11 tane Atiba bulmak isterim"
Bu herif ajan mi
İhanet ha
Bedava gelip bu kdr faydalı olan başka herif yok herhold yaw.
doping reyz 38 yaşında 40 maça çıktı bu sezon
Sen öyle diyorsan doğrudur renktaş kusura bakmaeşrefçi fln değildim kardeş şimdi dezenformatif postlar atmayalım
biraz ışıntan gün beyfendiye sıcak bakmaktan ötürü b elmas olabilir diye düşünüyorum ama metin bey de olabilir
hem dopingçi hem de kendini yere atmaya bayılıyor tam nefretlik it topçu demek şarbon bunlarla dolduracak takımı. belözoğlunu fln alır td diye
Bizde böyle bir oyuncu olsa net şampiyonduk bu aradaBedava gelip bu kdr faydalı olan başka herif yok herhold yaw.
doping reyz 38 yaşında 40 maça çıktı bu sezon
Kimi destekliyorsun kank?Buruk Okan ile yoluna devam eder şardan20
Eşref başkanımız ile ilgili fikriyatında bir değişim söz konusu mu ahb. herif konuştukça içinden şirin baba duygun çıkıyor gibi
Atiba ile ilgili doğru 1 tespitte bulunmuş olabilir şardan20 rts.Bizde böyle bir oyuncu olsa net şampiyonduk bu arada
elmas gelirse sayın ışıtan gün vasıtasıyla transferde çok etkin ve işbitirici olacağımızı düşünüyorum.eşrefçi fln değildim kardeş şimdi dezenformatif postlar atmayalım
biraz ışıntan gün beyfendiye sıcak bakmaktan ötürü b elmas olabilir diye düşünüyorum ama metin bey de olabilir
Ekibi rezalet knk. Yoksa Şardan20ye destek verirdim. Şu durumda destek verdiğim kimse yok. fakat Elması başkan yapmayacaklar gibi 1 hissiyatım mevcut.Kimi destekliyorsun kank?
ya oğlum bir net ol. Bir insan ya nettir ya götEkibi rezalet knk. Yoksa Şardan20ye destek verirdim. Şu durumda destek verdiğim kimse yok. fakat Elması başkan yapmayacaklar gibi 1 hissiyatım mevcut.