- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Bu saatden sonra terime mecbur biraktilar. Yigit felan bosterimci olmasa, ideal baskandi bana gore, ama gerisinden iyi en azindan iyi hazirlanmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu saatden sonra terime mecbur biraktilar. Yigit felan bosterimci olmasa, ideal baskandi bana gore, ama gerisinden iyi en azindan iyi hazirlanmis.
Aziz, FT tayfasını temsil ediyor galiba

Twitter odasinda arif calikoglu diyordu, Büyüklerin arasinda (Eşref,Şerdan vs) pısırık kalmiş.
Evet oda terime salıyor baya bayaarif sucukcu tayfayi kurmadimi
Evet oda terime salıyor baya baya
Baya eski GS üyesi, bügün cemiyet’e gitmiş ordan aktarıyor zatenozaman onun soyledigi seyler yalan.
Baya eski GS üyesi, bügün cemiyet’e gitmiş ordan aktarıyor zaten
Şardan en iyi konuşmayı yaptı diyorsun yani, çünkü bizim millet hic bir şey çakmıyor zatenelmas ztn mizaç olarak öyle bi herif sesi konuşması fln ama konuşması normaldi
şardong underdog konuşması yaptı resmen, şansım az demediği kaldı bi ama 2 metre bıyıklı ve bariton sesli bi herif olduğu için bişeyden çakmayanları etkileyebilir
eşroid video oynattı o biraz enteresandı
metin bey vampir gibiydi görünüm itibariyle bence çok kuwwetli bir intiba vermedi
ibrahim bey ise bişeyler anlattı çok dinlemedim

Şardan en iyi konuşmayı yaptı diyorsun yani, çünkü bizim millet hic bir şey çakmıyor zaten![]()
Şırdan ayık dolaşmıyordur.
sanirim esref vs öztürk olacak. bari öztürk alsin
icimde bi his. liselilerin iki ihtimali var. elmas ya da esref. daha yasli diye esrefin arkasinda toplanirlar benceelmas neden olmiyacak