Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Youtube konusunda Şardan'a hak veriyorum kim gelirse gelsin Katıl üyeliği açıp iyi içeriklerle gelir edebiliz youtuberler bile iyi para kaldırıyor biz hala abone derdindeyiz içerik desen hiçbir şey yok.

Aynen yapilmalida bunun için hergun kesinlikle canlı yayınlar yayinlamalilar. Yani program içerikleri iyi ve taraftarinda kendini içinde hissedeceği düzen olmalı

Terimciler Şardan veya Eşref seçilmesin diye hatim indiriyorlar. :asd:
terimin devam etmemesi gerektiğini düşünen biri olarak eşref ve şardan seçilmesin diye hatim indirecek haldeyim açıkçası. çünkü 2. dursun özbek ve 2. adnan polat dönemini yaşamak istemiyorum. şöyle söyleyeyim bu ikisi seçilirse başarısızlık garanti, kepaze hale gelmemiz %90 ihtimal, ayan beyan ortada. dursun ilk seçildiği gün ne olacağı nasıl belliydise bunlar için de aynı durum geçerli.

Galatasaray Başkan adaylarından İbrahim Özdemir: “Hoca kalmak istemezse Galatasaray'da alternatifin daima var olduğunu ve isim olarak somut planlarımızın varlığını da belirttik. Modern futbol oynatan, genç ve dinamik hocadan yanayız. Şu anda aklımızda bir Alman hoca var, ismini de vereyim Ralf Rangnick var. Bir Portekizli Bruno Lage ve Arjantinli Marcelo Gallardo var. Hatta Premier Lig'den teklif alıp, bizim seçimin sonuçlarını bizimle temasta kalarak bekleyen hocalar var”

Lage Wolves’e gitti

Galatasaray Başkan adaylarından İbrahim Özdemir: “Hoca kalmak istemezse Galatasaray'da alternatifin daima var olduğunu ve isim olarak somut planlarımızın varlığını da belirttik. Modern futbol oynatan, genç ve dinamik hocadan yanayız. Şu anda aklımızda bir Alman hoca var, ismini de vereyim Ralf Rangnick var. Bir Portekizli Bruno Lage ve Arjantinli Marcelo Gallardo var. Hatta Premier Lig'den teklif alıp, bizim seçimin sonuçlarını bizimle temasta kalarak bekleyen hocalar var”

Lage Wolves’e gitti
+ Ali Koç başkanımı ekliyorum. Buradan bulabilir yeni hocasını

Ft hocamizin listesinde emre t ve ee a ile sozlesme uzatmak varmis

Yuhhh ya yuhhh beee hala daha bunun canakcisi buragi destekliyorsunuz!!!!!

Bi olcun tartin!!!

hocayın listesine nasıl ulaştın
mason
yorumlarında apsürtlük var şuan ftnin dedikleri oluyormu sanıyon klüpte
yoksa Aponun mu
Apo kimin listesinde
burağınmı metinin mi yahut Şardongun mu 🤔

hocayın listesine nasıl ulaştın
mason
yorumlarında apsürtlük var şuan ftnin dedikleri oluyormu sanıyon klüpte
yoksa Aponun mu
Apo kimin listesinde
burağınmı metinin mi yahut Şardongun mu 🤔
apo baya saf bir ft hayrani, tabiki hocanin listesi üzerinde calisacak, sardan secilmese yine i love yo hocam diye yanlamak icin acik kapi birakiyor

Az kaldı Eşrefci olacam , ama o da sabırları zorluyor.

Ortam tam kafayı yemelik.

Lage Wolves’e gitti
aman allahım

CQp5-kjWEAARkRO.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt