Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.170
- 35.234
- 3.758
Elmasin ekibi zaten en iyi ekip şu anda hamamcı gibi hırsız tayfa değil söylediği projeler cidden güzel eğer kaynağı hazır ve yapabilirse en başarılı başkan olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son paylaşılan dijital dönüşüm projesi tamamen hazır diyorlar. Göreve gelirse 14. günde üyelerin hepsine ve ilk 100 günde tüm taraftar bu kartın sahibi olacak diyorlar. Kemerburgaz içinde 26 ay da proje tamamlanacak diyorlar futbol tarafını daha erken tamamlar tahminen Florya'yı değerlendirmek için. 7 Mayıs'a kadar sürpriz güçlü bir aday çıkmaz ise Burak Elmas ve ekibi en iyi seçenek gibi görünüyor en azından projeleri ve alt yapıları hazır.Elmasin ekibi zaten en iyi ekip şu anda hamamcı gibi hırsız tayfa değil söylediği projeler cidden güzel eğer kaynağı hazır ve yapabilirse en başarılı başkan olur
Listesinde de herkese 5-10 m luk kontrat veren cenk ergünle,pelin öztekin varmışHamamcı denen herif yağlı suratın fotokopisi net olarak hırsız ,kimin tarafindan aday gösteriliyor bilmiyorum ama gelirse resmi olarak biteriz
Metin Öztürk'ü dinledim. Kemerburgaz için bir dinlenme alanı 4 saha yapacağız dedi ki çok yetersiz bir proje. Stad sponsoru için 5 yıllık yıllık 50 milyon TL dedi bu da yetersiz bir anlaşma. göğüs sponsoru için burada maddi olarak beğenilmeyen Sixt ile devam edeceğiz dedi. Store'da çeşitliliği arttıracağız dedi ama bu aynı zamanda maliyeti de arttırmak anlamına geliyor bunlar nasıl satılacak bunun için neler yapılacak ondan bahsetmedi. Onun dışında populist açıklamalar yaptı Mustafa Cengiz'e falan salladı bir de Özbek övdü. Buldukları sponsorlar olsun, Kemerburgaz'a Avrupa'da ki tesisler gibi tesisi yapmak yerine çok basite alması ve dinlenme alanı ve 4 saha yapacağız demesi beni hiç tatmin etmedi. Kısacası kalibre olarak düşük buldum.
Yıllık 50 milyon TL anlaşma 5 yıllık. Yıllık 5 milyon euro diyebiliriz ama bence az, en az 7- 8 milyon euro olmalı bence.Yıllık 1m Euroya KOSKOCA stad isim sponsorluğu ha
Seçim vaadi olarak anlatıyorlar bir deGalatasaray kimlere kaldı
5 yıl totalde 50m sandımYıllık 50 milyon TL anlaşma 5 yıllık. Yıllık 5 milyon euro diyebiliriz ama bence az, en az 7- 8 milyon euro olmalı bence.
Ben biraz düşük kalibre gördüm. Özellikle önümüzde uzun zaman tesisimiz olacak Kemerburgaz için 4 saha ve 1 dinlenme alanı yapacağız demesini hiç beğenmedim. Bir proje olur biz çabuk taşınmak için ilk bu alanlardan yapıma başlayacağız der ve diğer alanlarının yapımı sonra devam edecek der anlarım ama direk 4 saha 1 dinlenme alanı yapacağız dedi, yani derme çatma bir şey olacak. Bunun yerine Burak Elmas'ın projesi çok daha derki toplu ve daha iyi tabi onun finansmanı falan nasıl olacak onu da Cuma günü göreceğiz.5 yıl totalde 50m sandım
5m euro fena değil pandemi koşullarında daha fazlası olsa keşke
Ikisi de çekilse yarıştanSanki Burak Elmas ve Metin Ozturk birlesse daha mi iyi olur?
Temenni ama suan aday olanlardan plan yapabiliriz.Ikisi de çekilse yarıştan
Listelerindeki isimler daha tecrübeli bir aday ile seçime girse
Misal Haluk Ulusoy