Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elmasin ekibi zaten en iyi ekip şu anda hamamcı gibi hırsız tayfa değil söylediği projeler cidden güzel eğer kaynağı hazır ve yapabilirse en başarılı başkan olur

Elmasin ekibi zaten en iyi ekip şu anda hamamcı gibi hırsız tayfa değil söylediği projeler cidden güzel eğer kaynağı hazır ve yapabilirse en başarılı başkan olur
Son paylaşılan dijital dönüşüm projesi tamamen hazır diyorlar. Göreve gelirse 14. günde üyelerin hepsine ve ilk 100 günde tüm taraftar bu kartın sahibi olacak diyorlar. Kemerburgaz içinde 26 ay da proje tamamlanacak diyorlar futbol tarafını daha erken tamamlar tahminen Florya'yı değerlendirmek için. 7 Mayıs'a kadar sürpriz güçlü bir aday çıkmaz ise Burak Elmas ve ekibi en iyi seçenek gibi görünüyor en azından projeleri ve alt yapıları hazır.

Metin Öztürk stad isim sponsoru için 5 yıllık 250 milyon Tl görüştüğü sponsorluk için dedi bence stad isim sponsoru için yıllık 50 milyon Tl az yani uğraşmadan da gelebilecek bir teklif bence. Elmas ekibi acaba kaç hedefliyor?

Burak Elmas'ın projeleri falan gayet iyi. Tek defosu Fatih hocayla devam etmek istemesi. O olmasaydı net onu desteklerdim ama şimdi ikilemde kaldım.

Seçimi etkileyen bir karar olur. 2 gün önce Metin Öztürk birleşmem diyordu ama burası Galatasaray.
Burhan Can Terzi: "Galatasaray'da 29 Mayıs'ta gerçekleşecek olağan seçim öncesi adaylar çalışmalarına hız kazandırırken, iki güçlü aday Eşref Hamamcıoğlu ile Metin Öztürk birleşme toplantısı için bugün bir araya geldi."

Hamamcı denen herif yağlı suratın fotokopisi net olarak hırsız ,kimin tarafindan aday gösteriliyor bilmiyorum ama gelirse resmi olarak biteriz

Hamamcı denen herif yağlı suratın fotokopisi net olarak hırsız ,kimin tarafindan aday gösteriliyor bilmiyorum ama gelirse resmi olarak biteriz
Listesinde de herkese 5-10 m luk kontrat veren cenk ergünle,pelin öztekin varmış

bunlar kim ulan,rasim öztekinden prim yapmak için kızını yönetime almış

Metin Öztürk'ü dinledim. Kemerburgaz için bir dinlenme alanı 4 saha yapacağız dedi ki çok yetersiz bir proje. Stad sponsoru için 5 yıllık yıllık 50 milyon TL dedi bu da yetersiz bir anlaşma. göğüs sponsoru için burada maddi olarak beğenilmeyen Sixt ile devam edeceğiz dedi. Store'da çeşitliliği arttıracağız dedi ama bu aynı zamanda maliyeti de arttırmak anlamına geliyor bunlar nasıl satılacak bunun için neler yapılacak ondan bahsetmedi. Onun dışında populist açıklamalar yaptı Mustafa Cengiz'e falan salladı bir de Özbek övdü. Buldukları sponsorlar olsun, Kemerburgaz'a Avrupa'da ki tesisler gibi tesisi yapmak yerine çok basite alması ve dinlenme alanı ve 4 saha yapacağız demesi beni hiç tatmin etmedi. Kısacası kalibre olarak düşük buldum.

Metin Öztürk'ü dinledim. Kemerburgaz için bir dinlenme alanı 4 saha yapacağız dedi ki çok yetersiz bir proje. Stad sponsoru için 5 yıllık yıllık 50 milyon TL dedi bu da yetersiz bir anlaşma. göğüs sponsoru için burada maddi olarak beğenilmeyen Sixt ile devam edeceğiz dedi. Store'da çeşitliliği arttıracağız dedi ama bu aynı zamanda maliyeti de arttırmak anlamına geliyor bunlar nasıl satılacak bunun için neler yapılacak ondan bahsetmedi. Onun dışında populist açıklamalar yaptı Mustafa Cengiz'e falan salladı bir de Özbek övdü. Buldukları sponsorlar olsun, Kemerburgaz'a Avrupa'da ki tesisler gibi tesisi yapmak yerine çok basite alması ve dinlenme alanı ve 4 saha yapacağız demesi beni hiç tatmin etmedi. Kısacası kalibre olarak düşük buldum.

:asd: şaka mı?

Kısaca Kazan Dairesin'de dinlediğim kadarıyla Metin Öztürk'ün sponsorluk hedefleri olsun ve Galatasaray'ın gelecek 50 yılında tesisi olacak yer için projesi bana çok küçük kalibre geldi oraya Metin Öztürk'ün dediği tarz tesis olursa belki Kasımpaşa'dan kötü tesisimiz olacak. İyi tarafı en azından net rakamlar verebilmesi ama Mustafa Cengiz yönetimi de bu bahsedilen rakamlara sponsorları bulur ve bu kadar sadece 4 saha ve dinlenme alanı olacak bir tesisi yapar yani. Cuma günü Kazan Dairesin'e Burak Elmas katılacakmış o projelerini zaten tanıttı ama bakalım onun sponsorluk için konuşacağı rakamlar ne? Bu aynı zamanda networklarının genişliğini de gösterecek bize.

5 yıl totalde 50m sandım :D
5m euro fena değil pandemi koşullarında daha fazlası olsa keşke
Ben biraz düşük kalibre gördüm. Özellikle önümüzde uzun zaman tesisimiz olacak Kemerburgaz için 4 saha ve 1 dinlenme alanı yapacağız demesini hiç beğenmedim. Bir proje olur biz çabuk taşınmak için ilk bu alanlardan yapıma başlayacağız der ve diğer alanlarının yapımı sonra devam edecek der anlarım ama direk 4 saha 1 dinlenme alanı yapacağız dedi, yani derme çatma bir şey olacak. Bunun yerine Burak Elmas'ın projesi çok daha derki toplu ve daha iyi tabi onun finansmanı falan nasıl olacak onu da Cuma günü göreceğiz.

özbek denılen galatasarayı soymak için malum çevrelerce görevlendirilen birini öven kişi bilinki hırsızdır galatasaraylı fılan degıldır

kendısını yetersız görsemde elmas hepsınden daha galatasaraylıdır uefa dönemlerını bilmeyen ergenlern bilmemesı normal tabii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt