Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Elmas seçilir/seçilmez veya göreve geldikten sonra vaatlerini yerine getirebilir/getiremez bilemem onu zaman gösterir, ama şurası var ki diğer adaylara göre çok daha net hazırlanmış ve çok daha geniş bir vizyon ile göreve geliyor ekibiyle birlikte, hatta özellikle ekibiyle

1623935398260.webp

herşey var fedainin beyanatında
adnan polatın oğlu var, gelmiş akrabalardan bahsediyor
arena açılışından sonra taraftara terörist diyen polat var, Galatasaray duruşundan bahsediyor
karalama kampanyası diyor karikatürler yapılıyor

tarafsız gözle hepsini az da olsa izledim, çok ciddi söylüyorum burak elmas dışında hepsi sıkıntı. Sırf seçilmek için hakan çalhanoğlu ile anlaştık diyen mi, rangnick gelecek diyen mi ne ararsan var

bu popülizmden kurtulamadık bir türlü, sözde hepsi eğitimli

Ulan Yigit baskan olursa bide Hocayla sozlesme imzalarsa o zaman gorecem Yigitcileri.

Cengizin vaadi teknokent HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH. Leslik devam

bence önce berber ve kuru temizleme açsın. adam aday olduğundan beridir ütüsüz gömlek ve saçı sakalı birbirine dolaşmış halde dolaşıyor. böyle adaylık mı olur, olayın ciddiyetinde değil. gerçi başkalarının ricasıyla uzatmalarda aday olandan fazlası beklenmez ama.

b. elmas'ın kulüp alma projesi ü. aysal zamanında da gündeme gelmişti.

hatta prandelli'ye bu projenin başına geçeceği söylenmiş sanırım ragnick gibi. kovulduktan sonra verdiği röportajlarda kandırıldım diyordu.

yine aynısı olmasın

Burak Elmas: "PSV maçına kadar Galatasaray futbol takımını iyi bir şekilde kuracağız."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Elmas en azindan risk aliyor.Soylediklerini yapamazsa daha yonetimin ilk ayinda linc yer.Yigit ve Esref isi uyanikligi vuruyor, zaten durumumuz bu bu bizden bisey beklemeyin havalarindalar daha baskan olmadan ben taraftar olarak neden bunlarin baskan olmasini isteyim.Batacaksakta batalim fener bjk battida bi biz eksiktik.

Niye kimse İbo Başkana inanmıyor ya? :ROFLMAO:

Normalde Burak Elmas falan Rangnick dese ortalık savaş alanına dönerdi herkes onun seçilmesini isterdi.

Bu şekilde benzetme yapana saplayacaklardı Gökhan

zamanında kulübü 150 bin dolar için mahkemelik edip birilerinin kulağına üflemesi neticesinde 0 projeyle 10 yıl sonra başkanlığa aday olan bi herifin destekçileri için uçuk olmayan bi benzetme.

gene de adaletin kestiği parmak acımaz tabi.

Galatasaray Başkan Adayı İbrahim Özdemir: "Ayrıca, Bayern Münih’teki görevinin sona ermesi beklenen bilim insanı ve fizik hazırlayıcı Prof.Dr. Holger Broich‘i kondisyoner olarak teknik ekibe dahil etme yönündeki temaslarımız sürmektedir." (NTV Spor)

!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt