Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sampiyonlar ligi kupası için

#EskiAçıkSarıDesene

Ali Fatinoğlu: "Şampiyonlar Ligi kupasını 4 yıl sonra, sizinle kaldırmak istiyoruz dedik, Ralf Rangnick etkilendi. Türkiye ve Galatasaray'ın dünyanın her yerindeki taraftarı ile destan yazmak onuda heyecanlandırdı."

Bu Haim Fresco müthiş bir herif

Bir ara ne zaman transfere ihtiyaç olsa Fransa'dan bir oyuncu listeye giriyor ve Fresco devreye giriyordu.

Herifin yüzünü dahi gören yoktu ama her transferde haber oluyordu.

Bir ara herifin varlığı tartışılmaya başlanmıştı.

Fresco elması destekliyosa aysal da elması destekler. Aysal eşrefi destekliyor olayı kolpa olabilir bu durumda.

Galatasaray seçimlerinde oy kullanabilmek için geçerli olan Galatasaray üyelik adiatı 2021 yılı için 400 TlLimiş. Ben de üye olacağım arkadaşlar yılda 400 kağıt çok fazla değil. Böylece bundan sonraki seçimlerde oy kullanabilirim. Ayrıca Divan kurulu toplantılarına katılıp çok değerli Galatasaraylı büyüklerimle pilav eşliğinde muhabbet etme ayrıcalığına sahip olurum.

Screenshot_20210618-140059_Opera.webp

images-58.webp

Galatasaray seçimlerinde oy kullanabilmek için geçerli olan Galatasaray üyelik adiatı 2021 yılı için 400 TlLimiş. Ben de üye olacağım arkadaşlar yılda 400 kağıt çok fazla değil. Böylece bundan sonraki seçimlerde oy kullanabilirim. Ayrıca Divan kurulu toplantılarına katılıp çok değerli Galatasaraylı büyüklerimle pilav eşliğinde muhabbet etme ayrıcalığına sahip olurum.
Mevzu 400 lira değil, ahbap çavuş ilişkisi. İstesen de üye olamazsın.

10000tl + 400 tl

Ben aslında bu seçime eşref hamamcıoğlu ve faruk süren (burak elmas) yarışı olarak bakıyorum bakalım hangisi daha ağır basacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt