- 12 Temmuz 2009
- 60.774
- 24.135
- 2.968
Galasataray camiasina uygun o zaman muze ve hareketsizMuzede ve hareketsiz oldugu surece severim sn Kafasi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galasataray camiasina uygun o zaman muze ve hareketsizMuzede ve hareketsiz oldugu surece severim sn Kafasi
ben severim. keske kulubumuzun simgesi aslan yerine dinazor olsa.dinazor severmisin ysever
Gercekten anliyamiyorum renkdasIki ihtimal var
Ya hain yada tasak geciyor
Bilmiyom hic kendisini dinledinmi renkdas ?Neden Eşref bey cüzzamlı mı terörist mi bu adam ne bu düşmanlık anlamıyorum
arsenalin maskotu dinazor gel destekle arsenalimiziben severim. keske kulubumuzun simgesi aslan yerine dinazor olsa.
Ozaman is yapmazsin, Proje yok, vizyon hic yok ama diksiyonu cok güzel icini isitsin renkdasCunki hitabeti iyi
O ses tonu ve diksiyonu icimi isitiyor
Burak alamanci gibj konusuyor
Ztn isitan hollandanin gurbetcisi
ultrAslan lideri Sebahattin Şirin: "Seçim sonucu ne olursa olsun takımın başında Fatih Terim olmalıdır."
Ne ayak bu
ya bi kes ua lideri olucak başka birisi yok muultrAslan lideri Sebahattin Şirin: "Seçim sonucu ne olursa olsun takımın başında Fatih Terim olmalıdır."
Ne ayak bu
Ozaman is yapmazsin, Proje yok, vizyon hic yok ama diksiyonu cok güzel icini isitsin renkdas
Neden dinlemeyeyim dağda mı yaşıyoruz adamın konuşması uslübu Başkan adayları arasında en düzgünü.Bilmiyom hic kendisini dinledinmi renkdas ?
elmascılar esrefi sadece yaslı uyeler destekliyor diye kendini kandırmaya devam etsin. genci yaslısı, kadını erkegi, zengini fakiri butun camia esref beyin etrafında kilitlendi. geliyoruz.
elmascılar esrefi sadece yaslı uyeler destekliyor diye kendini kandırmaya devam etsin. genci yaslısı, kadını erkegi, zengini fakiri butun camia esref beyin etrafında kilitlendi. gel
Te allahim ya sabir
hay hayarsenalin maskotu dinazor gel destekle arsenalimizi