İbrahim ÖZDEMİR: Yetersiz olduğu çok açık tamamen siyasi bakış açısı ile kulüp yönetme peşinde, seçilme şansı %1 olması durumunda çaylak bir başkan ve yönetimle kaosla geçen yıllar olur.
Eşref HAMAMCIOĞLU: Liseli oylarına hitap eden, megaloman bir şahsiyet, vasıfsız işleri bile büyük proje diye yutturmaya çalışan iyi demagoji yapan, en büyük projesi spor hastanesi olan bence yetersiz ve en tehlikeli aday, tek derdi bulunduğu dönemde mali olarak stabil tutmak ve adının altında başkan yazması, seçilme ihtimali %20 ALLAH KORUSUN
Metin ÖZTÜRK: Ben birini ataya bilsem kesinlikle Metin ÖZTÜRK'ü atardım, çağı yakalamaya çalışan, her daim sponsorluklarıyla dernek başkanlığıyla GS katkı verme peşinde olan, yönetiminde sponsorluklar verebilecek yaratabilecek kişileri barındıran, GS markasını kemer sıkarak değilde yatırım yaparak parlatacağını düşünen bir aday seçilme ihtimali %19, özellikle kendi iş hayatı uygun olan ve GS markasını taşıyabilecek vizyonu bulunan aday
Burak ELMAS: Muhtemelen başkanımız olacak seçilme ihtimali %40 daha önceki yönetimlerden ders çıkaracağını düşünüyorum, aksi takdir de Lucescu'yu şampiyon olduğu gibi gönderen ve 8jk nin 100. şampiyonluğunu sağlayan, transferde Fatih TERİM'in elinde oyuncak olup De Bour Baliç Xaiver Lukunku Pinto Revivo gibi transferlere imza atıp Felipe gibi oyuncuyu gönderilirken ağzını açmayıp Revivo'yu yerine getiren ve gerileme dönemi futbol şube sorumlumuz, yine futbolun başında olacağını söyleyen adayımız inşallah bu sefer Fatih TERİM'e transferler konusunda tek karar merci ilan etmez, ben fanatik yapısı ve Fatih TERİM'e gereğinden fazla bağlı olması sebebiyle istemiyordum ama inşallah bizi yanıltıp başarılara yelken açar, bu arada maddi durumu pekte iyi değil, cebinden bir şey çıkmaz ama vaatlerindeki sponsorluklar umut verici.
Yiğit ŞARDAN: Işın ÇELEBİ çekilmesi ile beraber bir şansı var çünkü o kanadın tek adayı, başarısız ne kadar yönetim ve başkan adayı varsa desteklediği, daha önce kulüpte görev yaptığı dönemler başarısızlıklarla geçmiş ibra edilmemiş bir yapının ürünü, Dijital gelir projesi tüm adaylar içinde en gerçekçi ve yapılabilir proje rakamlarda abartı değil, tüm röportajlarında gördüğüm en önemli özelliği gerçekçi yaklaşımlar, 2 kişilik bir yönetimi var bu açıdan en vasıfsızı, kendisinin seçilme şansı yine de var ama idari anlamda başarısız olacağını düşünüyorum.
Camiamız adına hayırlısı olsun Metin ÖZTÜRK > Burak ELMAS > diğerleri olarak görsem de, Burak ELMAS'ın kazanacağı seçim olacaktır.