Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.685
- 55.837
- 4.478
Albayrak senin tipini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eğer beni seçmesinler diye bilinçli yapıyorsa anlaşılabilir ama öteki türlü klinik vaka. bar fedaisi diyordum lafımı geri aldım bu başka bir seviyenapıyo bu ya kaleci antrenörü gibi giyinip gelmiş koskoca GS genel kuruluna
Galatasaray her oyuncudan büyüktür isteyen oyuncular fedakarlık yapacak meselesine döndü konu. Asıl hata oradaydı. Yoksa Gs o küçük meblaglarla zengin olmayacağı gibi verdikten sonra da fakirlesmeyecekti. 300 500 bin avrolardan bahsediyoruz.Aynen katılıyorum Gomis'i göndermeyip sorunu cozseydi Galatasaray tarihinin belki de en başarılı başkanlarından biri olacaktı.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İNŞALLAH bir kaç saat sonra şu heriften tamamen arınıyoruz!yürü git yaw
Ekli dosyayı görüntüle 126606
Reyizi forumumuza davet edelim üstoidnapıyo bu ya kaleci antrenörü gibi giyinip gelmiş koskoca GS genel kuruluna
Cenk Ergün kaç gitti kaç geldi hala feghoulisi bizdecenk ergün - fonseca ikilisi ile uçuşa geçen bir galatasaray görüyorum
ışıtan bey olsaydı keşke
Anlamadigim yapilacak mali kurulda cengiz yönetimi ibra edilmezse, bunun Yöneticiligi otomatikmen düsüyor. Neyine güvendi buComarbayrak inşallah seni bir daha görmeyeceğiz.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayri abin uygunsuz videolarını ifşa edecekmiş.Cenk Ergün kaç gitti kaç geldi hala feghoulisi bizde