Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu adam gibi yüzsüz olanı ilk defa gördüm

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarım cengiz adlı şahıs kulüpten ömür boyu ihraç edilir. Bu adam gelecek seneyi de yiyecek

"Mustafa Cengiz Başkanlığı Hükümet Sistemi" gibi bir kararname olmuş!

Neresinden baksam aklım almıyor. Kamuoyunu tatmin edecek bir sebep olmadan böyle bir şeyi yapmak için kafayı sıyırmış olmak lazım. Hastalığın etkisiyle gerçekten böyle bir durum mu oluştu acaba? öyleyse Allah şifa versin...

Dursun Özbek bu adamdan kötü diyenin de aklından şaşarım. Özbek güçlü olmasına rağmen seçime gitti. 20 yıldır kulübün gördüğü en aciz yönetim

Hala iyi-kötü bir itibarı vardı, onu da hiç etmiş olacak. Çevresinde 'yapma, etme' diyecek hiç mi akil birileri yok, var da dinlemeyip bildiğini mi okuyor bu adam? İnanılır gibi değil. Hala mantıklı bir izahat bekliyorum...

Iki ihtimal var. Ya kulubu ekonomik olarak geti donulemeyecek sekilde batırdı foyasi ortaya cikacak
Yada özdemir koç cengiz üçgeni kuruldu orta oyunu oynuyorlar.
Bunları görünce lise kültürüne şükrediyoruz..

Adaylar bu karara itiraz eder ve divan aracılığıyla karar geri alınır bence
Boşa geçen 1-2 günlük zaman da seçim erteleme süresi olarak eklenir
Mesela liste teslim tarihi 7 değil 9 mayıs
Seçim de 29 mayıs değil 2 haziran felan olur

Allah kimseye hayatıyla sinayan hastalık göstermesin insanın aklı melekeleri beyni gidince yürüyen ölüden farkın kalmıyor

Kim secilirse secilsin onemli olan fatih terimi ne spor direktoru ne de hoca olarak takimin basina gecirmemesi ... Terim bu klupte artik sadece oy vermeyen gelen bir buyuk olarak hayatina devam etmeli ..

Kim secilirse secilsin onemli olan fatih terimi ne spor direktoru ne de hoca olarak takimin basina gecirmemesi ... Terim bu klupte artik sadece oy vermeyen gelen bir buyuk olarak hayatina devam etmeli ..
ortalık yangın yerine dönmüş senin derdin terim mi yav te allam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt