Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu erteleme nedeni ışın çelebi içinse hiç şaşırmam. cengo ve delnan bunu piyasaya sürdü muhtemelen son üç günde ama işleri bitiremedi

Seçim Divan kurulu aracılığıyla yapılacak gibi. Yönetimin seçimi iptal etme gibi bir yetkisi yok denildiğine göre. Devlette yapabilirsin dediğine göre iptal kararı hukuksuz bir karar olarak görmezden gelinecek gibi.

Birileri zaman kazansin aday olsun diye ugrasiyorlar Ama Kim belli degil

Secim olacak her türlü

Eski divan baskani olmasina ragmen hamamcioglu’ndan ses Yok galiba bu konu hakkinda

Yav bize ne sizin düşüncenizden
Sen kimsin ki be adam
Söylenildiği gibi mayısta yapılmalı seçim
Çocuk mu kandırıyorsunuz. Millet anlamıyor sanki liste oluşturmak için zaman kazanmaya çalıştığınızı
Öbür adaylar enayi miydi de alelacele topladılar ve teslim ettiler listelerini

Yani , bunu biz de biliyoruz da.
Geçen her gün , kulübün aleyhine işliyor.

Çıkıp da ''En geç Haziranda'' deyip normal bir açıklama gibi konuşamazsınız
Seçimin normal tarihi mayıs 29
Herkes nasıl listesini teslim ettiyse siz de teslim etseydiniz
Şahsi sorunlarınız için Galatasaray'daki görevinizi kullanamazsınız
Çoğu yönetim kurulu üyesinin katılmadığı sözde yönetim kurulu toplantısından seçim iptali kararı alamazsınız

1-Cengiz ışın çelebiyi destekleyecek heralde ama çelebi daha listesini ve hazırlıklarını tamamlayamadı,ona zaman kazandırmak için yaptı

2-albayrak daha birine yamanamadı,çelebiyi ikna etmek için zaman lazımdı o yüzden böyle birşey yaptılar

albayrağı alırsa listesine burağı desteklerim

albaayrakla günayı görmek istemiyorum bir daha

Eger adaylar bu isi istiyorlarsa Yarin listeleri teslim etsinler ve yonetim’in aldigi karari ciddiye almasinlar

Eger adaylar bu isi istiyorlarsa Yarin listeleri teslim etsinler ve yonetim’in aldigi karari ciddiye almasinlar
Zaten öyle yapacaklar gibi. Metin Öztürk teslim etmişti, Burak Elmas'ta edeceğini açıkladı, Eşref'te karara karşı çıktı. Bir tek Işın Çelebi'den ses çıkmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt