Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
603e653017aca919a03f6314.jpg

s-5a305f80c3b763e056a95fd4cdc2842c5d858f6e.jpg

Çelebi'nin listesini gördükten sonra Mustafa başkanın seçimi neden ertelediğini şimdi anladım.Dört aday ve listesi bir birinden vasat, hepsini toplasan bir Mustafa Cengiz etmiyor.Gazateciden fırça yiyen Galatasaray başkanı olmamalı.Ben vasata razı değilim,seçimi hazirana erteleyip Mustafa başkan yeni listesiyle tekrar aday olmalı.

Hocaya başka bir teklif yapacak olan kim ise o Başkan olsun.. FFP bitti.. Allah korusun hocanın eline bırakılmamalı transfer.. Sözleşmesi bitenlere hiç değinmiyorum bile..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çelebi'nin listesini gördükten sonra Mustafa başkanın seçimi neden ertelediğini şimdi anladım.Dört aday ve listesi bir birinden vasat, hepsini toplasan bir Mustafa Cengiz etmiyor.Gazateciden fırça yiyen Galatasaray başkanı olmamalı.Ben vasata razı değilim,seçimi hazirana erteleyip Mustafa başkan yeni listesiyle tekrar aday olmalı.
Cengiz'in listesinde kim var ki Albayrak'tan başka. Elmas'ın listesi çok daha güçlü Cengiz'in listesinden. Eşref ile Öztürk'ün listesi de 1-2 tık daha iyi.

Işın Çelebi’nin açıklamasını dinledim. Şimdiden pişman olmuş gibiydi. Tek başına teslim etmiş sanırım. Yanında kimse yoktu.

Metin Öztürk olsun bari

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt