Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bakın arkadaşlarım sayın renktaşlar Ey Romalılar biz 98-99 yıllarında bir zevatın yediği nane yüzünden hala bir yerlere para ödüyoruz.Adamlar bize 21 yıl önce musallat oldular hala bu adamlara para veriyoruz.Yani Bu işin dursun özbekle bi alakası yok.Katılıyorum dursun özbek ismini vermem yanlış oldu X bir isim faruk sürenden daha iyi bir başkandır.

Reis senin anlamadığın mesele ben dursun özbeki hiç övmedim.Sadece Burak elmas konusu geçtiği için.Burak elmas'ın faruk süren yönetiminin devamı olduğu Dursun Özbek'in bile faruk sürenden daha iyi başkan olduğunu söyledim.Yani basit anlatmak gerekirse iki kötü var ortada biri daha kötü mesele bu.Banane dursun özbekten de faruk sürendende.
Dursunun hiç bi şekilde açıklaması yok reyiz, haindir. Süren 50 mil dolar zarar ettirmişse Dursun 500 mil dolar zarar ettirmiştir tüm arazileri peşkeş çekerek. Sportif başarılar konusuna ise girmeye bile gerek yok. Rotariunun topunnun kara saplandığı, xamaxı attığımız 3.golden sonra okuldan eve depar attığım zamanlardan beri iyi Galatasaraylıyım yani bebelik yaşımı biraz geçtim. Dolayısıyla süren dursun konusu benim için tartılmaya kapalıdır.
Burak elmas konusuna gelince, maaşlı birinin, kulupten maaş alan birinin başkan olması benim içime sinmiyor, çok çol çok iyi bir listesi olursa belki.

Tunahan egevardarın rövanşını almak için antu tarafından gönderilmiştir

diyebiliriz

daha 1 aylık üye burda şöyle taraftarım böyle taraftarım diye ahkam kesiyor

süreni beğenmeyebilirsin hiç sıkıntı yokta kulübün anasını seven sportif başarısı koca bir 0 olup mali olarakta kulübün en değerli gayrimenkulleri olan MİLYAR DOLARLIK riva ve floryayı peşkeş çeken dursunu,sportif olarak zaten saymıyorum başarıları mali olarakta 20m dolarlık hatasıyla sürene tercih ediyorsun he(1 diagne parası bile değil o zamanla şimdiki kurla)

ya hadi abicim ya,şu forumda 12-13 senedir her türlü msj gördüm,trollemek için msj yazan kuşlarda gördümde şu yukardaki cümle kadar saçmasını görmemiştim

Tunahan futbolla ilgilenme demiyorum sana yine ilgilen ama hobi olarak ilgilen
Okuduğunu anlamıyorsun benim elimden bir şey gelmez.Ya da orada yazdığım yorumdan dursun özbek'i övdüğümü çıkarttıysan senle tartışmaya girmem benim hakkımda ne düşünmek istiyorsan düşünebilirsin.Yalnız Galatasaray konusunda benimle aşık atma üzülürsün.

diyebiliriz

süreni beğenmeyebilirsin hiç sıkıntı yokta kulübün anasını seven sportif başarısı koca bir 0 olup mali olarakta kulübün en değerli gayrimenkulleri olan MİLYAR DOLARLIK riva ve floryayı peşkeş çeken dursunu,sportif olarak zaten saymıyorum başarıları mali olarakta 20m dolarlık hatasıyla sürene tercih ediyorsun he(1 diagne parası bile değil o zamanla şimdiki kurla)

ya hadi abicim ya,şu forumda 12-13 senedir her türlü msj gördüm,trollemek için msj yazan kuşlarda gördümde şu yukardaki cümle kadar saçmasını görmemiştim

Tunaha Gslidir yaw kus degil👍

Dursunun hiç bi şekilde açıklaması yok reyiz, haindir. Süren 50 mil dolar zarar ettirmişse Dursun 500 mil dolar zarar ettirmiştir tüm arazileri peşkeş çekerek. Sportif başarılar konusuna ise girmeye bile gerek yok. Rotariunun topunnun kara saplandığı, xamaxı attığımız 3.golden sonra okuldan eve depar attığım zamanlardan beri iyi Galatasaraylıyım yani bebelik yaşımı biraz geçtim. Dolayısıyla süren dursun konusu benim için tartılmaya kapalıdır.
Burak elmas konusuna gelince, maaşlı birinin, kulupten maaş alan birinin başkan olması benim içime sinmiyor, çok çol çok iyi bir listesi olursa belki.
Dursun araziyi kendi kendine peşkeş çekmedi GK onay verdi öyle yapıldı o anlaşmalar.Ama süren farklı aig konusunda GK'dan onay almadan direk hisse satışı yaptı.Fona devretti.Koskoca kulüp amblemi satışa çıkarılacaktı.Yav Yönetim Kurulunda Aig'nin onayı olmadan karar alamıyordun sen neden bahsediyorsun bunun daha ötesi var mı?Altın hisseleri alsalardı kulüp elden gitmişti.Millet basite alıyor unutulduğu içinSürenden beter başkan gelmez daha gelirsede Kulübü tam batırıp yabancı sermayeye sattırır.

diyebiliriz

Dilin gereksiz sert

Okuduğunu anlamıyorsun benim elimden bir şey gelmez.Ya da orada yazdığım yorumdan dursun özbek'i övdüğümü çıkarttıysan senle tartışmaya girmem benim hakkımda ne düşünmek istiyorsan düşünebilirsin.Yalnız Galatasaray konusunda benimle aşık atma üzülürsün.
Tunahan bey sanıyorumki dursun örneği “abartıyorumki anlaşılsın” düşüncesiyle verilmiş bir örnekti ama biz gslilerin dursuna olan bakışı çok farklı,polata kin kusmuş daha kötüsü gelmez derken dursun kendisine tur bindirmiştir

Arkadaşlar ben mi anlatamıyorum yoksa siz anlayıp taş taş geçiyorsunuz. Faruk Süren'den daha kötü başkan gelmez bu kulübe

Bakın Madde Yazıyorum.

1. AİG KULÜBÜN BİLDİĞİNİZ AMBLEMİNİN HAKKINI ALDI
2. AİG YÖNETİM KURULUNA GİRDİ ONAYI OLMADAN BAŞKANA BİLE KARAR ÇIKARTTIRMIYORDU.
3. AİG ONAYI ALINAMADIĞI İÇİN GALATASARAY HALKA ARZ YAPAMADI.
4. AİG HERSENE GELİR ÜZERİNDEN ALDIĞI PARALARI KENDİ ŞİRKETİNE AKTARIYORDU ZARARLARA ORTAK DEĞİLDİ ZARARLARI GALATASARAY ÖDÜYORDU.
5. ÜNAL AYSAL OLMASA ALTIN HİSSELERİ ALIP KULÜBÜ SATACAKLARDI.

Bunlar yaşandı.DÜNYADA EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ BİR ANLAŞMADIR AİG İLE YAPILAN SÖZLEŞME BİZ BU ADAMLARA 2020 YILINDA BİLE HALA PARA ÖDEDİK.BELKİ 2021 DE DE ÖDEYECEĞİZ BELLİ DEĞİL.

AİG MESELESİ MESELA M.UNİTED KULÜBÜNDE FİLAN YAŞANACAK BELGESELLER FİLMLER ÇEKİLİR.

Son bir bilgi daha vereyim.Bildiğiniz Galatasaray'ın Logosu Aig'den alındıktan sonra Faruk süren eğitim vakfına vermiştir Galatasaray'ın logosunu.Eğitim vakfıda inan kıraça aittir.Koskoca Galatasaray Kulübü Kendine ait Galatasaray Lisesi Sıralarında Ortaya Çıkan Logosunu kullanmak için eğitim vakfına para ödemektedir.2018'e kadar böyleydi.Şimdi ne durumda bilemiyorum.

Son bir bilgi daha vereyim.Bildiğiniz Galatasaray'ın Logosu Aig'den alındıktan sonra Faruk süren kendi vakfına dahil etmiştir logonun hakkını.Benim bildiğim en son inan kıraç 2018 yada 2019 olacak kendi vakfına aldırmaya çalışıyordu.Daha bilgili arkadaşlar olabilir.Galatasaray kulübü hala bu logoyu kullanmak için para ödüyor diye biliyorum.Yani böyle bir rezalet varken Tarihimizin en kötü başkanı diyebiliriz Süren için.Dünyada başka bir kulüp varmı kendi logosu için para ödeyen?
Bu sorulara cevap verebilecek birini taniyoruma ama artik aramizda degil malesef...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt