Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hay kuşunuza tavugunuza. Adam guzel noktalara parmak basiyor aradan bir cümleyi cımbızlayıp insani geriyorsunuz. He sizden farkli düşünen herkes kuş, siz en buyuk cimbomlusunuz.
guzel noktalara parmak falan basmıyor. tek yaptıgı cogu galatasaraylı tarafından sevilen hatta bazıları tarafından efsane baskan denilen faruk suren hakkındaki saplantılı fikirlerini dikte etmeye calısmak. tepki gorunce de 'siz ne bilirsiniz' gibi saygısızca bir tavırla, 'bakın madde madde yazıyorum' gibi kustah bir ifadeyle insanların canını sıkmak. kus olmayabilir ama hödük oldugu kesin.

guzel noktalara parmak falan basmıyor. tek yaptıgı cogu galatasaraylı tarafından sevilen hatta bazıları tarafından efsane baskan denilen faruk suren hakkındaki saplantılı fikirlerini dikte etmeye calısmak. tepki gorunce de 'siz ne bilirsiniz' gibi saygısızca bir tavırla, 'bakın madde madde yazıyorum' gibi kustah bir ifadeyle insanların canını sıkmak. kus olmayabilir ama hödük oldugu kesin.
1. hödük sensin senden büyük hödük yoktur.
2. faruk sürenle alakalı saplantım falan yok.
3. burak elmasla alakalı bir yoruma binaen cevap verdim faruk sürek konusunu mevzu ordan gelişti.kimseye birşey dikte ettirme amacım yok.İsteyen istediği kişi efsane olarak görür yada görmez kimseyi bağlamaz.kendi kendine gelin güvey olma.
4.Faruk süren ingiltere de filan yapacak aynı fon olayını hapise girerdi.
5.Benim için iki efsane var biri Metin Oktay diğeri Fatih Terim gerisi faso füso.Sana tavsiyem efsane bir başkan arıyorsan o kişi Ali Tanrıyar'dır.

Dipnot:AİG meselesi ortaya çıkana kadar benim için de en iyi başkanlardan biriydi faruk süren.

1. hödük sensin senden büyük hödük yoktur.
2. faruk sürenle alakalı saplantım falan yok.
3. burak elmasla alakalı bir yoruma binaen cevap verdim faruk sürek konusunu mevzu ordan gelişti.kimseye birşey dikte ettirme amacım yok.İsteyen istediği kişi efsane olarak görür yada görmez kimseyi bağlamaz.kendi kendine gelin güvey olma.
4.Faruk süren ingiltere de filan yapacak aynı fon olayını hapise girerdi.
5.Benim için iki efsane var biri Metin Oktay diğeri Fatih Terim gerisi faso füso.Sana tavsiyem efsane bir başkan arıyorsan o kişi Ali Tanrıyar'dır.

Dipnot:AİG meselesi ortaya çıkana kadar benim için de en iyi başkanlardan biriydi faruk süren.
bilader sen niye belediyeye dilekce verir gibi madde madde yazıyosun? dipnot koymuş bi de :LOL:

Faruk Süren´e tüm sucu yüklemek yanlis olabilir, ancak ondan efsane cikarmak bana kalirsa basaknlik görev tanimina uymuyor, ki zaten efsane baskan olayi da bos istir.
Faruk Süren sportif basariyi maddi bir yükselise ceviremedigi gibi, ayni zamanda Baskan olarak yaptigi anlasmalar ile Galatasaray´in az bir 10 sene anasini aglamasina vesile olanlardan bir tanesidir.
Evet uzun boylu, klas, yakisikli ve jön erkektir kendisi, böyle disaridan bakinca Baskan olarak isteyebilecegin bir modeldir görüntü olarak, o konuda da kendisini destekliyorum.

Cok kötü bir mali sürecte gelen Baskan basarisiz da olabilir sportif olarak. Ancak mali olarak dibi boylamisken, Özhan Baskan´in gece gündüz kosturup kazandirdigi stad sadece bir sponsorluktan direk olarak ilac gibi 100 Milyon dollar kazandirmistir, onun disinda yeni stadin heyecani, ve yillik gelir farkini hesaplamaya kalkarsak cikamayiz isin icinden. Buna ragmen hep kötü Baskan olarak akillarda kalacak cünkü taraftarin rakiplerine karsi en ezildigini hissettigi dönemleriydi maalesef.
Adnan Polat zamaninda sirketlerin birlesmesi de önemliydi.

Faruk Süren´e tüm sucu yüklemek yanlis olabilir, ancak ondan efsane cikarmak bana kalirsa basaknlik görev tanimina uymuyor, ki zaten efsane baskan olayi da bos istir.
Faruk Süren sportif basariyi maddi bir yükselise ceviremedigi gibi, ayni zamanda Baskan olarak yaptigi anlasmalar ile Galatasaray´in az bir 10 sene anasini aglamasina vesile olanlardan bir tanesidir.
Evet uzun boylu, klas, yakisikli ve jön erkektir kendisi, böyle disaridan bakinca Baskan olarak isteyebilecegin bir modeldir görüntü olarak, o konuda da kendisini destekliyorum.

Cok kötü bir mali sürecte gelen Baskan basarisiz da olabilir sportif olarak. Ancak mali olarak dibi boylamisken, Özhan Baskan´in gece gündüz kosturup kazandirdigi stad sadece bir sponsorluktan direk olarak ilac gibi 100 Milyon dollar kazandirmistir, onun disinda yeni stadin heyecani, ve yillik gelir farkini hesaplamaya kalkarsak cikamayiz isin icinden. Buna ragmen hep kötü Baskan olarak akillarda kalacak cünkü taraftarin rakiplerine karsi en ezildigini hissettigi dönemleriydi maalesef.
tesekkur ederiz. bir de duygun yarsuvat analizi alabilir miyiz?

Yani enteresan muhabbetler dönmüş. O kötüdür bu kötüdürü neden bu kadar tartıştınız. ? Faruk Süren net kötü başkandı. Dursun Özbek denen yağlı surat ondan beterdir. Burak Elmas ise bakalım bi gelsin bi icraatlerini görelim sonra karar veririz. He şunuda söyliyim Burak Elmas’ta Galatasaray’lı yönetecek kapasite yok bana göre. Yönetim kadrosunun hiç birini tanımıyorum. İyi mi kötü mü.? Bize daha klas bir başkan adayı lazım ama kötünün iyisi Elmas. Bu arada kadroyu birisi isim isim tanıtırsa iyi olur. Ne iş yapar,kimdir nedir necidir.

Özhan başkan ayrica servetinin buyuk bir kısmını ekibimiz icin heba etmiştir. Son 30 yılın belki de en gercek saf hakiki özcimbomlu başkanıdır ama yaptığı tercihler nedeniyle hakli olarak tarihimizin en kotu başkanlarından biri olarak anilacak. Hayat böyle. Çalan çırpanlar başarılar nedeniyle efsane olurken kendini feda edenler ve geçmişi pisliğin temizleye çalışanlar saha başarısızlıkları nedeniyle kestane oluyor.

Kim gelirse gelsin mali açıdan çok dikkat etmemiz gerekiyor. Burak Elmas’a halen güvenmiyorum isim yapmaktan başka amacı yok gibi geliyor.

Bu başlık altında seçim sürecine kadar gündem paylaşımı yapılacaktır.

Şu an için tahmini adaylar :

Burak Elmas
Eşref Hamamcıoğlu
Metin Öztürk

Mustafa Cengizin sol billuru > 3 ünün toplami

Yani bu tarz bisey yazmak hiç adetim degildir ama adaylara bakinca anca bu geliyor insanın icinden.

Bazen insan degisiklik tuzagina dusuyor . Ama bu 3 aday GS a hic bisey katabilecek insanlar degil.

Umarim baskanin sagligi iyidir. Ve ekibini degistirir.

O 3 vasifsiz bizi sadece ve sadece geriye götürür. Metin ozturk ve hamamci esrefi bos muhalefet disinda bir icraat icinde gormedik. Dursun denen capsız baskin secim yaparken ortada yoktular.

Öbür damat tam facia. GS da yaglı maaşla iş bulmaya bakiyordu, bulamayinca bozuldu muhalefete basladi burak elmas denen vasifsiz.

Asla bu adamlar GS da yoneticilik bile yapmamali, degil baskanlik.

Mustafa Cengiz yönetimi transfer sezonun son haftasinda adeta mucizeler yaratti. Sorulacak soru tabiki bu, demekki isteyince oluyordu da, yillarca neden hem hoca hem taraftar her transfer dönemi süründürüldü ? Beceriksizlik mi vardi, kötü niyet mi vardi ? Cengiz Yönetimi FFP´den dolayi asiri zorlandigimiz bir dönemde geldi, ama tam olarak surada net olarak fayda etti, su projeyi hayata gecirdi diyemiyoruz.

Bu kulübe zengin Galatasaray´lilar niye el atmaz ? Illaki yönetici olarak da degil. Hem ekonomik olarak büyük kapasitesi olup, kulübe maddi olarak büyük katkilar saglayacak

Ünal Aysal zengindi, anca taraftari yedi FFP kritelerinden dolayi kulübe para koyamiyor, sponsor olamiyor diye. Fenerbahce´nin zenginleri sanki yillardir yönetimlere dahil olup, milyonlarca euroluk sponsorluk anlasmalari yapmiyorlarmis gibi. Sanki yillarca ceplerinden futbol transferi yapmamislar gibi. Ali Koc Koc Holding´in neredeye ic camasir üreticisini bile Fenerbahce´ye sponsor etti, CNN Türk´e cikip 170 Milyon avro kulübe soktugu iddialarina, saymiyoruz diye cevap verdi.

Hep deniliyor ki biz böyle Fenerbahce gibi takim degiliz o yüzden basariliyiz gibi, sanki sadece Fenerbahce buna ragmen basarisiz diye, bunun evrensel olarak gecerliligi varmis gibi bir anlayis, yada tesellisi var. Bize de maddi olarak kulübe yüksek yatirim yapacak isimler son yillarda gecmiste cok büyük katki saglardi. 2000-2010 arasi cöküs olmazdi, 2010-2020 arasi bunca basariya ragmen süregelen maddi sikintilari icimizde hissetmezdik.

Bu el atan zenginler olmasa Fenerbahce simdiye kadar Vefaspor olmustu bile... Bizde neredeyse alayi kolpacino
Yönetim mucize yarattı lafı fazla abartı olmadı mı üstad? Bana kalırsa ortada ciddi bir başarı yok.
Gedson’u hoca getirdi zaten. AA bile söyledi hocam bir telefonla halletti diye.
Diğer aldıkları adamlar da aylardır kadroya giremeyen ve kapımızda yatan Onyekuru, sözleşmesi bitecek olan ve ikna etmesi çokta zor olmayan Yedlin ve Mohamed var bir de.
Ortada başarılı diyebileceğimiz sadece Mohamed transferi var ki onu da nasıl kiraladılarsa onların yöneticisi ayrı konuşuyor bizimkiler ayrı konuşuyor. İnşallah yılan hikayesine dönmez sonu.
Dediğiniz gibi madem böyle transferler yapılabiliyordu neden sezon başında yapılmadı ya da daha önce yapılmadı? Bu yönetim defolup gitmeden rahat etmeyeceğim

Mustafa Cengizin sol billuru > 3 ünün toplami

Yani bu tarz bisey yazmak hiç adetim degildir ama adaylara bakinca anca bu geliyor insanın icinden.

Bazen insan degisiklik tuzagina dusuyor . Ama bu 3 aday GS a hic bisey katabilecek insanlar degil.

Umarim baskanin sagligi iyidir. Ve ekibini degistirir.

O 3 vasifsiz bizi sadece ve sadece geriye götürür. Metin ozturk ve hamamci esrefi bos muhalefet disinda bir icraat icinde gormedik. Dursun denen capsız baskin secim yaparken ortada yoktular.

Öbür damat tam facia. GS da yaglı maaşla iş bulmaya bakiyordu, bulamayinca bozuldu muhalefete basladi burak elmas denen vasifsiz.

Asla bu adamlar GS da yoneticilik bile yapmamali, degil baskanlik.
Cengiz ekibini değiştirmez.

Neden övdüğünü anlıyorum ancak rakiplere cevap veremediğini, hak arayamadığını da unutmamak lazım.

Bence iletişim konusunda ciddi eksikleri var.

Galatasaray Başkanı çıkıp da "40 transfer yaptım, gözünüz doysun." diyemez. Falcao geldiğinde mobeseye bile şov yapan yöneticiler sonra çıkıp da taraftar istedi diye aldık da diyemez.

Her transfer sürecinde takımı eksik bırakmak da cabası.

Çalmaz, çırpmaz evet dürüst bir adam ama futboldan çok uzaklar ki sen de o yapı değişsin diyorsun ama değiştirmezler, Apo ile Yusuf'u da bırakmaz.

Yönetimde zaten 1 tane adam var o da Kaan Kançal, arkadakiler ise tam figuran.

En basiti şu zemin mevzusu.

Bir adam çıktı; stat sorumlusuymuş, "Erzurum maçına zemin düzelecek." dedi. Dün de Recevik; "Zemin çok iyi değil ama Kasımpaşa maçındaki kadar da kötü değil."

Paşa maçındaki gibi nasıl kötü olabilir ya alay mı ediyorsun sen, bunu nasıl söylersin

Bu adamlar yıllardır yönetici ama ne işe yarıyorlar belirsiz. İstediği kadar iyi Galatasaraylı olsun ama yönetimde olan kişiler sorunlara çözüm bulması gereken kişilerdir, napalım zemini de biz mi ekelim.

Arkadaşlar ben mi anlatamıyorum yoksa siz anlayıp taş taş geçiyorsunuz. Faruk Süren'den daha kötü başkan gelmez bu kulübe

Bakın Madde Yazıyorum.

1. AİG KULÜBÜN BİLDİĞİNİZ AMBLEMİNİN HAKKINI ALDI
2. AİG YÖNETİM KURULUNA GİRDİ ONAYI OLMADAN BAŞKANA BİLE KARAR ÇIKARTTIRMIYORDU.
3. AİG ONAYI ALINAMADIĞI İÇİN GALATASARAY HALKA ARZ YAPAMADI.
4. AİG HERSENE GELİR ÜZERİNDEN ALDIĞI PARALARI KENDİ ŞİRKETİNE AKTARIYORDU ZARARLARA ORTAK DEĞİLDİ ZARARLARI GALATASARAY ÖDÜYORDU.
5. ÜNAL AYSAL OLMASA ALTIN HİSSELERİ ALIP KULÜBÜ SATACAKLARDI.

Bunlar yaşandı.DÜNYADA EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ BİR ANLAŞMADIR AİG İLE YAPILAN SÖZLEŞME BİZ BU ADAMLARA 2020 YILINDA BİLE HALA PARA ÖDEDİK.BELKİ 2021 DE DE ÖDEYECEĞİZ BELLİ DEĞİL.

AİG MESELESİ MESELA M.UNİTED KULÜBÜNDE FİLAN YAŞANACAK BELGESELLER FİLMLER ÇEKİLİR.

Hic biri dogru degil.

Logo yu elinden alan kirac denen dinazor esliginde GS lisesi idi, AIG degil. Hadleri olmaz.

A hissesinin %20 si ile sen dunyanin hic bir yerinde karar alici olarak davranamazsin.

Faruk Suren orada anlasma iceriginde hata yapti ve orada dolaplar da donmustur ona da varim ama adamin 4 yilda sportif olarak basarilarina bakmadan sacma sapan yorumlara da guluyorum.

4 yilda aldigi yabanci oyunculari bi yazin da bakalim 1 ıska var mı? FT gittiginde kimi getirmis? ( Mehmet cansun demeyin o 3 ayligina baskanligi Ozhan Canaydina devri icin FS yonetimini devam ettirmisti) Hakan Sukur gittiginde kimi isteyip aldirmislar Cem Uzana ?

Faruk Surenin hatalari ok. Ama dursunla mursunla karsilastirmaya kalkanlara en hafif tabiri ile çüşşş denir.

FS 55 milyon dolar borç ve 23 milyon dolar AIG hisse geri alimiyla birakti kulubu. Ozhan Canaydin biraktiginda 180 milyon dolardi borc.

O yuzden sampiyonluk sayisinda seni fb nin onune geciren ve bu ulkeye ilk ve hala tek Avrupa kupalarini getiren başkana fb liler saygi duymasin, GS lilar degil!!

Bi hepiniz yuzunuzu yikayin, iyi gelir. Azicik saygi.

Neden övdüğünü anlıyorum ancak rakiplere cevap veremediğini, hak arayamadığını da unutmamak lazım.

Galatasaray Başkanı çıkıp da "40 transfer yaptım, gözünüz doysun." diyemez. Falcao geldiğinde mobeseye bile şov yapan yöneticiler sonra çıkıp da taraftar istedi diye aldık da diyemez.

Çalmaz, çırpmaz evet dürüst bir adam ama futboldan çok uzaklar ki sen de o yapı değişsin diyorsun ama değiştirmezler, Apo ile Yusuf'u da bırakmaz.

Günay & Albayrak'ın hocayı geçen yıl pandemi dönemi maçlarında yalnız bırakmaları da çok sinir bozucuydu
Bu ikisi kesinlikle resmi olarak kulüpte görev almamalı
Hele transfer işinde hiç yer almamalı. Albayrak istiyorsa Florya'da görev yapsın

Ya ben rakiplere cevap verildiginde hep tribun sovu olarak algiliyorum hem de polemige girmenin tff ve mhk yi bastan asagiya fb ve bjk lilerle dolduran akp iktidari oldugu icin sonunda GS a zarar verecegine inaniyorum.

Bu durumlarda en dogrusu perde arkasindan isi yonetmektir. Cengiz de onu yapti.

Bu yaz acik ara en kotu performans gösterildi. O da hastaligi sonrasi nekahat donemi. Bu da ekibinin zayifligini gosterdi bence.

O yuzden ekibini yenilemeli.

Maasla GS a yönetici olmaya calisan burak elmas asla GS baskani olmamali. Diger capsizlar da oyle.

Hic biri dogru degil.

Logo yu elinden alan kirac denen dinazor esliginde GS lisesi idi, AIG degil. Hadleri olmaz.

A hissesinin %20 si ile sen dunyanin hic bir yerinde karar alici olarak davranamazsin.

Faruk Suren orada anlasma iceriginde hata yapti ve orada dolaplar da donmustur ona da varim ama adamin 4 yilda sportif olarak basarilarina bakmadan sacma sapan yorumlara da guluyorum.

4 yilda aldigi yabanci oyunculari bi yazin da bakalim 1 ıska var mı? FT gittiginde kimi getirmis? ( Mehmet cansun demeyin o 3 ayligina baskanligi Ozhan Canaydina devri icin FS yonetimini devam ettirmisti) Hakan Sukur gittiginde kimi isteyip aldirmislar Cem Uzana ?

Faruk Surenin hatalari ok. Ama dursunla mursunla karsilastirmaya kalkanlara en hafif tabiri ile çüşşş denir.

FS 55 milyon dolar borç ve 23 milyon dolar AIG hisse geri alimiyla birakti kulubu. Ozhan Canaydin biraktiginda 180 milyon dolardi borc.

O yuzden sampiyonluk sayisinda seni fb nin onune geciren ve bu ulkeye ilk ve hala tek Avrupa kupalarini getiren başkana fb liler saygi duymasin, GS lilar degil!!

Bi hepiniz yuzunuzu yikayin, iyi gelir. Azicik saygi.

A hissesi degil C hissesi. Okuyalim.

20210227_111450.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt