Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi şunları söyledi Hamamcıoğlu
''Bugün itibariyle divan başkanlığı görevimi sonlandırıyorum. Başkanlık için : Daha önce söylediğim gibi ben ve arkadaşlarım talep gelmesi halinde görev için hazırız. Galatasaray'da görev alınmaz, verilir.''
''Seçim tarihi net belli değil ama ben resmi açıklamayı(adaylık açıklaması herhalde) haftaya yapmayı düşünüyorum.''

Seçim mayıs ayı içerisinde ama net tarih belli değil dedi

22 veya 29 mayısta ilk oturum olur

2. haftada da seçim.

Suan dedikodulara gore en iyi aday Yigit Sardan
Listesi insallah dedikleri gibi olur.
Yigit Sardan
Hakan Untunberk
Haldun Ustunel
Eren Timur
Abdurrahim Albayrak ( yanlis hatirlamiyorsam)

Yiğit Şardan iyi bir liste yaparsa ben de onu destekleyecek gibiyim

Suan dedikodulara gore en iyi aday Yigit Sardan
Listesi insallah dedikleri gibi olur.
Yigit Sardan
Hakan Untunberk
Haldun Ustunel
Eren Timur
Abdurrahim Albayrak ( yanlis hatirlamiyorsam)
Listesinde Albayrak olan adayin Galatasaray’a fayda etme ihtimali yok. O listeyi secende ortada Galatasaray’liyim diye gezinmesin.

Şimdi şunları söyledi Hamamcıoğlu
''Bugün itibariyle divan başkanlığı görevimi sonlandırıyorum. Başkanlık için : Daha önce söylediğim gibi ben ve arkadaşlarım talep gelmesi halinde görev için hazırız. Galatasaray'da görev alınmaz, verilir.''
''Seçim tarihi net belli değil ama ben resmi açıklamayı(adaylık açıklaması herhalde) haftaya yapmayı düşünüyorum.''
seni ve o arkadaşlarını ..... bu hamamcı başkan olursa o genel kurulun abv

yiğit şardan aday olursa şardan ve elmas arasında geçer seçim cünkü muhtemelen ikisininde listeleri kuvvetli olacak

hamamcının listesi yiyici fosillerden oluşur

Listesini oluşturmaya başlayan Eşref Hamamcıoğlu'nun 2. başkanı Cemal Özgörkey olacak, hayatını kaybeden usta tiyatrocu Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin de Hamamcıoğlu'nun listesinde olacak.

🖇️@memetozcan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eşref Hamamcıoğlu'nun adaylık açıklamasından sonra seçim kulislerinde hareketlilik arttı. Hamamcıoğlu'nun ekibinde kimler olduğu da merak ediliyor.

Yönetim listesi tam olarak netleşmese de Levent Yaz, Gürkan Eliçin, Cemal Özgörkey gibi hem tecrübeli hem de finansal olarak da güçlü bir ekiple çalıştığı belirtiliyor.

🖇️ @burhancanterzii

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt