Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatır-gönül ilişkisi üzerine yönetim oluşturuluyor. Rasim Öztekin'in kızıyla beraber Candan Erçetin'i de listesine alsın bari. Neyse aday olsa bile seçilemez umarım. Adamın tipi bile güven vermiyor.

Zaman daraldı, Mustafa Cengiz adaylık konusunda bir an evvel karar vermeli. Aday ise revize ettiği yönetim listesi ile bir dönem daha devam etmesini isterim şahsen. Böyle bir düşüncesi yok ise herkes tarafından kabul görecek bir yönetim listesi ile Yiğit Şardan aday olmalı.

Yeni gelecek yönetimden tek beklentim vardı Fatih Terim'in önüne taş koymasınlar onunla devam etsinler yeter diye düşünüyordum. Şimdi baktığım da o kadar da şart olduğunu düşünmüyorum sene sonunda sözleşmesi bittiğinde bırakmak isterse Fatih Terim bunun vakti geldi de geçiyor bile

Şimdi yeni seçilecek yönetimden tek beklentim yeter ki Eşref Hamamcıoğlu seçilmesin diyorum...

hangi hocayı getirecekler oda önemli

hasshuttl,potter falan isteriz

getiremiyosan gelme

Bu ullede yabanci Td is yapmaz bunu bir cok kez gorduk yerli lazim
Doğru teknik direktörü getirip süre verilirse başarılı olur bana göre. Planı belli bir oyun istiyoruz diyoruz bu hemen olacak değil sonuçta onun için iyi adama süre verilirse olur Ralf Ragnick mesela 3 sene yap sözleşmeyi ve arkasında dur sana Derwall etkisi yapsın hatta yetkilerini geniş yaparsan 3 yıl sonra alt yapıdan üst yapıya işleyen bir sistem oturtsun adam. Tabi bunun için dediklerini yapacak bir yönetim şart yani alt yapıya yatırım yapacak teknolojik aletleri getirecek bir yönetim şart saha bakımını yapmayı aklına getirmeyen bir yönetimle falan olmaz ama Işıtan Gün gibi bir adamla iyi iş yapıp bizi o geride kaldığımız Avrupa seviyesine tekrar getirme ihtimalleri gayet yüksek bence..

Meydan Burak Elmas'a kaldı anasını satayım. Şu adamın karşısına sağlam bir aday çıkamadı yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt