Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A.Yüce Ocaklı'nın oğlu Hamamcıoğlu'nun listesinde yer alacak diye bir söylenti vardı
Ocaklı aday olmayabilirmiş galiba

Alp Yalman ve Şükrü Ergün de Elmas'ın listesindeymiş galiba. Ne kadar doğru bilinmez

Bir söylenti de Tuncer Hunca ve Metin Öztürk'ün listelerini birleştirebileceği

Mustafa Cengiz doktorları ve ailesi ile görüşme yaptıktan sonra bugünkü yönetim kurulu toplantısında başkanlığa aday olmayacağını açıklayacakmış

Burak Elmas'ın Yönetim listesi %80 oranında HKEMBL. Sanırım yeni başkanımız Burak Elmas gibime geliyor.

Burak Elmas bugün Şükrü Ergün’ün ofisindeydi. Çıkarken Şükrü Bey’e, Ahmet ile Ali’yi sana bırakıyorum abi demiş Şükrü Bey’de tamam onlar bende demiş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Burak Elmas bugün Şükrü Ergün’ün ofisindeydi. Çıkarken Şükrü Bey’e, Ahmet ile Ali’yi sana bırakıyorum abi demiş Şükrü Bey’de tamam onlar bende demiş.

Şükrü Ergün, Türk iş adamı ve ve spor yöneticisi. 1977 yılında Galatasaray Lisesi'nden, 1981 yılında da Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun oldu. Gemi işletmeciliği ihtisasını Norveç Denizcilik Akademisi'nde tamamladı. 1974-1977 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü'nde atletizm yaptı. Ulan bu Galatasaray Lisesi nasıl bir liseymiş arkadaş.

Enteresan

Tarih açıklandı.

7 Mayısa kadar yönetim kurulu listeleri teslim edilecek.

Adayların hepsi fos, rezalet. Önceden övünülecek bir bakış açısı ile bakılırdı ama, günümüzde artık bu gelenek tamamen boşa kürek çekmek, yerinde saymak demek. Keşke satılsa kulüp.

seçim yapabilirlermi.... doubtful

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt