Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 20.558
- 17.721
- 1.338
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence fosillerde ağırlıklı buraka verecek Burak hem Faruk sürenin hem cansunun desteğini alıyor bu 2si fosiller tarafından seviliyor ama esas doğruysa Alp yalman elması destekliyormus bizim divan fosilleri Alp yalmani çok severlerSecimin yapilacagi gun Eger yasli üyelerin katilim sayisi fazla olursa hamamcioglu kazanir
Olmazsa Burak Elmas öne gecer
aşılanmasalar bile adamlar binlerce kişiyle kongre yapıyorlar bizimkiler altı üstü gidip sıraya girip oy kullanacaklar neden bukadar kastılar anlamadım. sadece oy kullanmanın olduğu bir kongre yaparlar olur biter.29 mayıs'a kadar bütün seçmenler aşılanmış olur zaten, bu seçim yapılır.
Bizimkiler pilav yemeden,ayna göstermeden,jaccuse demeden kongre yapmazaşılanmasalar bile adamlar binlerce kişiyle kongre yapıyorlar bizimkiler altı üstü gidip sıraya girip oy kullanacaklar neden bukadar kastılar anlamadım. sadece oy kullanmanın olduğu bir kongre yaparlar olur biter.
2011deki gibi bir seçim olmalı. Tüm taşlar dökülmeli, herkes kendine gelmeli.aşılanmasalar bile adamlar binlerce kişiyle kongre yapıyorlar bizimkiler altı üstü gidip sıraya girip oy kullanacaklar neden bukadar kastılar anlamadım. sadece oy kullanmanın olduğu bir kongre yaparlar olur biter.