Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Görüntü çok güzel ama Cengiz seçilmeden öncede böyle resimler vardı Kemerburgaz için yada Süren zamanında yeni stat maketi vardı. Sonuçta hiçbiri gerçekleşmedi bunu Pc de yapıp göstermek yerine bunun maliyetinin nasıl karşılanacağı detaylı olarak açıklanması daha çok yapılacağına dair umut verir yoksa bu tarz resimleri çok gördük.

Hayırlı olsun umarım transfer işlerinden anlayan birileri gelir.

Secimin yapilacagi gun Eger yasli üyelerin katilim sayisi fazla olursa hamamcioglu kazanir

Olmazsa Burak Elmas öne gecer

Hepsi Yamyam gibi pusuda bekler görüntüsü çiziyor

Secimin yapilacagi gun Eger yasli üyelerin katilim sayisi fazla olursa hamamcioglu kazanir

Olmazsa Burak Elmas öne gecer
Bence fosillerde ağırlıklı buraka verecek Burak hem Faruk sürenin hem cansunun desteğini alıyor bu 2si fosiller tarafından seviliyor ama esas doğruysa Alp yalman elması destekliyormus bizim divan fosilleri Alp yalmani çok severler

29 mayıs'a kadar bütün seçmenler aşılanmış olur zaten, bu seçim yapılır.

29 mayıs'a kadar bütün seçmenler aşılanmış olur zaten, bu seçim yapılır.
aşılanmasalar bile adamlar binlerce kişiyle kongre yapıyorlar bizimkiler altı üstü gidip sıraya girip oy kullanacaklar neden bukadar kastılar anlamadım. sadece oy kullanmanın olduğu bir kongre yaparlar olur biter.

aşılanmasalar bile adamlar binlerce kişiyle kongre yapıyorlar bizimkiler altı üstü gidip sıraya girip oy kullanacaklar neden bukadar kastılar anlamadım. sadece oy kullanmanın olduğu bir kongre yaparlar olur biter.
Bizimkiler pilav yemeden,ayna göstermeden,jaccuse demeden kongre yapmaz

2011deki gibi bir seçim olmalı. Tüm taşlar dökülmeli, herkes kendine gelmeli.

Sadece seçimle hiç bir şey düzelmez.

Olağan Mali Kurul yapılmaması büyük kayıp oldu bu sene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt