Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2011deki gibi bir seçim olmalı. Tüm taşlar dökülmeli, herkes kendine gelmeli.

Sadece seçimle hiç bir şey düzelmez.

Olağan Mali Kurul yapılmaması büyük kayıp oldu bu sene.
pandemi nedeniyle izin vermezlerse diye diyorum zaten,toplantı yapılamazsa bile bi şekilde en azından oy kullanma için izin alınmalı yoksa kayyum falan sakat işler olur. gstv de başkan adayları çıkıp seçim konuşmalarını yapar en azından

Dün yapılan yönetim kurulu toplantısında yöneticilerin tamamı " Başkan seçimde aday olma. Sağlığına ve ailene önem ver. Çok iyi işlere imza attık. Ama bırakma zamanı geldi." diye ikna etmeye çalıştılar..
Cengiz'in verdiği cevap ise "Mayıs'ta adayım" oldu..

@suleymanrodop

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

BKklLtVCMAAgcom

terim dışında hoca adayı olan bir başkan var mı

4 yıl aradan sonra teknik direktörümüz olacak mı

terim dışında hoca adayı olan bir başkan var mı

4 yıl aradan sonra teknik direktörümüz olacak mı
Şuan kavgalı olduğu mustafa cengizle ünal aysal aday olsa onlar bile seçilmeden fatih hocayla çalışmıyıcaz diyemez tepkiyle başlamamak için

bizim yapabiliceğimiz tek şey hangisinin seçilince gönderme olasılığının yüksek olduğunu(varsa öyle bi niyetleri) onu anlamak

|Ajansspor Özel

Adaylığını açıklayan divan başkanı Eşref Hamamcıoğlu’nun ekibinde camianın önemli ismi, hukuk profesörü Süheyl Batum da bulunuyor.

İşte detaylar:

İkinci bir Candan Erçetin vakası daha.

Nerde beleşci varsa hepsini toplayacaklar.
Bende diyorum Bu herif neden Tweet dünyasında bu kadar laf atıyor.
Yönetime kapak atma derdindeymiş.

parası ve projesi olanlar bizi bulmaz.

Kaç tane aday çıktı ve biz aralarından şu olsun yav bile diyemiyoruz
Nasıl iş bu

Haha firsati kaçırmamış. Gel de kayinbabanin yarım bıraktığı isi bitir.
Kulüp satılmadıkça borçtan kurtulmaz. Bunlar çökmüşler iyice. Sırası gelen kasasını dolduruyor.

Kasayı sömürüp bi garibanın uzerine 2-3 yıl bırakıyorlar kulubu. Sonra tekrar geliyorlar

Kulüp satılmadıkça borçtan kurtulmaz. Bunlar çökmüşler iyice. Sırası gelen kasasını dolduruyor.

Kasayı sömürüp bi garibanın uzerine 2-3 yıl bırakıyorlar kulubu. Sonra tekrar geliyorlar
Ünal Başkan ve Mustafa Cengiz mali hususta güvenilir insanlardi. Benim kafamda ikisiyle alakali zerre suphe yok. Bu tarz guvenilir adamlari kaybetme luksumuz yok cunku bu ulkede bunlar sayica cok az. Unal baskani dis mihraklar ve içimizdeki karanlık çete nedeniyle, mustafa baskani da capsiz yonetimi ve gene ayni karanlik cete nedeniyle kaybettik. Al iste simdi elimizde tinerci gazetecileri arayıp özür dileyen ve işi gücü olmayan bir burak var. Ayrica kayınpederinin de ne olduğu belli. Gelsin de sülalesini doyursun. 20 yıl oldu paralari bitmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt