Anıl Takır
Kırmızı Üye
- 4 Eylül 2019
- 2.322
- 1.274
- 303
Bir taraf değildim Trabzon maçını gördükten sonra inşallah Mustafa Cengiz kazanır zaten doğru düzgün adayda yok bu futbolcu müsfettelerine az bile demiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adnan Polat'i kabul ederim ama Adnan Öztürk'ü etmem.Mustafa Cengiz
Adnan Polat
Yiğit Şardan
Haldun Üstünel
Işın Çelebi
Adnan Öztürk
Semih Haznedaroğlu
M. Cengiz sağlam bir listenin hazırlığındadır inşallah. Listede yazılan adamlar ona en azından oy toplatır.
Benim adayım Mustafa Cengiz.
Kim ne olur söyleyin kimAdayların vizyonu bu kadar.
Savaş Çorlu: "Galatasaray'da bir başkan adayının Okan Buruk ile görüştüğünü biliyorum."
Erden Timur ile Haldun Ustuneli yonetimine alsin ben Apoya tavimGalatasaraylı isimlere seçim çağrısı
22 Mayıs'ta seçime gidecek Galatasaray'da Abdürrahim Albayrak ve Haldun Üstünel başta olmak üzere 9 isme çağrı yapıldı.
Galatasaray'da başkanlık seçime öncesinde genel kurul üyelerine seçimlere bir seçimlere ilişkin bir bildiri gönderilirken, 9 isme çağrı yapıldı.
Bildirinin kim tarafından hazırlandığı belli olmazken Abdürrahim Albayrak ve Haldun Üstünel gibi isimlere çağrı yapıldı. Bildiride şu ifadeler yer aldı:
Ekli dosyayı görüntüle 120361
![]()
Galatasaraylı isimlere seçim çağrısı
22 Mayıs'ta seçime gidecek Galatasaray'da Abdürrahim Albayrak ve Haldun Üstünel başta olmak üzere 9 isme çağrı yapıldı.www.cumhuriyet.com.tr
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben ikna oldum
tek güzel konuşan aday metin öztürk, paralar sponsorlar hazır diyor floodu okuyalım
29.18-29.38
yeterlidir sanırım.
Kim ne olur söyleyin kim
Başkanın yeniden seçilmesi icin duacıyız.MC deniliyor