Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer komisyonlari, kemerburgaz, florya, ada kullanimindan gelmesi olasi guzel paralar var. Yoksa ne diye 5 kisi birden aday olsun? Daha fazla aday cikmadigina sasirdim. Kaybetmemek icin de FT ile calisacaz diyolar. Futbolla hatta diger spor branslari ile zerre alakalari yok bu adaylarin.

Mustafa Cengiz
Adnan Polat
Yiğit Şardan
Haldun Üstünel
Işın Çelebi
Adnan Öztürk
Semih Haznedaroğlu

M. Cengiz sağlam bir listenin hazırlığındadır inşallah. Listede yazılan adamlar ona en azından oy toplatır.

Benim adayım Mustafa Cengiz.

beyler şimdi polatın ve cengizin ultraslanı desteklediği iddia ediliyor

diğer başkan adayları bu konuda bir şey demeselerde terimle devam edeceğiz diyorlar

yok mu şu kulüpte 1 adanalı ile 1 tarikatçının nazını çekmeyecek bilgili görgülü bir başkan

Mustafa Cengiz
Adnan Polat
Yiğit Şardan
Haldun Üstünel
Işın Çelebi
Adnan Öztürk
Semih Haznedaroğlu

M. Cengiz sağlam bir listenin hazırlığındadır inşallah. Listede yazılan adamlar ona en azından oy toplatır.

Benim adayım Mustafa Cengiz.
Adnan Polat'i kabul ederim ama Adnan Öztürk'ü etmem.

Burak Elmas Özhan Canaydın zamanı futbol şube sorumlusuydu ve ilk işi şampiyon olan Lucescu'yu kovup gerileme dönemine girdiğimiz Terim dönemini açmaları olmuştur. Bu adamlar bu takıma zarar vermek dışında yapacakları bir şey yok, bunların futbola bakışı Fatih TERİM'e her şeyi emanet edip altında başkan yazsın ortalıkta gez dolaş, yerli oyunculara bas parayı, yabancı menajer tek bir adamın oyuncağı ol(örn Becali) Burak gelirse Ali'den beter olur demedi demeyin, bence en önemli isim Haluk ULUSOY'du ama ikna etmeleri şart. Mevcut adaylarda açık ara Metin ÖZTÜRK.

Adayların vizyonu bu kadar.
Savaş Çorlu: "Galatasaray'da bir başkan adayının Okan Buruk ile görüştüğünü biliyorum."

Galatasaraylı isimlere seçim çağrısı
22 Mayıs'ta seçime gidecek Galatasaray'da Abdürrahim Albayrak ve Haldun Üstünel başta olmak üzere 9 isme çağrı yapıldı.

Galatasaray'da başkanlık seçime öncesinde genel kurul üyelerine seçimlere bir seçimlere ilişkin bir bildiri gönderilirken, 9 isme çağrı yapıldı.

Bildirinin kim tarafından hazırlandığı belli olmazken Abdürrahim Albayrak ve Haldun Üstünel gibi isimlere çağrı yapıldı. Bildiride şu ifadeler yer aldı:
Ekli dosyayı görüntüle 120361

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Erden Timur ile Haldun Ustuneli yonetimine alsin ben Apoya tavim

Ha tercihen Erden baskan olsun derim ama Apoya da goz yumarim yani

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt