Arda Yıldırım
Parçalı Üye
- 19 Ağustos 2010
- 3.591
- 1.488
- 1.563
Bu listelerin son verilme tarihi ne zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7 Mayis olmaliBu listelerin son verilme tarihi ne zaman
Onun kulağı deliktirFotottarena yayında başkan adayları Terimle çalışmak istemiyor, Okan Buruk vs değil yabancı hocalarla görüşüyorlar dedi.Hangi adaylar acaba metin Öztürk eledim direkt
fotottarena bizim fotografcı ama bazen gereksız sallıyor yönetımsel haberlerı bırebır dogru bılemezFotottarena yayında başkan adayları Terimle çalışmak istemiyor, Okan Buruk vs değil yabancı hocalarla görüşüyorlar dedi.Hangi adaylar acaba metin Öztürk eledim direkt
Abdurrahim Albayrak'ın listesinde diyolardı..Yine Haldun'u listelerde göremiyorum
Girmez oraya ki Apo tek lider olarak girmez topa. İlla yamanacağı birileri olacak.Abdurrahim Albayrak'ın listesinde diyolardı..
Ali Dürüstle beraber girecek diyolardı.Kamuoyu yoklamasını yaptılar..Girmez oraya ki Apo tek lider olarak girmez topa. İlla yamanacağı birileri olacak.
Sanmıyorum abi açıkçası. En son Özbek'e gitti haberleri vardıAli Dürüstle beraber girecek diyolardı.Kamuoyu yoklamasını yaptılar..
Bilmiyorum, dışardan Terimi istiyoruz gibi yapanlar da başka hocalarla görüşüyorlar şuan dedi :/fotottarena bizim fotografcı ama bazen gereksız sallıyor yönetımsel haberlerı bırebır dogru bılemez
haberın dogru olma ihtimalide az bence burak elmas mesela fatih hocadan asla vazgecmez en basta faruk süren izin vermez
Onu yalanladı.Dursun'un alacağını ödemek için yönetimle beraber toplantı yapmışlar.Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..Sanmıyorum abi açıkçası. En son Özbek'e gitti haberleri vardı
Onu yalanladı.Dursun'un alacağını ödemek için yönetimle beraber toplantı yapmışlar.Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..