Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün biri bir yayın paylaştı burada. Çok hoşuma gitti ve dediklerinin hemen hemen hepsine 100% katıldım. Sanırım gurbetçi bir arkadaşımızdı çünkü bir çok örneği Almanya/Bundesliga'dan geliyordu.

Bir devrim yapıp eski futbolcu ve teknik direktör olarak başkanlığa Fatih Terim'in geçmesini çok isterim.

Ve ya sportif AŞ'nin başına geçebilir. Ama yönetici olarak değil, yani bir yönetime ve ya başkana bağlı olmamalı. Teknik direktörümüzün Fatih Terim'in seçtiğini düşünsenize? Taraftar dan sonsuz destek ve sabır istese kimse sesini çıkaramaz. Teknik ekipte Okan Buruk. Alt yapının başına da futbolun içinden gelmiş önemli bir figür koyabilir.

Alt yapı hocalarının maaşı asgari ücret değil de 20.000 TL'lere çıkartabilir. Böylece gerçekten kaliteli, işini severek yapan ve yapmaya devam eden hocaları getirip kaliteli genç oyuncular yetiştirebiliriz.

Kemerburgaz tesisleri de yapılıyor. Ideal bir ortam oluşuyor.

Keşke.

Fotottarena yayında başkan adayları Terimle çalışmak istemiyor, Okan Buruk vs değil yabancı hocalarla görüşüyorlar dedi.Hangi adaylar acaba metin Öztürk eledim direkt

Fatih Terimle calismak isteyen aday olmasin vizyonsuz oldugu daha bastan bellidir bu klube genc yabanci hoca ve bir sistem getirecek aday kimse o secilsin biktik evlatciliktan

Ben nedense bir sürpriz aday bekliyorum
Haluk Ulusoy gibi

Fotottarena yayında başkan adayları Terimle çalışmak istemiyor, Okan Buruk vs değil yabancı hocalarla görüşüyorlar dedi.Hangi adaylar acaba metin Öztürk eledim direkt
fotottarena bizim fotografcı ama bazen gereksız sallıyor yönetımsel haberlerı bırebır dogru bılemez

haberın dogru olma ihtimalide az bence burak elmas mesela fatih hocadan asla vazgecmez en basta faruk süren izin vermez

Yine Haldun'u listelerde göremiyorum

fotottarena bizim fotografcı ama bazen gereksız sallıyor yönetımsel haberlerı bırebır dogru bılemez

haberın dogru olma ihtimalide az bence burak elmas mesela fatih hocadan asla vazgecmez en basta faruk süren izin vermez
Bilmiyorum, dışardan Terimi istiyoruz gibi yapanlar da başka hocalarla görüşüyorlar şuan dedi :/

Onu yalanladı.Dursun'un alacağını ödemek için yönetimle beraber toplantı yapmışlar.Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..

Haber doğrudur bence ama ne kadar ciddi bir konuşmadır emin değilim. Apo yağ çekmek için kesin gel Başkan ol demiştir. Zaten 30 milyon lira bıraktı haberleri çıktı bu hafta. Doğruysa işe yaramış.

Bu oylamada diğer seçeneğide olmalıydı.Daha sağlıklı oylama olurdu.Ben mesela oy vermedim.

bu başkan adaylarından hiçbir halt olmaz.
bunlar geçmişdeki başkanlar gibi kendi reklamlarını yapmaya geliyorlar.Hepsi sözde Galatasaraylı.
bir tane Galatasaraya bağlılığı kuvvetli her anlamda güçlü başkan göremeyeceğiz sanırım.

bu yüzden şu zor ve sponsor anlaşmalarının olacağı yoğun dönemde tek liste ile güçlü bir yönetim oluşturulmalıydı.
işte bu yüzden bu başkan adaylarından ve genel kurulundan hiçbir halt olmaz.

7 mayıs'a daha çok var.

1 aday daha çıkar ve o aday 99% seçilir.

Metin Öztürk felan geçiniz. Camia içerisinde söz sahibi olan insan değil. Burak Elmas'ta seçilme şansının çok düşük olduğunu anladı ki yanına Alp Yalmanı aldı.

Ortak karar ile bir kişi daha aday olacak. Geçtiğimiz yıllarda da bunun örnekleri var. Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrağın olacağı bir liste bekliyorum. Bu kişi muhtemelen 75+ üzeri olacak.

Sırf şu an ki adaylara bakacak olursak büyük ihtimal eski divan durulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu seçilir.

Hangi aday daha kötü karar veremedim o kadar vasat bir seçim olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt