Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hafta sonu diye komik açıklama yapmış. Ulan zaten bayram sonrası her şey serbest olacak. Çok net belli. Hafta sonu yasaksa Hafta içi yap kongreni. Ya da kongreye gidenler için devletten izin al. Koca kulüpsun, herkese hastane için izin verilen yerde 1 gün sana mı izin verilmeyecek?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

normalde önlemler 17 mayıs'a kadar dediler ama 19 mayıs haftasını da kaplayıp 24'üne kadar süreceği söyleniyor. belki de planda böyle bir şey olduğu için zaten geçer çoğunluğun sağlanamayacağı 22 mayıs takvimden çıkarılmıştır. zati en geç 1 ay sonraya yapılır, o kadar mühim bir durum değil.
Usta nasıl değil. Önümüzdeki sezonun kadro planlaması için bu seçimin mayısta değil nisan ve ya martta yapılması gerekiyordu. Bitti gitti önümüzdeki sene başlamadan.

mustafa cengiz saçma işler yapmaya başladın. burası galatasaray bu kararın altında kalırsın

Devlet tarafından verilmiş bir karar yok ki.

Ben şunlara dayanarak iptal ediyorum seçimi demiş bu arkadaş kafasına göre.

Sampiyonlar ligi finali seyircili oynanmiyacakmi? Devlet buna izin verecek ama Galatasaray secimine izin vermiyecek öylemi? Mustafa baskan sabrimizi zorlama, gider ayak hainlik yapma. Yapistin diger baskanlar gibi koltuka, istenmedigim yerde kalmam.diyen sensin ama koltukda bir kac ay daha oturmak isteyende sen

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İvedilikle seçim kararı alınmalıdır
Galatasaray kimsenin kafasına göre karar alabileceği bir kulüp değildir

Usta nasıl değil. Önümüzdeki sezonun kadro planlaması için bu seçimin mayısta değil nisan ve ya martta yapılması gerekiyordu. Bitti gitti önümüzdeki sene başlamadan.

yav galatasaray'da transfer ne zaman zamanında yapılmış, aysal'ın forslu döneminde bile arsenal'in kapı önüne koyduğu eboue'yi getirmek için 2 ay pazarlık etmiştik. tek sıkıntı bu yönetimin cebinden para harcamaya meyilli olmamasıydı, ffp'de kalkacağı ya da en azından biraz yumuşayacağı için iş onlara kalırsa onlar da dernek parasıyla, sponsorla filan bir transfer sihirbazı çıkartırlar kendi içinden. zaten erteleme de o kadar uzun olmaz, takım kampı açana kadar yönetim-hoca belli olsa yeter. zaten 2 yıldır işe yarar transferlerin %90'ını terim ve yönetim kadrosunda bile olmayan hanedar bitiriyor. her zamanki gibi geç olur, pahalı olur ama halledilir bir şekilde.

yerinde bir karar olmus. sampiyonluk yolunda kritik haftalardan gecerken tamamen sampiyonluk mucadelesine konsantre olmalıyız.

yav galatasaray'da transfer ne zaman zamanında yapılmış, aysal'ın forslu döneminde bile arsenal'in kapı önüne koyduğu eboue'yi getirmek için 2 ay pazarlık etmiştik. tek sıkıntı bu yönetimin cebinden para harcamaya meyilli olmamasıydı, ffp'de kalkacağı ya da en azından biraz yumuşayacağı için iş onlara kalırsa onlar da dernek parasıyla, sponsorla filan bir transfer sihirbazı çıkartırlar kendi içinden. zaten erteleme de o kadar uzun olmaz, takım kampı açana kadar yönetim-hoca belli olsa yeter. zaten 2 yıldır işe yarar transferlerin %90'ını terim ve yönetim kadrosunda bile olmayan hanedar bitiriyor. her zamanki gibi geç olur, pahalı olur ama halledilir bir şekilde.
Renktaş anlamıyorsun. 11 oyuncunun sözleşmesi bitiyor. Hocanın da sözleşmesi bitiyor. Kadro kuramayacağız.

konu buralara kadar nası geldi şaşırıyorum vala. geciken transferler harici basarılı bir dönem geçirdiler miladı dolduğu için demokrasi gereği koltuğu devretmesi gerekiyor. pandemi sürecinde oraya yaşı yüksek insanları getirmek doğru değil ama farklı çözümlerde bulunabilirdi. mevcut durum düşünülürse gelecek olan baskanın süresinden yiyorlar bu da galatasaray'a zarar verir. hatalı karar.

İstifa etmeye yönetim kurulundaki adamlarda artık Galatasaray'dan silinmelidir. En gen yarın toplu istifa olmalı böylelikle en kötü kayyum gelir ve en kısa zamanda seçime götürür ki bu yönetim şu an bu seçenekten çok daha kötü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt