Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Divan başkanı kim şu an?

O da istifa etti?

Cengiz'in tavrı gerçekten inanılmaz.

Hamamcıoğlu’nun yardımcısı Başkan şu anda. Seçiminde en büyük divan başkanı adayı. Oradan şu ana kadar bir açıklama gelmeliydi. Eğer bir karar yoksa seçimin aynen devam edeceği açıklanmalı. (Tabii böyle bir yetkileri olduğunu varsayarak konuşuyorum.)

Pandemi felan hepsi hikaye
İsteyen istediğini yapıyor
İnanmayın...!

Galatasaray SK Üyesi Hukukçu Ahmet Tirali: “Tüzüğümüzün 109.1 ve 109.2 maddesi uyarınca ihracı göze alacaklar.” (Clubhouse)

Peki böyle bir kararı nasıl keyfi alıyor? Yok mudur hukuken yapılacak bir şey? Devlet kararı yokken olağan seçim için dernekler masasına mı artık nereye ise seçim için dava açılamıyor mu?
Gerçekten keyfi ise sanırım üyelikten ihracı söz konusu olabiliyor ama edilmez tabii.

Knk trtnin haberine bakarsak dernekler masasi denilen zamazingodan onay cikmamis.

ben yapmiyorum vazgectim diyebiliyor mu baskan olan kisi
Sonuçta kurul yapacak olan Gs yönetimi.

İptal edebilir.

Açıklamada dernekler masası ibaresi yok ama sanki, mevcut yasak ve kısıtlardan bahsedilmiş. Bana keyfi gibi geldi

Açıklamanın tamamını şimdi okuyabildim
Eğer aday olacak olanlardan '' Biz listelerimizi yasak nedeniyle toparlayamıyoruz '' şeklinde bir itiraz ve erteleme talebi gelmediyse tamamen keyfi ve mevcut başkanın listesini toparlayamaması nedeniyle alınmış bir karar.
Yazıdan bu çok net anlaşılıyor.
Tedbirleri alın ve seçimi yapın
Yoksa bizim de en istemediğimiz şekilde yolları ayırmak durumunda kalacağız.

Açıklamanın tamamını şimdi okuyabildim
Eğer aday olacak olanlardan '' Biz listelerimizi yasak nedeniyle toparlayamıyoruz '' şeklinde bir itiraz ve erteleme talebi gelmediyse tamamen keyfi ve mevcut başkanın listesini toparlayamaması nedeniyle alınmış bir karar.
Yazıdan bu çok net anlaşılıyor.
Tedbirleri alın ve seçimi yapın
Yoksa bizim de en istemediğimiz şekilde yolları ayırmak durumunda kalacağız.
Murat biraz sakinleşebilir misin?

Başkan olacak herif fenerliden beter çıktı kulübün dibine dinamit koydu pislik herif aynı tarihlerde fener nasıl seçim yapacak

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt