Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu dört adaydan ben Terimle çalışmayacağım dediği takdirde , seçilebileceğini düşündüğünüz birisi var mı ?
Ki hiçbiri de diyemiyor zaten.

Emekli oldum demedikçe , Terim ile bağ tam koparılamayacak zaten. Hocayı bir şekilde emekliliğe ikna etmek gerek.

Yahu adam 150 kere açıkladı be ayıptır.

Candaş üzerinden vurup durmayalım artık. Bende aynı hatayı yaptım da açıkladı işte adam işin aslını. Yeter arkadaş.

Kurtlar vadisi izleye izleye ne hale geldiniz. Ne istiyorsunuz? Belinde silahla gezen kabadayı mı gelsin başımıza? Sağ sola çatsın, milletin topuğuna sıksın felan bu mu istediğiniz?

Adam her şeyini veriyor şu seçimlerde. Biraz saygı duyun ya bir sürü çalışma yapıldı ve hala yapılıyor. Fortuna Sittard başkanı var listesinde, ciddi şeyler düşünülüyor.

Candaş üzerinden vurup durmayalım artık. Bende aynı hatayı yaptım da açıkladı işte adam işin aslını. Yeter arkadaş.

Kurtlar vadisi izleye izleye ne hale geldiniz. Ne istiyorsunuz? Belinde silahla gezen kabadayı mı gelsin başımıza? Sağ sola çatsın, milletin topuğuna sıksın felan bu mu istediğiniz?

Adam her şeyini veriyor şu seçimlerde. Biraz saygı duyun ya bir sürü çalışma yapıldı ve hala yapılıyor. Fortuna Sittard başkanı var listesinde, ciddi şeyler düşünülüyor.
Ne alaka, neyi açıkladı?

Kaç yıllık arkadaşıysa twitterda ona çıkıp "Burak" dememesi gerektiğini öğrenecek.

Koyim öyle arkadaşa.

Yarın Koç el ense çektiğinde de kankam falan der artık.

bu coğrafyada kabul görmeyecek bir başkan profili. eyvallah hatayı yapmış ama o koltuğa oturursa tavrını düzeltmesi şart. yandaş burak elmas'tan önemli adam olabilir ama galatasaray başkanının önünde ceketini iliklemeli.

Ne alaka, neyi açıkladı?

Kaç yıllık arkadaşıysa twitterda ona çıkıp "Burak" dememesi gerektiğini öğrenecek.

Koyim öyle arkadaşa.

Yarın Koç el ense çektiğinde de kankam falan der artık.
Ne oldu admin şimdi mesela? Adını kullanmış, onun terbiyesizliğidir evet. Burak Elmas'ın suçu ne? Arayıp telefonla mevzuyu konuşmuşlar medeni insan gibi. Ne yapsın isteniyor anlamıyorum? Twitter askeri gibi sosyal medya dan racon mu kesseydi. Adam belli bir kültürden geliyor. 25 yıldır da bu camianın öyle ya da böyle içinde.

Başkan seçilir ve Candaş denen terbiyesize gerekeni yapar.

TS'un gerizekalı başkanı vardı. Hacıosmanoğlu galiba. O geldi sağ sola çattı. En sonunda babet çorabiyla bir resimde yakalandı yine rezil oldu. Rezil ötesi bir adamdı mesela. Ama bu tür bir herif başkan adayı olsa burada ki insanların çoğu eminim ki destekler o kişiyi.
82FF8E0B-FC78-482C-BA0F-CD6A4D42D28C.webp

Iş yapsın iş. Ilerisini düşünsün. Gerisi gelir, gereken saygınlığı kazanır.

Oy hakkım olsa Mehmet Şenol ve ışıtan gün için Burak elmasa oy verir yalı çocuğu kalırsa eğer pislik yöneticileri Mehmet senola laf etsinler bir gorelim

Forum geneli birini kötülüyorsa bilinki iyidir. Düne kadar bende Burak Elmas’a karşı çıkıyordum ama inşAllah seçilir. İmparatora gelirsek eğer,ulen ömrü boyunca takımın başında olsun. Daha nice başarılar yakalayacağız evelAllah kendisi ile.

Burak Elmas veya Metin Öztürk'ün seçilmesine çok takılmıyorum benim tek derdim Eşref Hamamcıoğlu seçilmesin yeter ki

Ne oldu admin şimdi mesela? Adını kullanmış, onun terbiyesizliğidir evet. Burak Elmas'ın suçu ne? Arayıp telefonla mevzuyu konuşmuşlar medeni insan gibi. Ne yapsın isteniyor anlamıyorum? Twitter askeri gibi sosyal medya dan racon mu kesseydi. Adam belli bir kültürden geliyor. 25 yıldır da bu camianın öyle ya da böyle içinde.

Başkan seçilir ve Candaş denen terbiyesize gerekeni yapar.

TS'un gerizekalı başkanı vardı. Hacıosmanoğlu galiba. O geldi sağ sola çattı. En sonunda babet çorabiyla bir resimde yakalandı yine rezil oldu. Rezil ötesi bir adamdı mesela. Ama bu tür bir herif başkan adayı olsa burada ki insanların çoğu eminim ki destekler o kişiyi.
Ekli dosyayı görüntüle 121987

Iş yapsın iş. Ilerisini düşünsün. Gerisi gelir, gereken saygınlığı kazanır.
Sağa sola çatmak ne alaka ya? Boş örneklerle gelme bana.

Yiyorsa çıksın twitterdan Ali Koç'a Ali desinler, Çebiye de Nur desinler. Var mı böyle bir şey, mümkün mü?

Candaş denilen terbiyesize neyin cevabını verecek; yakın arkadaşım kankam diyor. Zaten bu cevap sıkıntılı olan kısım, terbiyesizlik havada kaldı orada.

Duruş ve saygınlık için kavgaya gerek yok, cevap vermezsin gerekeni yaparsn, 1 saat sonra sana Burak diyen çıkar Sayın Burak Elmas'tan özür dilerim der, duruş da budur güç de budur saygınlık da.

Burak Elmas'ın iş yapacağından ne yaptı da emin oldun bir anlatsana? İş yapıcam demekle mi yapılıyor iş?

Flood halinde yazılmış. Listede olmayan isimlerden de bahsedilmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt