Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin Öztürk'ün konuşmaları seçilmeden önceki Mustafa Cengiz'e benziyor. Eşref Hamamcıoğlu tam bir kafatasçı gibi. Çelebi'nin listesi en kötüsü belki de. Burak Elmas'ın falsoları var ama gerek listesi, gerekse yaptıkları planlamaları ve bunları gün olarak planlarını vermelerinden dolayı aralarından sıyrılanı Burak Elmas bence. Burak Elmas orada yönetimde olsa başkan adayı Muhtar Kent, İpek Kıraç, Hakan Üstünberk gibi biri altında olsa çok daha güven verici olurdu bu arada.

Forum geneli birini kötülüyorsa bilinki iyidir. Düne kadar bende Burak Elmas’a karşı çıkıyordum ama inşAllah seçilir. İmparatora gelirsek eğer,ulen ömrü boyunca takımın başında olsun. Daha nice başarılar yakalayacağız evelAllah kendisi ile.
dursunuda kötülüyoruz renktaş sence iyi mi? Bunları bir kenra bırakıp Eşref başganın etrafında toplanalım.

Sağa sola çatmak ne alaka ya? Boş örneklerle gelme bana.

Yiyorsa çıksın twitterdan Ali Koç'a Ali desinler, Çebiye de Nur desinler. Var mı böyle bir şey, mümkün mü?

Candaş denilen terbiyesize neyin cevabını verecek; yakın arkadaşım kankam diyor. Zaten bu cevap sıkıntılı olan kısım, terbiyesizlik havada kaldı orada.

Duruş ve saygınlık için kavgaya gerek yok, cevap vermezsin gerekeni yaparsn, 1 saat sonra sana Burak diyen çıkar Sayın Burak Elmas'tan özür dilerim der, duruş da budur güç de budur saygınlık da.

Burak Elmas'ın iş yapacağından ne yaptı da emin oldun bir anlatsana? İş yapıcam demekle mi yapılıyor iş?
Adı üstü başkan adayı. Başkanlığa gelmeden kimin neyi yapacağını kimse bilemez. Emin olduğum bir şey yok hiç bir yerde de böyle bir şey yazmadım. Olmayan şeyleri olmuş gibi yazmayın.

Ali Koç ile Burak Elmas kıyaslamasına güldüm. Bana sorarsanız Ali Koç'un tek başarısı, ki bu ona ait bir başarı da sayılmaz, 2 nisan 1967'de anasının karnından Ali Koç olarak doğmuş olmasıdır.

Ali Koç hakkında kimsenin bir şey söyleyemiyor olması da ülkemizin, Türkiye'nin acı gerçeğidir. Bu gurur duyulacak bir şey değil. Herkes işimden olurum diye korkuyor evet. Çünkü ülke zenginlerin elinde. Hollanda gibi bir ülkede dünyanın en zengini hakkında da istenilen her şey yazılır. Bu Türkiye'de olmuyor ve bu Ali Koç'un başarısı değil, paranın verdiği güçtür.

Burak Elmas başarılı olur, camiayı arkasına alır. O zaman güç dengeleri değişir. Gör bakalım 'Burak' diye seslenebiliyor mu insanlar.

Son olarak gündemi takip etmenizi tavsiye ederim. Gayet güzel projeleri ve ileriye dönük güzel düşünceleri var Burak Elmas'ın.

Şu an adaylar arasındaki en iyi isim burak elmas gibi duruyor.. Onun da gücünün ne kadar olacağı,sahipsiz kalan bu kulübü hem federasyon hem de medyada ne kadar güçlendireceğini seçilirse hep beraber göreceğiz..

Ama bence özellikle sosyal medyada en coj dikkatimi çeken şey herhangi bir aday ya da bu adayın yönetiminde olan biri Terim'e karşı nötr gibi duruyorsa bakın olumsuz bile deniyorum nötr gibi duruyorsa bile bu aday olmaz seçilmesin ne işi var deniyor..

Arkadaş Terim bu kulübün efsanesi ama biz de sallamıyor muyuz yeri gelince..Onu da geçtim Terim'in maalesef son 2 yılda yaptığı büyük yanlışları hepimiz görmüyor muyuz.. E o zaman nedir sınırsız biat yine..

Yeni gelecek yönetim Terim ile devam da edebilir Terim ile yolları da ayırabilir.. Bence de yollar ayrılmalı maalesef.. Bunu Terim'i çok seven,kulübün yasayan en büyük efsanesi olarak gören biri olarak söylüyorum.. Çünkü 2 sene üst üste yaşanan başarısız sezonlardan sonra 3.Bir başarısız sezon maalesef çok daha kötü izlerle ayrılmamıza sebep olur..

Flood halinde yazılmış. Listede olmayan isimlerden de bahsedilmiş.

Bunlar spor kulübü yönetim kurulu listesi değil de şirketlerin yönetim kurulu listesinde yar alıyor gibi anladığım her şirkete o işlerden anlayan kişileri koyacak sadece kendi yönetim kurullarından birini koyacağına ki çok doğru bir iş. Mağzacılık, Dijitale, Tv'ye getireceği adamlarla nihayet burada beklenen gelişmeleri artık görebiliriz gibi. Bence doğrusu da bu, işleri sadece yönetim kuruluna bırakmak değilde şirket yönetimlerini de işi bilene vermek gerekir. Böylece giderin belki biraz artar ama getirisi çok daha büyük olur.

Işıl Çelebi adama sormadan listeye almış galiba. Beni listeden çıkarın diye twit atmış.

Bu herif başkanlığa talip oluyor işte.

1620408204618.webp

Çelebi tam bi fiyasko oldu be yav. Biz nasıl beklentiye girdik bu adamdan en çok da ona şaşırıyorum şu an.

Adı üstü başkan adayı. Başkanlığa gelmeden kimin neyi yapacağını kimse bilemez. Emin olduğum bir şey yok hiç bir yerde de böyle bir şey yazmadım. Olmayan şeyleri olmuş gibi yazmayın.

Ali Koç ile Burak Elmas kıyaslamasına güldüm. Bana sorarsanız Ali Koç'un tek başarısı, ki bu ona ait bir başarı da sayılmaz, 2 nisan 1967'de anasının karnından Ali Koç olarak doğmuş olmasıdır.

Ali Koç hakkında kimsenin bir şey söyleyemiyor olması da ülkemizin, Türkiye'nin acı gerçeğidir. Bu gurur duyulacak bir şey değil. Herkes işimden olurum diye korkuyor evet. Çünkü ülke zenginlerin elinde. Hollanda gibi bir ülkede dünyanın en zengini hakkında da istenilen her şey yazılır. Bu Türkiye'de olmuyor ve bu Ali Koç'un başarısı değil, paranın verdiği güçtür.

Burak Elmas başarılı olur, camiayı arkasına alır. O zaman güç dengeleri değişir. Gör bakalım 'Burak' diye seslenebiliyor mu insanlar.

Son olarak gündemi takip etmenizi tavsiye ederim. Gayet güzel projeleri ve ileriye dönük güzel düşünceleri var Burak Elmas'ın.
Senin belliki Türkçe dilini algılamak ve Türk olmak gibi konularla ilgili problemlerin var. Öncelikle haftalardır senin başkanlara, yöneticilere, teknik direktörlere, oyunculara ettiğin küfürleri ve utanılacak hakaretleri gidip Hollanda'da yapmanı temenni ediyorum, bu kadar sorunun varsa ve gelip diğer ülke vatandaşlarına aleni ırkçılık yapılan bir yeri bana övüp, Türkiye'yi aşağılayacaksan burada yerin falan olamaz; bu konuda saygılı olmanız gerektiğini defalarca söyledim sen ve senin gibilere.

Yine de madde madde yazayım.

1. Galatasaray Başkan adayı hele de arkadaşım dediği adama, herkese açık ortamda ismiyle hitap ettirmez. Bu duruma dahi düşmez. Düşerse de gereğini yapar, elin beşiktaşlı gazetecisine ezik durmaz.

2. Koçla Burak kıyası yapmadım, herhangi bir kulüp başkanı bu tarz bir olay yaşamazın örneğini verdim zira Fikret'e de yapılmadı Aziz'e de. Dursun'a dahi yapılmadı.

3. Burada insanlar saygı çerçevesinde kimi eleştireceğini, hangi konuda eleştireceğini sana sormak zorunda değil, zira ortaya Burak Elmas'ın eleştirildiği bu konuda onu savunacak mantıklı bir done de sunamadın.

Buraya Elmas'ın listesini kimse bilmezken yazan, projelerinden bahseden ilk kişi benim, merak etme biliyorum kimin listesinde kim olduğunu, o kişilerin kapasitelerini, iş bağlantılarını, kimin hangi alanlarda görev alacağına kadar hepsine hakimim. Mesele bu değil.

Hamamcioglu bence favori

Ayrica liste olarak guclu sayilir mesela cemal özgörkey güclü bir isim agir toplardan biri belki de camia da

Bizde yeni başkan kim olursa olsun hatta Demirbilek veya muhtar kent gibi birisi olsa fatih hocaya 1 sene daha süre verirler biz elestiriyoruz ama taraftarın çoğunda fatih hocanın inanılmaz bir kredisi yani hocaya 1 sene daha verecekler zaten 1 yıl daha başarılı olamazsa kendisi bırakır ama güçlü bir yönetim olursa şu boktan ligte şampiyonluk zor degil

Bunlar spor kulübü yönetim kurulu listesi değil de şirketlerin yönetim kurulu listesinde yar alıyor gibi anladığım her şirkete o işlerden anlayan kişileri koyacak sadece kendi yönetim kurullarından birini koyacağına ki çok doğru bir iş. Mağzacılık, Dijitale, Tv'ye getireceği adamlarla nihayet burada beklenen gelişmeleri artık görebiliriz gibi. Bence doğrusu da bu, işleri sadece yönetim kuruluna bırakmak değilde şirket yönetimlerini de işi bilene vermek gerekir. Böylece giderin belki biraz artar ama getirisi çok daha büyük olur.

Elmas seçilmese de yöntem o olmalı artık. İsme göre makam değil; makama göre isim atamak lazım.

Şer ittifakına karşı Eşref başkanı desteklemek zorundayız renkdaş.

rengim eşref bey ve listesi kulübümüzde tek adam olmaya çalışanlar hakkında bir yorumda bulundu mu bugüne kadar

teknik direktörlük koltuğu için adayları kimmiş

Tarhan Telli sevdiğimiz bir abimizdir, Motor camiasında üstün başarıları vardır. Custom Chopper motor konusunda nirvanayı arşa kadar çıkarmıştır. Burak Elmasın safında olması çok şaşırttı şuan beni. Ne alaka diyor insan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt