Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rengim burak isimli başkan adayı da seçildikten sonra bir hamle yapar mı

yoksa başkan sıfatını taşıyıp yancılık mı yapar
O senaryoda Terim hem baskan hem td olur rengim. 8. sınıf tinerci gazetecilere söz geçiremeyen adami Terim ne hallere sokar artik orası hayal gücümüze kalmis.

Sayın Burak Elmas ın listesinde yer alan bazı kisiler hem vizyon hem de uluslararası ilişkiler anlamında önemli ilişkilere sahip kişiler. Örneğin Fatih Birol. Uluslararası Enerji Ajansı Başkanı.

O senaryoda Terim hem baskan hem td olur rengim. 8. sınıf tinerci gazetecilere söz geçiremeyen adami Terim ne hallere sokar artik orası hayal gücümüze kalmis.

seçilme ihtimali yüksek gibi ama

ümit edelim yönetiminde kendisi ile aynı fikirde olmayan akıllı insanlar vardır

evet beyler en güclü liste kimde sizce?
Bence katılım fazla olursa Burak Elmas en güçlü aday

Belki isim olarak çok mutlu etmiyor olabilir ama yönetim kuruluyla, rakiplerine göre çok önceden çalışmaya başlamasıyla benim de gönlümde yatan başkan adayı Burak Elmas diyebilirim diğer adaylara bakarak

seçilme ihtimali yüksek gibi ama

ümit edelim yönetiminde kendisi ile aynı fikirde olmayan akıllı insanlar vardır
Tiviterdaki gazlamalara bakma rengim ben süren ve damadinin üyeler arasında pek de sevildiklerini zannetmiyorum. Koca kulubu Buraka emanet etmezler. Esref başkanımız herkesçe sevilen sayilan daha ağır bir şahsiyet. Secimi rahatlikla kazanacaktır.

Tiviterdaki gazlamalara bakma rengim ben süren ve damadinin üyeler arasında pek de sevildiklerini zannetmiyorum. Koca kulubu Buraka emanet etmezler. Esref başkanımız herkesçe sevilen sayilan daha ağır bir şahsiyet. Secimi rahatlikla kazanacaktır.

süren ve damadı

terim ve damadı

reis ve damadı

bu devirde baban değil kayınpderin mühim tezine katılır mısın

süren ve damadı

terim ve damadı

reis ve damadı

bu devirde baban değil kayınpderin mühim tezine katılır mısın

Babanı secemezsin ama kayinpederini secebilirsin. Bu da bir yukselme modelidir. Bu tarz sahislardan hayır gelir mi? Bunu renkdaslarimiz muhasebe etsin.

Tarhan Telli sevdiğimiz bir abimizdir, Motor camiasında üstün başarıları vardır. Custom Chopper motor konusunda nirvanayı arşa kadar çıkarmıştır. Burak Elmasın safında olması çok şaşırttı şuan beni. Ne alaka diyor insan
Kendisi yönetim kurulunda değil zaten Mağazacılık şirketi yönetiminde orada ürün yelpazesi genişletmede ve pazarlamada görevi olacak.

Hiç birini tanimiyorum Burak abimiz genc ve dinamik birine benziyor umarim o kazanir

Hamamcioglu bence favori

Ayrica liste olarak guclu sayilir mesela cemal özgörkey güclü bir isim agir toplardan biri belki de camia da
Oy potansiyeli olarak bakarsak Polat Bengiserp'in daha çok oy potansiyeli vardır bence camiada adam 6 sene Galatasaraylılar derneği başkanlığını yapmış ki 1908'den günümüze gelen bir dernek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt