Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.061
- 39.374
- 3.993
İnan Kıraç kendine yakın adamı hangi listeye koyduysa cemiyet ona oy verir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnan Kıraç kendine yakın adamı hangi listeye koyduysa cemiyet ona oy verir
Terim için desteklemiyorum, kendisi keşke yabancı genç bir Td ile gelse ama listesi daha iyi ve şirket yönetim kurulu listelerini oluşturma mantığı- modeli çok doğru ki orada da simlere ve cv'lere baktığımda doğru isimler seçilmiş gibi ve bunlar detaylı hazırlanıldığını düşündürüyor bana.Elmas Terim için destekleniyor ama gelecek sezon kötü sonuçlar gelmeye başlayınca Terim onu da önünüze atar
Burak Elmas kazanır bence rahatlıkla, pandemi süreci olduğundan yaşlı üyelerin katılımı düşer diye düşünüyorum ve bu Burak beye yarayabilir.evet beyler en güclü liste kimde sizce?
Oy potansiyeli olarak bakarsak Polat Bengiserp'in daha çok oy potansiyeli vardır bence camiada adam 6 sene Galatasaraylılar derneği başkanlığını yapmış ki 1908'den günümüze gelen bir dernek.
Alakasi yokElmas Terim için destekleniyor ama gelecek sezon kötü sonuçlar gelmeye başlayınca Terim onu da önünüze atar
Genç yakisikli baskan sevdasinin Fenerbahcemizi ne hale getirdigini unutmayalim
@burakçılar

Elmas Terim için destekleniyor ama gelecek sezon kötü sonuçlar gelmeye başlayınca Terim onu da önünüze atar
Bir önceki secim de Burak Elmas’in da icinde bulundugu ozan korkut’un listesi 600 oy’u anca gördü
Yani burda liste önemli degil kimlerin destegi var o önemli
Burak elmas’in listeye destek veren Faruk suren ve mehmet cansun,belli ki camia bu iki isime pek sicak degil daha önceki secimlerde gördük bunu
Zaten sirf bu yuzden Hamamcioglu favori diyorum lisecilerin destegi onda ve cok adayli bir secim
bunun sebebi ne
boldladım ya renktaş
Görünmüyor bende boldladigin kisim renktas
Şuan ki liste gibi bir listesi yoktu Ozan Korkut'un yalnız bunu atlıyorsun birde orada Özbek seçilmesin diye oy bölme muhabbetleri de oldu hatırlatırım. Bu sefer + olarak Alp Yalman ve Polat Bengiserp'de var oy potansiyeli olarak. Hamamcıoğlu'nun listesine alabildiklerini görünce pek tercih ediliyor gibi görünmüyor.Bir önceki secim de Burak Elmas’in da icinde bulundugu ozan korkut’un listesi 600 oy’u anca gördü
Yani burda liste önemli degil kimlerin destegi var o önemli
Burak elmas’in listeye destek veren Faruk suren ve mehmet cansun,belli ki camia bu iki isime pek sicak degil daha önceki secimlerde gördük bunu
Zaten sirf bu yuzden Hamamcioglu favori diyorum lisecilerin destegi onda ve cok adayli bir secim
Yanlış hamlelerine/tercihlerine son vermeni dilerim
BilmukabeleYanlış hamlelerine/tercihlerine son vermeni dilerim
Saygılarımla YK
ok o zaman
süren ve cansun camiada neden sevilmiyor