Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnan Kıraç kendine yakın adamı hangi listeye koyduysa cemiyet ona oy verir

Elmas Terim için destekleniyor ama gelecek sezon kötü sonuçlar gelmeye başlayınca Terim onu da önünüze atar
Terim için desteklemiyorum, kendisi keşke yabancı genç bir Td ile gelse ama listesi daha iyi ve şirket yönetim kurulu listelerini oluşturma mantığı- modeli çok doğru ki orada da simlere ve cv'lere baktığımda doğru isimler seçilmiş gibi ve bunlar detaylı hazırlanıldığını düşündürüyor bana.

Bence Faruk Süren farkı ve derinliği sebebiyle Burak Elmas ama Divan Kurulu Başkanlığı ve anti Terim karşıtı düşünenlerle de Eşref Hamamcıoğlu arasında gidip gelecek. İkiside pek ilgimizi çekmediği gibi inanılacak ve başarılı olabilecek gibi de görünmüyor kim hayırlısı ise o olsun diyelim.

Oy potansiyeli olarak bakarsak Polat Bengiserp'in daha çok oy potansiyeli vardır bence camiada adam 6 sene Galatasaraylılar derneği başkanlığını yapmış ki 1908'den günümüze gelen bir dernek.

Bir önceki secim de Burak Elmas’in da icinde bulundugu ozan korkut’un listesi 600 oy’u anca gördü o listede adnan ozturk te vardi mesela

Yani burda liste önemli degil kimlerin destegi var o önemli

Burak elmas’in listeye destek veren Faruk suren ve mehmet cansun,belli ki camia bu iki isime pek sicak degil daha önceki secimlerde gördük bunu

Zaten sirf bu yuzden Hamamcioglu favori diyorum lisecilerin destegi onda ve cok adayli bir secim

Bir önceki secim de Burak Elmas’in da icinde bulundugu ozan korkut’un listesi 600 oy’u anca gördü

Burak elmas’in listeye destek veren Faruk suren ve mehmet cansun,belli ki camia bu iki isime pek sicak degil daha önceki secimlerde gördük bunu

Zaten sirf bu yuzden Hamamcioglu favori diyorum lisecilerin destegi onda ve cok adayli bir secim

bunun sebebi ne

Bir önceki secim de Burak Elmas’in da icinde bulundugu ozan korkut’un listesi 600 oy’u anca gördü

Şuan ki liste gibi bir listesi yoktu Ozan Korkut'un yalnız bunu atlıyorsun birde orada Özbek seçilmesin diye oy bölme muhabbetleri de oldu hatırlatırım. Bu sefer + olarak Alp Yalman ve Polat Bengiserp'de var oy potansiyeli olarak. Hamamcıoğlu'nun listesine alabildiklerini görünce pek tercih ediliyor gibi görünmüyor.

Daha önce de paylaşmıştım, kimdir? nedir? neyin nesidir? Bilmem ama böyle bir yazı vardı doğru ya da yanlış.Bu liste boşuna toplanmaz gibime geliyor hayırlısı olsun camiamız için tek dileğim bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt