Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.701
- 109.518
- 4.878
SagolBilmukabele
Hayırlı forumlar dileklerimle...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SagolBilmukabele
Hayırlı forumlar dileklerimle...
Yanlış anlama bilmediğim için soruyorum yaşın kaç?Haldun Üstünel'in Cenk Ergün'den hiçbir farkı yok hatta plan ve programda Cenk Ergün daha iyiydi. Haldun Üstünel evet iş bitiriciydi ancak Baros, Kewell, Lincoln, Nonda ve Keita dışındaki diğer transferler çöptü. Resmen adamları almak için ölüm fermanı imzalıyorduk. Ben kendisine bu anlamda öyle başarılı falan demem.
Yanlış anlama bilmediğim için soruyorum yaşın kaç?
Haldun reis zamanlarını yaşadın mı kulaktan dolma bilgilerle mi yazıyorsun?
Haldun reis efsanedir cenk şükrü vs kiyaslanmaz
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Birine at kuyruğu birine botoksludoğru demiş basıyodu parayı alıyodu at kuyruğu olmasa kim anardı HALDUN ismini üstat
Birine at kuyruğu birine botokslu
Vizyoner adamları neden kıskanırız ki hiç anlamam.
Adam çatır çutur alıyordu transfer serpiyordu her gün üstümüze yaz sıcaklarında.
Parası olup dil bilmeyen randevu dahi alamayan dalga geçilen çok yönetici gördü bu gözler at kuyruğu kadar donanımlisi yok bu âlemde.
Para da varken binsin fistiga vursun kırbacı istemiştim olmadı inşallah başka bir dönem Haldun reis rüyamiz gerçek olur transfer nedir ders verir reis yine.
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
cenk ergünden artısı ne renktaş parayı veren randevu da alır topçu da ayrıca kıskanmak yok ztn saçı seyrek bi abiydi ama at kuyruğu yapmıştı
Uzun zamandır bu seçimi bekleyenler var. Herkesin unuttuğu bir detayı tekrar hatırlatmakta fayda var. Pandemi döneminde eğer liseli büyüklerimiz (kimilerinin tabiriyle ihtiyar tayfa) seçime gelemez ise, ortam liseli gençlere ve liseli olmayanlara kalacak. Bu gençlerin ne yapacağı önemli, kim mi bu gençler?
Ekli dosyayı görüntüle 122009
Uzun uzun yazmayacağım. Benim Türkiye'yle hiç bir problemim yok, yine kendi kafana göre bir şeyler uydurmuşsun. Ülkemiz dünyanın en güzel ve özel ülkesi ama insanları bir o kadar berbat olabiliyor.Senin belliki Türkçe dilini algılamak ve Türk olmak gibi konularla ilgili problemlerin var. Öncelikle haftalardır senin başkanlara, yöneticilere, teknik direktörlere, oyunculara ettiğin küfürleri ve utanılacak hakaretleri gidip Hollanda'da yapmanı temenni ediyorum, bu kadar sorunun varsa ve gelip diğer ülke vatandaşlarına aleni ırkçılık yapılan bir yeri bana övüp, Türkiye'yi aşağılayacaksan burada yerin falan olamaz; bu konuda saygılı olmanız gerektiğini defalarca söyledim sen ve senin gibilere.
Yine de madde madde yazayım.
1. Galatasaray Başkan adayı hele de arkadaşım dediği adama, herkese açık ortamda ismiyle hitap ettirmez. Bu duruma dahi düşmez. Düşerse de gereğini yapar, elin beşiktaşlı gazetecisine ezik durmaz.
2. Koçla Burak kıyası yapmadım, herhangi bir kulüp başkanı bu tarz bir olay yaşamazın örneğini verdim zira Fikret'e de yapılmadı Aziz'e de. Dursun'a dahi yapılmadı.
3. Burada insanlar saygı çerçevesinde kimi eleştireceğini, hangi konuda eleştireceğini sana sormak zorunda değil, zira ortaya Burak Elmas'ın eleştirildiği bu konuda onu savunacak mantıklı bir done de sunamadın.
Buraya Elmas'ın listesini kimse bilmezken yazan, projelerinden bahseden ilk kişi benim, merak etme biliyorum kimin listesinde kim olduğunu, o kişilerin kapasitelerini, iş bağlantılarını, kimin hangi alanlarda görev alacağına kadar hepsine hakimim. Mesele bu değil.
Eşref başkanımıza oy vereceklerdir.Uzun zamandır bu seçimi bekleyenler var. Herkesin unuttuğu bir detayı tekrar hatırlatmakta fayda var. Pandemi döneminde eğer liseli büyüklerimiz (kimilerinin tabiriyle ihtiyar tayfa) seçime gelemez ise, ortam liseli gençlere ve liseli olmayanlara kalacak. Bu gençlerin ne yapacağı önemli, kim mi bu gençler?![]()
Ekli dosyayı görüntüle 122009
Oldukça. Cengiz de masum değil. Orası da ayrı bir mevzu.cengizle öyle bir durum mu oldu ki