Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haldun Üstünel'in Cenk Ergün'den hiçbir farkı yok hatta plan ve programda Cenk Ergün daha iyiydi. Haldun Üstünel evet iş bitiriciydi ancak Baros, Kewell, Lincoln, Nonda ve Keita dışındaki diğer transferler çöptü. Resmen adamları almak için ölüm fermanı imzalıyorduk. Ben kendisine bu anlamda öyle başarılı falan demem.
Yanlış anlama bilmediğim için soruyorum yaşın kaç?
Haldun reis zamanlarını yaşadın mı kulaktan dolma bilgilerle mi yazıyorsun?
Haldun reis efsanedir cenk şükrü vs kiyaslanmaz

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

doğru demiş basıyodu parayı alıyodu at kuyruğu olmasa kim anardı HALDUN ismini üstat
Birine at kuyruğu birine botokslu
Vizyoner adamları neden kıskanırız ki hiç anlamam.
Adam çatır çutur alıyordu transfer serpiyordu her gün üstümüze yaz sıcaklarında.
Parası olup dil bilmeyen randevu dahi alamayan dalga geçilen çok yönetici gördü bu gözler at kuyruğu kadar donanımlisi yok bu âlemde.
Para da varken binsin fistiga vursun kırbacı istemiştim olmadı inşallah başka bir dönem Haldun reis rüyamiz gerçek olur transfer nedir ders verir reis yine.

Hamamcıoğlu daha mantıklı bence Burak Elmas'tan. Fatih Terim'in altında ezilecek bir başkanın faydalı olabileceğini sanmıyorum. Burak Elmas'la Metin Öztürk daha gelmeden bütün ipleri Fatih Terim'e verdiler. Fatih Terim bunları tokat manyağı floryayı da çiftlik yapar. Antrenmanlara bile gitmez bunlar da çıtını bile çıkaramaz. Hamamcıoğlu daha ciddi bir aday gibi. Tabi gönül daha iyi adayların çıkmasından yanaydı ama yapacak bişey yok.

Birine at kuyruğu birine botokslu
Vizyoner adamları neden kıskanırız ki hiç anlamam.
Adam çatır çutur alıyordu transfer serpiyordu her gün üstümüze yaz sıcaklarında.
Parası olup dil bilmeyen randevu dahi alamayan dalga geçilen çok yönetici gördü bu gözler at kuyruğu kadar donanımlisi yok bu âlemde.
Para da varken binsin fistiga vursun kırbacı istemiştim olmadı inşallah başka bir dönem Haldun reis rüyamiz gerçek olur transfer nedir ders verir reis yine.

cenk ergünden artısı ne renktaş parayı veren randevu da alır topçu da ayrıca kıskanmak yok ztn saçı seyrek bi abiydi ama at kuyruğu yapmıştı

cenk ergünden artısı ne renktaş parayı veren randevu da alır topçu da ayrıca kıskanmak yok ztn saçı seyrek bi abiydi ama at kuyruğu yapmıştı

cenk ergünün kadro planlaması içinde olduğunu varsayarsak net haldundan daha akıllı işler yapmıştı

aldıklarının çoğundan para kazandık

İçlerinde başkan gibi başkan olabilecek isim Eşref Hamamcıoğlu.Umarım kendisi kazanır.Yukarıda bir renkdaş da bahsetmiş,Td makamına ezilme potansiyeli olan kişi oturmasın o koltuğa.Bir de ben ekleme yapayım,listesi altında ezilecek kişi de başkan olmasın.Listeden önce başkanın özgül ağırlığı olmalı.Burak Elmas fazla gevşek geliyor bana başkanlık makamı için.Kurullarda olabilir ama ben başkanlığa yakıştıramadım. Galatasaray başkanlığı elitistlere geçsin artık.

Son düzenleme:
Bugünkü listeleri gördükten sonra Burak Elmas’ı destekliyorum. Ancak oy verecek kişileri gözümün önüne getirince işinin kolay olmadığını düşünüyorum.

Güçlü bir liste oluşturmuş, herbiri işinin ehli insanlar. Evet, kulüp yönetmek birebir şirket yönetmeye tabi ki benzemez. Ancak yüksek borçlanmanın olduğu ve giderin gelirlerden devamlı yüksek olduğu bir sektörde borcun da doğru yönetilmesi gerekmekte. Bu yönetimin bunu yapabilecek vizyonda olduğunu düşünüyorum.

Tek yapılması gereken sportif a.ş. ye ağırlığı olan, Florya’yı ve medyayı yönetebilecek, futboldan ve futbol piyasasından anlayan kişileri getirmek. Finansı yönetecek kişileri futbola, futbolu yönetecek kişileri finansa karıştırmamak gerekiyor.

Sözün özü Burak Elmas içlerinde en ümit vadeden başkan adayıdır benim için. Diğer adaylarda gördüğüm eksik yanlar bizi sportif başarıdan uzak tutmaya itebilir gibi hissediyorum.

Umarım seçim bir önce gerçekleşir ve sonu Galatasaray için en hayırlısı olur.

Uzun zamandır bu seçimi bekleyenler var. Herkesin unuttuğu bir detayı tekrar hatırlatmakta fayda var. Pandemi döneminde eğer liseli büyüklerimiz (kimilerinin tabiriyle ihtiyar tayfa) seçime gelemez ise, ortam liseli gençlere ve liseli olmayanlara kalacak. Bu gençlerin ne yapacağı önemli, kim mi bu gençler? :money:

images (2).webp

Uzun zamandır bu seçimi bekleyenler var. Herkesin unuttuğu bir detayı tekrar hatırlatmakta fayda var. Pandemi döneminde eğer liseli büyüklerimiz (kimilerinin tabiriyle ihtiyar tayfa) seçime gelemez ise, ortam liseli gençlere ve liseli olmayanlara kalacak. Bu gençlerin ne yapacağı önemli, kim mi bu gençler? :money:

Ekli dosyayı görüntüle 122009

genel kurulumuzun gördüğüm kadarıyla %98,3ü aşılanmıştır şimdiye kadar

Senin belliki Türkçe dilini algılamak ve Türk olmak gibi konularla ilgili problemlerin var. Öncelikle haftalardır senin başkanlara, yöneticilere, teknik direktörlere, oyunculara ettiğin küfürleri ve utanılacak hakaretleri gidip Hollanda'da yapmanı temenni ediyorum, bu kadar sorunun varsa ve gelip diğer ülke vatandaşlarına aleni ırkçılık yapılan bir yeri bana övüp, Türkiye'yi aşağılayacaksan burada yerin falan olamaz; bu konuda saygılı olmanız gerektiğini defalarca söyledim sen ve senin gibilere.

Yine de madde madde yazayım.

1. Galatasaray Başkan adayı hele de arkadaşım dediği adama, herkese açık ortamda ismiyle hitap ettirmez. Bu duruma dahi düşmez. Düşerse de gereğini yapar, elin beşiktaşlı gazetecisine ezik durmaz.

2. Koçla Burak kıyası yapmadım, herhangi bir kulüp başkanı bu tarz bir olay yaşamazın örneğini verdim zira Fikret'e de yapılmadı Aziz'e de. Dursun'a dahi yapılmadı.

3. Burada insanlar saygı çerçevesinde kimi eleştireceğini, hangi konuda eleştireceğini sana sormak zorunda değil, zira ortaya Burak Elmas'ın eleştirildiği bu konuda onu savunacak mantıklı bir done de sunamadın.

Buraya Elmas'ın listesini kimse bilmezken yazan, projelerinden bahseden ilk kişi benim, merak etme biliyorum kimin listesinde kim olduğunu, o kişilerin kapasitelerini, iş bağlantılarını, kimin hangi alanlarda görev alacağına kadar hepsine hakimim. Mesele bu değil.
Uzun uzun yazmayacağım. Benim Türkiye'yle hiç bir problemim yok, yine kendi kafana göre bir şeyler uydurmuşsun. Ülkemiz dünyanın en güzel ve özel ülkesi ama insanları bir o kadar berbat olabiliyor.

Aslında sende güzel bir örneksin. Sırf administratörsün diye burada havandan geçilmiyor. Sanki bana, bize bir iyilik yapıyormuşsun gibi ahlam kesmelerin yok mu. Ülkenin özetisin resmen. Bu forum varsa bizler sayesinde var bunu da unutmayın.

Ben üzüntüden sonra burada kişileri eleştiriyor olabilirim. Burası bir forum. Bunu burada yaparım oyunculara ve ya o kişilere gitmez benim yazdıklarım. Öyle durduk yere de eleştirmem. Hak edeni eleştiririm bundan da çekinmem.

Ekli dosyayı görüntüle 122009
Eşref başkanımıza oy vereceklerdir.

Inan Kıraç, "Ben yeni başkan adayı arıyorsunuz diye duydum..." şeklindeki iddiayı ise "Adayımız var. Şuandaki divan başkanını (Eşref Hamamcıoğlu) arkadaşımızı başkanlık için ikna etmeye çalışıyoruz. Son bir şey söyleyeyim; hiç kimse Galatasaray Liselilerini küçük görmesin. Yok saymaya da kalkmasın. Bunun sonuçlarına katlanır" ifadelerini kullandı.

2019 da yapmis bu aciklamayi

Bu yuzden favori hamamcioglu

Bu başlık bugün için kilitlense de maça odaklansak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt