Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nereye yazacagimi bilemedim. Ortalikta bu sene kume dusmenin kaldirilacagi yaziliyor. Fenerin 2 maci da dusmemeye oynayan takimlarla ve bize sadece bjknin puan kaybetmesi yetmezken en azindan resmi siteden TFF'ye sorsak? Ayrica hala 2.lik sansimiz var. Mesela fenerin son 2 macinda hic sari kart filan cikmadi. En son 80. dakikaya kadar cikmadigini biliyorum. Belli ki bizi yonetenlerin hic umrunda degil.

Uzun uzun yazmayacağım. Benim Türkiye'yle hiç bir problemim yok, yine kendi kafana göre bir şeyler uydurmuşsun. Ülkemiz dünyanın en güzel ve özel ülkesi ama insanları bir o kadar berbat olabiliyor.

Aslında sende güzel bir örneksin. Sırf administratörsün diye burada havandan geçilmiyor. Sanki bana, bize bir iyilik yapıyormuşsun gibi ahlam kesmelerin yok mu. Ülkenin özetisin resmen. Bu forum varsa bizler sayesinde var bunu da unutmayın.

Ben üzüntüden sonra burada kişileri eleştiriyor olabilirim. Burası bir forum. Bunu burada yaparım oyunculara ve ya o kişilere gitmez benim yazdıklarım. Öyle durduk yere de eleştirmem. Hak edeni eleştiririm bundan da çekinmem.

Benim kimseye hava attığım falan yok, bu foruma da senin bir katkın yok, işimin gücümün arasında vakit ayıran benim gibilerin sayesinde ayakta kaldı, çoğu kez sorumluluk almasam forum çoktan kapanmıştı. Forumun para kazandığı falan da yok, bizim gibi elini taşın altına koyan, gönüllü bir kaç kişi sayesinde varlığını devam ettiriyor, o yüzden sana ve senin gibilere ihtiyacımız falan yok. Benim tek derdim de sorumluluğum da bana burayı emanet edenlere karşı olur, sen ve senin gibilere karşı değil.

Ben bir şey uydurmam, bilgin olmayan her konuda fikri olan senin gibiler verecek cevap bulamayınca uydurmakla itham eder sadece.

Sen eleştirmiyorsun, utanmaz herifin tekisin, Kayseri başkanına "travesti tipli karı" deyip küfür etmek mi eleştirmek? Oyunculara, teknik heyete ana avrat küfür etmek mi eleştirmek? Bunların hiç birine küfür etmeyi, hakaret etmeyi haketme ihtimalin falan da yok.

Bundan sonra burada yerin yok, sana ne kadar ihtiyacımız olmadığını da anlamış olursun, git Hollanda'nda "götün yiyorsa" oradakilere karşı ana avrat küfürler et bakalım napıyorlar seni.

1620473698901.webp

1620473865783.webp

Arkadaşın eleştirileri sürekli bu minvalde, bu yorumlarını gidip Hollanda'daki kişilere de yapmasını umuyorum.

Bundan sonra bu ve bunun gibilere sıfır tolerans göstereceğim, raporlara baktım, 3 raporunun 2sinde birilerine ana avrat küfretmiş, iyi sabretmişiz.

Metin Öztürk stat sponsorluğu için Etihad la anlaşmış diyorlar doğrumu acep
Stad sponsorluğu için deb v bir kulübün global sponsorundan bahsetmişti Kazan Dairesin'de. Hatta bunun sayesinde o kulüpten bedelsiz ve uyguna oyuncuları kiralayıp kendilerini gösterme şansı verip satışından %10 gibi paylar alınacak transfer yönteminden bahsetmişti kulüp adını da yanlışlıkla ağızından kaçırıp Manchester demişti. Doğal olarak herkes Manchester City'e yordu onunda global sponsoru Etihad sanırım ama verdiği para için yıllık TL olarak 50 milyon Tl demişti. Burak Elmas'ta stad sponsoru için şuamda alınandan daha yüksek bir miktara prensip anlaşmasına varıldığını açıklamıştı

Nereye yazacagimi bilemedim. Ortalikta bu sene kume dusmenin kaldirilacagi yaziliyor. Fenerin 2 maci da dusmemeye oynayan takimlarla ve bize sadece bjknin puan kaybetmesi yetmezken en azindan resmi siteden TFF'ye sorsak? Ayrica hala 2.lik sansimiz var. Mesela fenerin son 2 macinda hic sari kart filan cikmadi. En son 80. dakikaya kadar cikmadigini biliyorum. Belli ki bizi yonetenlerin hic umrunda degil.
Bu sene de küme düşmenin kalkması imkansız hatta geçen sen bile Uefa ligte maksimum 20 takıma izin veriyor ama geçiş süreci için 1 senelik 21 ok veriyorlar ondan sonraki sene 20 takıma düşüp öyle kalacak demişlerdi. O yüzden 24 takımlı bir lig olacağını hiç düşünmüyorum.

Stad sponsorluğu için deb v bir kulübün global sponsorundan bahsetmişti Kazan Dairesin'de. Hatta bunun sayesinde o kulüpten bedelsiz ve uyguna oyuncuları kiralayıp kendilerini gösterme şansı verip satışından %10 gibi paylar alınacak transfer yönteminden bahsetmişti kulüp adını da yanlışlıkla ağızından kaçırıp Manchester demişti. Doğal olarak herkes Manchester City'e yordu onunda global sponsoru Etihad sanırım ama verdiği para için yıllık TL olarak 50 milyon Tl demişti. Burak Elmas'ta stad sponsoru için şuamda alınandan daha yüksek bir miktara prensip anlaşmasına varıldığını açıklamıştı
Yani 10 milyon uzerinde mi olacak?

Dediginiz seyler dogruysa ztn olur salt metin ozturkun hatrina vermezler parayi herhalt

Uzun zamandır bu seçimi bekleyenler var. Herkesin unuttuğu bir detayı tekrar hatırlatmakta fayda var. Pandemi döneminde eğer liseli büyüklerimiz (kimilerinin tabiriyle ihtiyar tayfa) seçime gelemez ise, ortam liseli gençlere ve liseli olmayanlara kalacak. Bu gençlerin ne yapacağı önemli, kim mi bu gençler? :money:

Ekli dosyayı görüntüle 122009
Bunlar oy atabiliyor mu. Şu gözlüklü atmasin

Felipe melo ne zaman yardımci olacak
Edit: yanlış yer

Etihad denilen oluşum Galatasarayin underdog baskan adaylarıyla görüşüp anlasacak kadar bos vakti olan dingil bir oluşum mu acaba. Hayır kazara baskan falan seçilse nasil kıvıracak acaba.

Öztürk etihadla anlaşamaz o çapta biri değil

anlaşsaydı aleni şekilde bangır bangır açıklamazmıydı büyük artısı olurdu,laf gevelemiş demekki bişey yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Baskan adaylari da keske hayallerindeki Galatasarayı aciklasalar

Tekrar mahkeme falan olayları olmasın diye seçime temelli götürmek için imza kampanyası başlatılmış sanırım ama zor bence çünkü 3000 civarı imza lazım sanırım.

Benim yeni seçilecek yönetimden beklentim Galatasaray'ın hakkını yedirmesin, önce Yedlin'e sonra Mostafa Mohamed'e yapılan salak saçma art niyetli hareketlere faul dahi çalınmadı

Gerçekten ucuz atlattılar ikisi de çok daha cidddi sakatlıklar yaşayabilirlerdi, şu hareketler rakiplerimize yapılsa neler olurdu neler konuşulurdu şimdi bakıyorum tüm medya 3 maymunu oynuyor yine çünkü o harekete maruz kalan futbolcular Galatasaray forması giyiyor

Yeni seçim tarihiyle beraber Kaan Kançal’ın aday olacağı dedikodusu var.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt