Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni seçim tarihi diye bir olay yok arkadaşlar. Seçim süreci normal takvimde devam ediyor ve de şu an olan adaylar dışında başka bir kişinin aday olma ihtimali yok.

Ayrıca bu yönetimden herhangi bir kişinin yüz imzayı toplayabilecegine inanan var mı aramızda cidden?

hahaha albayrak kimseye yamanamayınca bunu kandırmış heralde en son, aday olda bende yönetime giriyim diye

kaan denen adam takım bas bas transfer diye bağırırken terim her yerde transfer diye dolanırken utanmadan dönemin bitmesine birkaç gün kala dalga geçer gibi terime transfer ihtiyacın varmı diye soran bi adam

Geçiniz

Burak Elmas: "Teknik direktör konusunda tercihim çok net. Seçim süreci nedeniyle kendisiyle özellikle görüşmedim. Ancak görev verildiği takdirde oturup konuşacağız. Hoca adına bir şey söylemem zor ama benim arzum çok açık."

hmm

Burak Elmas: "Teknik direktör konusunda tercihim çok net. Seçim süreci nedeniyle kendisiyle özellikle görüşmedim. Ancak görev verildiği takdirde oturup konuşacağız. Hoca adına bir şey söylemem zor ama benim arzum çok açık."

hmm
kadir çetinçalıyla olan programda da aynısını söylemişti

🤮
Rodop: MC etrafındaki kişilere ben aday olacağım diyormuş.
Çetinçalı: Albayrak, listesini toplamak için görüşmeler yapıyor.

Isin celebi’nin listesinde 3 tane aktif dahi olmayan isimler varmis

Uzulsuz derken ondan bahsediyorlar

Adaylık başvurusu bitmedimi nerdeyse seçim yapılacak apoyla cengiz çalışmamı yapıyo hala

hmm
Bunu diyorsa ilk fırsatta hocayı yollar.

galatasaray demokrasisi ne oldu
tarihin tozlu sayfalarına doğru mu gidiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt