Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar nasıl başkan adayı?
Herkes terime biat etmiş.kulübü de ftnin üzerine yqpın tam olsun

kısa vadede olumlu kararlar yapacak bir şey yok

uzun vadede geleceğimiz tek adamlığa ipotek ediliyor

Bu adam hani Terim karşıtıydı. Açıklamalarında Terim'e koşulsuz şartsız biat ediyorum demeyenler Terim karşıtı mı ilan ediliyor.

ft'yi istemeyen başkan adayı bile bence bu sene onunla çalışır.

değişim için risk alacak kadar konumları güçlü olmayacak. maddi durum da sıkışık.

zaten olası başarısızlık ft'nin üstüne kalacak. bu yeni yönetim için özellikle kısa vadede avantajlı bir durum.

hoca başarısız olursa istifa etmek zorunda kalır ya da gönderirler. sonrasında kendi hamlelerini yapma fırsatı doğar.

Eşref başganım masaya yumruğunu vurmuş Fatih hocamın arkasındayım diyor biz senden razıyız başganım

Sonuna kadar Eşref Hamamcıoğlu

IMG_20210517_174952.webp

apoyu seçecek genel kurul bizde yok fbye gitsin onlar boş adam seçmeyi iyi bilirler

O halde 3 başkan adayida transferde ortak akıl olarak birleşip acele şekilde satılacak ve gelecek oyuncular için kaynak yaratsinlar. Boşa sıkma işine girmezler insallah
En akıllı durum bu. Kim gelirse gelsin şu durumda en mantikli is terimin devam etmesi.
Keza öyle bir donemdeyiz ki kişiden çok kulübü dusunmek zorundayiz.
4 aday da konsorsium oluşturup gelir gider transfer vs. Bütün konularda ortak bir karar ile şu 1 ayı atlatmak gerekiyor. Sonradan yok ben istemedim, sen gelsin böyle oldu deme haklari olmasin. Günlerin önemli olduğu şu zamanda herifler bir ay sonra seçim diyor ya, kafayı yemelik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt