Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.506
- 36.972
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıkabilir isterse listeler falan yeniden verilecek çünkü. Listelerde oynama yapmak isteyen yapabilir mesela.Beklediğimden erken. Başka adaylar çıkamıyor herhalde. Bununla ilgili bir şey belirtilmemiş.
Çıkabilir isterse listeler falan yeniden verilecek çünkü. Listelerde oynama yapmak isteyen yapabilir mesela.
Hoca nasil yok knk.Haziran'in ortasinda anca yeni yonetim belli oluyor. 1 ay sonra da ilk macimizi yapiyoruz sanirim. Hoca yok, transfer yok. Guzel :/
Hoca nasil yok knk.
Terim emekli mi oldu? Sözlesmeye bakmayın siz. Hocanın planı alacagi isimler vs hepsi hazırdır. Basin toplantisindaki cocukca tavirlarını ciddiye alma.
Vallah sozlesmem bitti artik sozumu yerine getirdim demesi cocukca mi ciddi mi cozemedim. Surekli yapiyor bunu cunku.Hoca nasil yok knk.
Terim emekli mi oldu? Sözlesmeye bakmayın siz. Hocanın planı alacagi isimler vs hepsi hazırdır. Basin toplantisindaki cocukca tavirlarını ciddiye alma.