Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.298
- 18.457
- 1.338
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ibrahim özdemir kim yaw lise arkadaşım vardı aynı isim soyisim o mu aday oldu acaba

İlk 12 kardeş, katılım olmazsa 1912 Haziran diyenlerde var 19da bunda bile anlaşamıyor millet nasıl bişey anlayamadim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
adaylar arasında en zengini apoAlbayrak seçilmez de 826262 tane aday oldu ama bir tane Zengin nüfuzlu adam yok
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Albayrak'a oy verenler tespit edilip kulüpten ihraç edilsin
Ben diğer adayların yerinde olsam çıldırırdım
Resmen usulsüzlük bu
Diğerleri liste yetiştireceğim diye boşuna mı uğraştı
Albayrak kimseden oy alamaz zaten mali kongre olsaydı bu yönetim ağır tepkiler alacaktı muhtemelen cengizin gazına geldi biz seni destekleriz dediler 12 Haziran çokta kötü değil yüksek katılım olursa özellikle gençler gelirse Burak seçilir bence ama iş fosillere kalırsa herşey olabilirAlbayrak'ın adaylığını bir tanıdık söylemişti de yok artık demiştim.
Cidden doğru çıktı.
Bu adaylık yüzünden seçim 12 gün ertelendi, o 12 gün bizim için büyük kayıp olacak.
Apo aday olur listeye de ali durustu falan alirsa burak elması hoplatirlarBurak Elmas dışında uygun bir seçenek göremiyorum.
Metin Öztürk de en azından o ekipte olsa iyi olurdu.
Maalesefadaylar arasında en zengini apo![]()
Ali Dürüst kim yavApo aday olur listeye de ali durustu falan alirsa burak elması hoplatirlar