Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf ısmini duyurmak için adaylar var, yeterince duyurduktan sonra çekilirler genelde. Böyle yapan kişileri ömür boyu aday olmaktan men edeceksin. Böyle 5-7 kişilik seçimi hiç sağlıklı bulmuyorum.

Prosedürü net bilen var mı

Benim bildiğim bugünden itibaren 1 ay transfer falan yapılamaz.

1. Neden 5 haziran- 12 haziran değil
2. Neden fb gibi çoğunluğa bakılmadan ilk belirlenen tarih ibaresi yok
3. İlk 2 olsa 14 gün kazanılır ki uzun bi süre.
4. Abv mevcut yönetim

Seçim 19 haziranda yapılacak demektir,çok geç bir tarih, şahsi çıkarlar için harcadılar koca camiayi,yazık.

Bu seçimde kim seçilirse umrumda değil çünkü öyle vasıflı hiç kimse olmayacak. En fazla cengiz in bir tık iyisi olur o kadar

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim tüzükte de ciddi sıkıntı var.tevfik fikret hariç başka bşr yerde yapılamıyor sanırım.bu yüzden statta kongre işi yalan oluyor.bir de farzedelim haziran ayında da veya 3-5 ay daha h.sonu yasakları devam etti o zaman seçimler yapılamayacak mı?

Cengiz yine Twitter'da bot bastırmış kendini övüyor, Terim'i gömüyor

Kulübümüz menfaatlerini düşünmedikleri ortada. Geç bir tarih. Yeni sezon planlaması nasıl yapılacak? Yapacağınız işe.

Son düzenleme:
yeni baskan adayi ibrahm bey

dursun vari bir herife benziyor

a0e5c9832ee8f3b257cb32edc877a457.webp

kendisi için secimi erteleten herif bir zahmet cebinden çıkarıp 100 milyon euroyu kulübe hibe edecek.
İyi daha koca kulübün geleceğiyle oyna sonra ekip kur seçime gir.

Terime yetki verip kenara çekilmelilerdi. Yönetimle terim selamı sabahı kesti, bir ay hiçbişey yapmayacaklar mı bu durumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt