Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eşref de aşırı açık sözlü çıktı adam olurda seçilirse yarın birgün eleştirdimizde ben zaten size açık açık küçülecegimizi sölemiştim der susturur taraftarı yalan söledin hayal dagıttın felan da diyemeyiz
en hafif tabirle adam baya baya çapı küçük, vizyon yoksunu biri. başkan olursa lise takımına çevirir bu bizi.

Ulan Cengiz Eşrefi adam yerine koyup , bu kadar küçük düşürmesen , aday filan olmazdı.

Gelirse senin suçun :D

Hamamcioglu’nun söyledikleri Bizim icin aci gercekler

Giderlerin düsmesi gerekiyor Bunu Kabul etmemiz lazim

Burak Elmas’in cok iyi bir listesi var evet ceo’lardan olusuyor Ama hayal satarak günü kurtararak bir yere varamayiz

Kuculme vakti geldi artik yoksa kulup batti batacak

Kuculmeyle de Sampiyon olunur besiktas’in oldugu gibi

Burak Elmas’in cok iyi bir listesi var evet ceo’lardan olusuyor Ama hayal satarak günü kurtararak bir yere varamayiz

Maaş küçülmesi lazım zaten futbol takımında buna kimse itiraz etmiyor ki. Zaten giden Belhanda, Linnes, Etebo, Şener, Donk, Saracchi, Gedson ve gönderilmesi planlanan Falcao, Soso, Babel ile ve onların yerine gelecek oyunculara da yıllık genel olarak ortalama 1 milyon euro civarı anlaşmalarla planlanan maaş düşüşünü rahat yapyorsun. Burada önemli olan Soso ki Betis'e gitme ihtimali kuvvetliymiş, Falcao ve Babel'den çıkabilmek. Eşref'i eleştirdiğim tarafı adamın hiçbir şeyi hazır değil. Sponsorları hazır değil. Alt yapıya nasıl değer vereceği hazır değil. Burak Elmas alt yapı için Işıtan Gün'ün çalışmaları olduğunu ve ondan yararlanılacağını ve hatta yurt dışından 3 kulüple pilot kulüp anlaşması tarzı prensip anlaşması olduğunu yani bir planı var ve yol haritası belli. Eşref'te hiç biri yok.

Arkadaki gizli el olmasa Başakşehir'den daha kötü durumda olurlardı.
Küçültmek elzem ama vizyonu kaybedersen o iş b.ka sarar. Keza dursun donemini de gördük. Başka bir örnek Trabzonspor var.
Beşiktaş küçüldü zannediliyor da 12 tane oyuncusu var ve gider olarak 30m civarında geziyorlar. Oraya 5 tane daha rotasyon oyuncusu koy(ki s.ligi-lig kupa derken bu sene gorecegiz ) vergiler ıvır zivir derken 40 milyon Euroyu geçiyor.
Falcao-babel-feghouliden kurtulsak Beşiktaş'tan daha az maaş veririz biz.

Son 2 yildir mentalitemiz sağlam.
1.2 m€ üstüne yeni oyuncu almıyoruz ki olması gereken de aslında bu.

küçülmeyi herkes yapabilir bu bir maharet değil. maharet sponsorlarla gelirimizi yükseltmek ve doğru transfer politikaları yürütmek. beşiktaş mecburen küçüldü ama doğru transferler yaptı o yüzden başarılı oldu. eşrefin bahsettiği şey sadece küçulmek, başarı için sistemli bir yönetim vaadetmiyor. elması dinlediğim kadarıyla sponsorluklarla geliri yükseltmenin yanında altyapı ve scout ekiplerinin öneminden bahsediyor ve sistemli, liyakatın olduğu bir yönetim olacağını söylüyor. eşref muhtemelen scout ekibinin ne iş yaptığını bile bilmiyordur.

zamanında dursun başkan seçildiğinde tarihimizin en zor dönemlerinden biri olacak demiştim. hamamcı ondan bile kötü olabilir. tahmin etmesi zor bi durum değil. ikisi de liseli olmasa bırak başkanlığı, yönetici bile olamayacak adamlar.

Burak Elmas şuana kadar en çok projeyi sunan kişi. Neden bir şansı olmasın ki. Belki dediklerini yapar listeside iyi görünüyor. Ekonomi bilen insanlarda var.

burak elmas seneye değil de ondan sonraki sezonlarda başarılı olabilir

esref baskan mantıklı konuşmuş. baskete voleybola gulle atmaya verecek paramız yok. bu subeleri kapatıp işimize konsantre olmak lazım.

Burak Elmas: "Yönetim ve Florya arasında bir takım oyunu yok. Fatih hoca yalnız bırakıldı. Başkanın talihsiz bir demeci basına yansıdı, Belhanda olayı yaşadık, sezon sonu sözleşmesi bitecek bu kadar çok oyuncu varken, Muslera'yla sözleşme yenileme olayı yaşadık."

Burak Elmas: "Benim arzum Fatih hocayla devam etmek. Kendisiyle konuşmadım, bir kontratı var, biz de adayız. Geçmişte birlikte çalıştık, işleyişin nasıl olması gerektiğini biliyorum. Hocayla nasıl çalışılacağını da biliyorum."

Özgür Savaş Özüdoğru: ''Abdürrahim Albayrak aday olursa, kendisinin seçimde çok ciddi oy alacağını, düşünüyorum. Seçilmeye en yakın adaylardan biri olur''

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başkan adaylarının hepsi birbirinden beter...En kötü olanın kazanacağı bir seçim olacak gibi duruyor.
Ama böyle bir dönemde bu kadar cok baskan adayi cikmasi da büyük bir olay ve camianin/kulübün gücünü gösteriyor. Fenerde muhtemelen aday bile yok Ali Koc haric. Bjk'da bile zor aday cikar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt