Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.305
- 7.178
- 2.358
Ben Burak Elmas’ın başkan olacağını düşünüyorum. Belli ki çok sıkı hazırlanmış. Ama Metin Öztürk’le birleşse iyi olurdu. Başkan Burak Elmas ,2.Başkan Metin Öztürk gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dön bu yoldan üstad ben artık burak elmascıyım. yoksa hamamcı veya apoya kalacaz Allah korusun. kulübü bakkala çevirir o ikisiAlo Burakın bu kadar çabalaması korkumu arttırıyor. Avını kaçırmamak icin 4 yandan saldıran sırtlan gibi.
Burakın butun hayati bu secime baglaymis gibi davranmasi cok korkutucu. Kayınbabasının yaptiklari da hala hatirimizda. Bu sebeplerle alo buraka destek vermem mümkün değil rengim. Eşref baskanin yanındayız.dön bu yoldan üstad ben artık burak elmascıyım. yoksa hamamcı veya apoya kalacaz Allah korusun. kulübü bakkala çevirir o ikisi
yanlış yoldasın renkdaş, kayınbabasını ben de sevmem ama genç ve vizyoner bir başkan, yönetim lazım bize. zaten başkan dediğin 1 sene öncesinden hazırlanmaya başlamalı. adam okadar proje sıralıyor, eşşref netflixle ben görüşürüm diyor. arada büyük fark varBurakın butun hayati bu secime baglaymis gibi davranmasi cok korkutucu. Kayınbabasının yaptiklari da hala hatirimizda. Bu sebeplerle alo buraka destek vermem mümkün değil rengim. Eşref baskanin yanındayız.
Babası bizi tabuta koydu, bu da çivileri çakar. Inancim bu yönde rengim. Yasayıp göreceğiz bakalim.yanlış yoldasın renkdaş, kayınbabasını ben de sevmem ama genç ve vizyoner bir başkan, yönetim lazım bize. zaten başkan dediğin 1 sene öncesinden hazırlanmaya başlamalı. adam okadar proje sıralıyor, eşşref netflixle ben görüşürüm diyor. arada büyük fark var
gönül daha iyi adayları ister ama eldekilerden en mantıklısı elmas ve metin öztürk bence, dursun sonrası eşref ve apoyu kaldıramaz bu kulüp. yemin ediyorum 2 senede anadolu takımına çevirirler takımı. en azından elmas atalanta ve ajax ın kim olduğunu ne yaptığını bilip dile getirebiliyor, o yüzden genç başkandan yanayım. monacospor diyen adamlar yeterince yönetti bizi.Babası bizi tabuta koydu, bu da çivileri çakar. Inancim bu yönde rengim. Yasayıp göreceğiz bakalim.
Galatasaray'da Abdürrahim Albayrak'ın seçim listesi belli oldu!
Dilek Kutlu
Mahmut Recevik
Kaan Kançal
Yusuf Günay
Metin Karakaya
Maruf Güneş
Dinçer Azaphan
@memetozcan
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fbde var rengim genç, yakışıklı, vizyoner, zengin vs. Sonuç ortada. Ki bizimki zengin de degil. Koçun herhangi bir şirketinde direktör asistanlığı falan yapabilir anca. Bize tecrübe lazim. En önemlisi çalmayacak bir aday lazim. O nedenle Mustafa Cengiz başkanımızı duzgun bir yönetimle görmek istemiştik. Lakin apo ve terim tarafından itibarsizlastirilip yokedildi.gönül daha iyi adayları ister ama eldekilerden en mantıklısı elmas ve metin öztürk bence, dursun sonrası eşref ve apoyu kaldıramaz bu kulüp. yemin ediyorum 2 senede anadolu takımına çevirirler takımı. en azından elmas atalanta ve ajax ın kim olduğunu ne yaptığını bilip dile getirebiliyor, o yüzden genç başkandan yanayım. monacospor diyen adamlar yeterince yönetti bizi.
Burak Elmas’ı desteklememe rağmen bu söylediğine kahkaha attım. Kayınbabası maketi baya severdi hemde. Sanırım 11 milyon dolardı. Bide AIG vardı.Kayinbabasi da maketleri cok severdi.
yusuf günayın olduğu listeye ben afedersiniz götümü sürmem..bu nasıl liste yaw.
tecrübeli olanlar da modern futbolu bilmiyorlar renkdaş, sürekli yanlış yapılanmalarla beceriksiz transfer ve altyapı yönetimi sergiliyorlar. ben modern futbolu takip eden ve bilen başkandan,yönetimden yanayım. ali koç u hesaba katma, o aile parasını yönetiyor sadece ve futbolu bilmiyor belliki.Fbde var rengim genç, yakışıklı, vizyoner, zengin vs. Sonuç ortada. Ki bizimki zengin de degil. Koçun herhangi bir şirketinde direktör asistanlığı falan yapabilir anca. Bize tecrübe lazim. En önemlisi çalmayacak bir aday lazim. O nedenle Mustafa Cengiz başkanımızı duzgun bir yönetimle görmek istemiştik. Lakin apo ve terim tarafından itibarsizlastirilip yokedildi.
Bence de Cengiz etrafindaki beceriksizler tarafindan itibarsizlastirildi. Hastalanmasaydi muhtemelen gecen sene veya bu sene de sampiyon olabilirdik. Ama iyi niyetinden benim de süphem yokFbde var rengim genç, yakışıklı, vizyoner, zengin vs. Sonuç ortada. Ki bizimki zengin de degil. Koçun herhangi bir şirketinde direktör asistanlığı falan yapabilir anca. Bize tecrübe lazim. En önemlisi çalmayacak bir aday lazim. O nedenle Mustafa Cengiz başkanımızı duzgun bir yönetimle görmek istemiştik. Lakin apo ve terim tarafından itibarsizlastirilip yokedildi.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi