Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burakın butun hayati bu secime baglaymis gibi davranmasi cok korkutucu. Kayınbabasının yaptiklari da hala hatirimizda. Bu sebeplerle alo buraka destek vermem mümkün değil rengim. Eşref baskanin yanındayız.
Burak'a karşı oluş argümanlarına tamamen katılıyorum reis lakin Eşref'te zerre ümit vermiyor bana. Keşke 2011 dönemi gibi herkesin hemfikir olduğu bir aday olsaydı.

Burak elmas bahsettiği projelerin sadece yarısını yapabilsin efsane bir başkan olur tesisleşme alanında en geri kalmış büyük kulüp biziz cennet vatan turkeide

Fatih Altaylı: ''Kendine uygun bir başkan arayıp bulamayan Albayrak son çare olarak kendi aday olmaya karar vermiş. Herkesi arayarak yönetim oluşturmaya çalışıyor. Mali tabloyu öne sürerek diğer adayları korkutma çabası içinde.''

(Habertürk)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burak Elmas: "En heyecan duyduğumuz projelerden bir tanesi. Arzu ettiğimiz bir spor ve eğlence merkezi çalışması yaptık. 25 kişilik mimar ekibiyle çalıştık. 3 katlı, 15 bin metrekare ticari alana sahip, stadımızla bağlı dev bir merkez olacak."

Burak Elmas: "Basketbol tarafına çok etkisi olacak. Erkek basketbolun 32 milyon, kadın basketbolun 11 milyon gibi bir bütçesi var. Bir A.Ş. kurma planımız var. Buradan gelecek ek gelirlerle basketbolumuzun yeniden yenilmez armada olması için uğraşacağız."

Burak Elmas: "Buranın ticari alan gelirleri ve isim hakkı için görüştük. Hedef belirledik. 10 senelik 17 milyon euro gibi bir geliri olacak. İsim sponsorluğu da olacak. Özellikle 6. senesinden sonra branşlara çok ciddi katkılar olacak. Branşlar için sponsorluk görüşmeleri yaptık"

Galatasaray'da Abdürrahim Albayrak'ın seçim listesi belli oldu!

Dilek Kutlu
Mahmut Recevik
Kaan Kançal
Yusuf Günay
Metin Karakaya
Maruf Güneş
Dinçer Azaphan

🖇️ @memetozcan

Galatasaray üyeleri arasinda derin temizlik yapmak icin müthis bir firsat.

Olur da Apo aday olursa sunlara oy verenleri tespit edip ebediyen kulüpten ihrac etmek lazim.

eşref başganım doğruları konuşuyor diye eleştiri almış galiba diğer adaylar gibi hayal satmalıydı, ne bilim beni seçerseniz messi geliyor filan

Burak Elmas'in begeniliyor olmasi tuhaf. Bir kere adam da en kucuk bir lider ozellik yok. Ancak yanci olur. Gorev verirsin yapar. Galatasaray baskani'nin bir agirligi itibari olmasi sart. Yoksa yonettirmezler sana bu kulubu. Savundurmazlar. Hele hele Fatih Terim elinde masa olur cikarsin. Isin Celebi disinda baskan agirligi olacak aday yok suan.

#galatasarayıbaşkanyönetmesin
#galatasarayıtaraftaryönetsin
#taraftarmeclislerikurulsun
#hakhukukadaleteşitlik

İkinci kez averajla kaybettik gibi birşey dedi.
Semra hanım sezonu muydu diğeri gibi birşey dedi geçti.
İcraatlarını anlatacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt