Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaosa gel mevcut başkan hocayı istemiyo başkan adayları hocadan başka hoca istemiyor

Mustafa başkanım bu kaos ortamini biraz geç oluşturdu. Lig bitti. Sampiyonluk gitti

Fatih Altaylı: "Abdürrahim Albayrak’ın aday olması bekleniyor. Herkesi arayarak yönetim oluşturmaya çalışıyor. Mali tabloyu öne sürerek diğer adayları korkutma çabası içinde.
Kendisine karşı çıkan da yok ama istediği hiç kimse yanında yer almıyor. Buna Ali Dürüst de dahil."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Altaylı: "Abdürrahim Albayrak’ın aday olması bekleniyor. Herkesi arayarak yönetim oluşturmaya çalışıyor. Mali tabloyu öne sürerek diğer adayları korkutma çabası içinde.
Kendisine karşı çıkan da yok ama istediği hiç kimse yanında yer almıyor. Buna Ali Dürüst de dahil."

kefalet tablosu yayınlamalarının amacı bu idi o zmn bakın apo ne kadar paranın altına imza atmış diye mali genel kurul yapılamadı diye bu şekilde bir tezgah düşünülmüş. wah cimbom wah.

Ali Dürüst Burak Elmas'ı destekliyor sanırım hatta Papermoon denilen tayfa bu sefer hepsi Burak Elmas'ı destekliyor diye okudum. Bende mevcut adaylar arasından Burak Elmas'ı destekliyorum özellikle dediği tesisleri yaparsa zaten çok büyük yarar sağlar Galatasaray'a. Kendisi zaten 3-5 ay içinde projeler onaylanır onaylanmaz tesislerin inşaasına başlanacağını söylüyor finansman modelleri hazır diyor.

Peki şimdi her geçen gün önemli deniyorya 12 Haziran'da çoğunluk sağlanıp tarihte bir ilk olur mu?

Cengiz yönetimi mali kongre yapmadı yani aday filan olamzlar kuru sıkı atıyor sadece hocanın söylediği lafları hazmedememis

Eşref Hamamcıoğlu ada Işın Çelebi'dir. Benim tahminim Eşref Hamamcıoğlu

Bu ülkenin gazetecileri/muhabirleri insanı yoruyor. Ulan zaten 3 aday var hala ihtimallerin sınırında kolpa sıkıyorsun. Yok birisi çalışmayı istemiyormuş. İsim vermekten tırsıyorsanız yapmayın kardeşim bu işi simit satın onurlu yaşayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt